34 job matcher din søgning 34 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bloom søger for Frontmatec
Odense eller Sønderborg Se rejsetid

Driftig Softwareingeniør til Frontmatec

Drømmer du om en dagligdag i en højteknologisk og visionær virksomhed? Så er det måske dig, vi søger til kontoret i Odense eller Sønderborg. Du bliver en del af et team på 35 fagligt stærke kollegaer, hvor du vil få stor selvstændighed til at drive egne projekter.

Bloom søger for Praxis A/S
Odense, København eller Aabenraa Se rejsetid

Lead PHP-udvikler

Hvis du har passion for kvalitet i open source udvikling og kan lide både at udvikle standardløsninger til virkelig mange brugere samt kundespecifikke løsninger til store virksomheder i Danmark og udlandet, kunne du helt sikkert trives i dette job hos vores kunde Praxis.

Jobindex A/S søger for Green Meadow Sales Nordic Aps
København, Aarhus eller fuldt remote Se rejsetid

Frontend-udvikler til København, Aarhus eller fuldt remote

Du bliver den første rendyrkede frontend-udvikler i et mindre men stærkt team af udviklere. Vi tilpasser sammen din rolle, så du får de bedste muligheder for at bruge dine styrker og arbejde med det, der interesserer dig.

Recruit IT ApS is recruiting on behalf of Bunker Holding
Middelfart Se rejsetid

IT Business Analyst for Bunker Holding A/S

Bunker Holding offer a challenging position in a market leading oil trading company. They will continue their work with providing our oil traders with a world class trading platform, that enables them to do their job in an efficient way, having access to all the information they need and using the latest technologies available.

Recruit IT ApS is recruiting on behalf of Bunker Holding
Middelfart Se rejsetid

Business Intelligence Consultant for Bunker Holding

Do you want to be part of the successful implementation of BI & Data? Have you been part of the creation of a technical foundation to underpin a data driven agenda before? Do you work with Microsoft BI & Data Technologies? Then seize this unique opportunity to leave your mark by joining Bunker’s BI team on their exciting journey.

Socialstyrelsen
Odense Se rejsetid

Vi søger en stærk databeskyttelsesrådgiver (DPO)

Som databeskyttelsesrådgiver (DPO) i Socialstyrelsen får du en afgørende rolle i at sikre, at oplysninger om borgere og ansatte bliver indsamlet og behandlet i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen. Er du skarp på IT-sikkerhed, har flair for jura og klar på at tage et stort selvstændigt ansvar? Så er det måske dig, der er vores nye DPO.

Strandmøllen A/S
Klampenborg eller Ejby Se rejsetid

IT udvikler

Vi søger en Dynamics 365FO udvikler eller dig der gerne vil vokse med opgaven og blive endnu bedre klædt på i Dynamics AX og det kommende D365FO. Alt efter dit erfaringsniveau, kommer du til at få en bred berøringsflade både på opgaveniveau, men også på tværs af organisationen.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Program Manager SAP S/4HANA

Do you thrive as the link between our Business Lines, the transformation project, and the business unit management? Are you an ambitious, proactive, and self-driven program manager with a strong record within SAP and program management? If yes, KMD offers a great opportunity to grow your career!

KMD A/S
Odense Se rejsetid

Full Stack Developer

Are you curious about the energy sector? Do you want to test how your skills and experience can create value for both the business and society? We are busy and looking for new colleagues, so if you are a strong Full Stack Developer – and answered yes to the above – this could be you.

Facit Bank
Odense Se rejsetid

IT-administrator

Er du god til at formulere dig og kan kommunikere komplekse IT-sager klart og tydeligt til kunder og kolleger på alle niveauer i en fuldt digitaliseret Bank? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores kyndige IT afdeling.

Facit Bank
Odense Se rejsetid

IT-udvikler

Der er flere veje ind i stillingen, men vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, og har flere års erfaring med softwareudvikling og gerne webudvikling. Du har +3 års erfaring fra en lignende stilling i den finansielle sektor for privatkunder og du vil gerne arbejde med de nyeste teknologier i Azure og .NET Core.

Bilendi A/S
Odense Se rejsetid

Project assistant (Student position)

We are looking for a Project Assistant to join our team in Odense. You will be part of a team consisting of 35 colleagues, responsible for data collection and production for our offices in Odense, Copenhagen, Stockholm, and Helsinki.

Mobile Industrial Robots A/S
Odense Se rejsetid

System In­te­gra­tor & Ad­mi­ni­stra­tor, in the field of col­la­bo­ra­ti­ve, au­to­no­mous mobile robots

For our newly established team, we are looking for an IT specialist, who will have a key role in developing and deciding the integrations between MiR developed cloud software and the case management system. You will be based in our HQ in Odense, Denmark and will become part of the team referring to the Senior Project Manager, Service.

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

T&T Manager

Vi leder efter stærke projektlederprofiler med erfaring fra softwareudvikling og vedligehold. Profilen skal bygge udviklings- og transitionsplaner baseret på udbudsmateriale og med input fra Tender Solutions specialister samt andre relevante stakeholdere.

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

Security Architect

Er du personen, der kan drive KMDs kundesikkerhed til nye højder? Vi søger en Security Architect, der er kompetent og energisk, og som kan integrere it-sikkerhed og compliance, når vi sammen transformerer IT til Multi-hybride infrastrukturer- og applikationsmiljøer.

Bloom søger for ForeFlight
Odense Se rejsetid

iOS udviklere

For vores kunde ForeFlight søger vi de dygtigste og mest talentfulde iOS udviklere. Du får her tilbudt en enestående mulighed for at udvikle dig og lære af eliten. Er du en af de iOS udviklere, som konstant ønsker at flytte grænser for, hvad der er muligt indenfor iOS området - så er det dig, vi søger.

Mobile Industrial Robots A/S
Odense Se rejsetid

Senior DevOps Engineer

Want to work as DevOps Engineer for an international and fast-growing robotics company and set your mark on how software development is supported? We are looking for an experienced DevOps engineer, who will take on the responsibilities of developing and maintaining our software tools and processes.

Recruit IT ApS søger for Ecreo
Odense Se rejsetid

Frontend-udvikler til Ecreo

For vores kunde, Ecreo, leder vi efter en skarp frontend-udvikler og frem for alt en god kollega, som trives i et stærkt fællesskab med fokus på design og udvikling af løsninger indenfor e-handel og online selvbetjening til ambitiøse og spændende kunder.

Recruit IT ApS søger for Ecreo
Odense Se rejsetid

Backend-udvikler til Ecreo

For vores kunde, Ecreo, leder vi efter en skarp backend-udvikler og frem for alt en god kollega, som trives i et stærkt fællesskab med fokus på design og udvikling af løsninger indenfor e-handel og online selvbetjening til ambitiøse og spændende kunder.

Recruit IT ApS søger for JDM A/S
Odense eller Aarhus Se rejsetid

CRM Marketing Automation konsulent til JDM A/S

Det går stærkt og der er travlhed hos JDM. Derfor søger vi en stærk CRM Manager, som kan skabe yderligere værdi og vækst – er du klar til at være med på holdet? Du skal selvstændigt opsætte og opbygge den tekniske del i ClickDimensions og Microsoft Dynamics 365 Marketing.

Recruit IT ApS søger for JDM A/S
Odense Se rejsetid

Business Intelligence konsulent til JDM A/S

Det går stærkt, og der er travlhed hos JDM. Derfor søger vi en skarp BI-konsulent, som kan skabe yderligere værdi og vækst – er du klar til at være med på holdet? Som medarbejder hos JDM bliver du en del af et team, der sammen skaber resultaterne.

KMD A/S
Odense Se rejsetid

Team lead for KMD Easy Energy

Do you have a solid background in software and development, and do you want to use this to make life easier for our customers and their users? Are you an experienced project manager or team lead looking for new challenges? Then you may be the new Team Lead for KMD Easy Energy.

TV2
Odense Se rejsetid

2 årig stilling som specialist til Business Services – en del af Digital Workspace

Vi har brug for flere kompetencer indenfor Microsoft365 suiten – primært indenfor Dyn365 FO, HR og Power platformen. Teknologimæssigt arbejder vi med en Microsoft first strategi samtidig med en Enterprisemodel og vi benytter i videst muligt omfang eksterne standardløsninger frem for at udvikle specialiserede løsninger internt.

TV2
Odense Se rejsetid

Teamchef til Business Services – en del af Digital Workspace

Du får ansvaret for at lede og udvikle det tekniske team, som har ansvaret for TV 2s Business Services. Du skal sammen med teamet og områdechefen sikre, at TV 2 har en velfungerende og brugervenlig systemunderstøttelse af forretningsprocesser indenfor Økonomi, HR, Salg, Vagtplanlægning/planlægning, ressourcestyring.

TV2
Odense Se rejsetid

Projektleder til Corporate collaboration tools – en del af digital workspace

Har du erfaring med Microsoft 365-løsninger og ønsker du at arbejde med fokus på brugeroplevelse og sikre at TV 2s medarbejdere har de bedste værktøjer – både digitalt og fysisk? Og har du samtidigt en udpræget sans for samarbejde på tværs af en større organisation, så er det måske dig, vi står og mangler.