39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GML-HR A/S søger for Bankdata
Silkeborg, Fredericia eller Aarhus Se rejsetid

Senior Domain Workplace Architect

Som led i en kontinuerlig udvikling af Bankdatas team og behovet for en moderne arbejdsplads søger vi en talentfuld og højt kvalificeret Workplace Architect, der kan sikre, at Bankdata og Bankdatas kunder bliver kendetegnet som fremtidens arbejdspladser.

GML-HR A/S søger for Bankdata
Silkeborg, Fredericia eller Aarhus Se rejsetid

Senior Domain Office 365 Architect

Er du klar til at gøre Bankdata bedre til at håndtere fremtidens måde at arbejde på? For at sikre fremtidig udvikling for Office 365 leder Bankdata efter en af markedets bedste kandidater. Er du den stærke tekniske leder, vi leder efter, som er klar til at gå forrest for resten af O365 teamet?

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller
Herlev eller Kolding Se rejsetid

SAP-integrationsudvikler

Vil du være en del af et af Danmarks førende udviklerteams? Du bliver en vigtig del af en stor og professionel IT-organisation på over 50 dedikerede medarbejdere. Din rolle bliver at vedligeholde og videreudvikle på Lemvigh-Müllers SAP PO, API Management og SAP Cloud Integration løsninger.

Færdselsstyrelsen
Ribe eller København Se rejsetid

IT-arkitekt

Du vil i din rolle som IT-arkitekt medvirke til at sætte fælles retning for IT-arkitekturen og styring heraf på tværs af forretningsprocesser og systemer. Samtidig vil du få en nøglerolle i implementeringen af nye digitale løsninger, der realiserer vores ambitiøse digitaliseringsagenda.

Færdselsstyrelsen
Ribe Se rejsetid

IT-projektleder

Du vil, i din rolle som IT-projektleder, stå i spidsen for et eller flere af vores strategisk vigtige digitaliseringsprojekter. Dine projektleverancer som IT-projektleder vil være helt centrale i forhold til at realisere Færdselsstyrelsens ambitiøse digitaliseringsagenda.

People Company søger for Geoinfo A/S
Aalborg, Glostrup eller Kolding Se rejsetid

Enterprise Systemspecialist – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S en udadvendt, erfaren og kundeorienteret Enterprise Systemspecialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler om drift, support, systemarkitektur, forskellige projekt- og konsulentopgaver ude hos kunder og internt.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Internal Controls Specialist - eventuelt nyuddannet

Vi søger dig, som er klar på at indgå i et fokuseret læringsforløb, hvor du sideløbende også tager ansvar for egne og nye opgaver. Du er klar til at bruge din opdaterede viden fra studiet til at hjælpe os med at udvikle vores arbejde med risikostyring på IT-sikkerhedsområdet, IT-revision og kontrolmiljøer.

Cubs A/S
Greve Se rejsetid

Systemudvikler med forretningssans - ledig stilling i veletableret SaaS-projekt

Du vil blive en del af vores CUBS-team som systemudvikler/backend-udvikler, og vil få brug for dine færdigheder som systemudvikler, ligesom det er en vigtig del af jobbet, at du har en ægte interesse i at forstå de forretninger, vi understøtter med vores system.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Teknisk Service Delivery Manager til Regional IT

Som Teknisk Service Delivery Manager bistår du med udførelsen af de tekniske leverancer knyttet til implementering og drift af EPJ SYD. Du har ansvaret for den daglige/faglige styring af de tekniske leverancer, som er påkrævet for at sikre stabil og sikker drift.

Unit IT
Kolding Se rejsetid

Service Delivery Manager

Vi søger en erfaren Service Delivery Manager, som kan sit håndværk og har erfaring med drift af IT-løsninger baseret på Microsoft teknologi, både on-premise og i Cloud. Du vil indgå i et stærkt team med opgaver og kontakt på tværs af de forskellige units i koncernen og med stor berøringsflade til vores kunder.

Statens IT
Sønderborg Se rejsetid

Servicemindede og løsningsorienterede it-supportere til Servicedesk

Til vores kompetente og servicemindede team af medarbejdere i Servicedesk, søger vi nye kollegaer. Du har lyst og evnen til, at være med til at gøre en forskel for ca. 29.000 ansatte i staten ved at levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support. Du har et stort servicegén og motiveres af kontakt til mange mennesker i løbet af dagen.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Forretningsudvikler med teknisk forståelse og nysgerrighed

Dit overordnede ansvar er at optimere på vores processer og bygge bro mellem vores kontrolcenter, marked og IT, hvad angår både opgaver og projekter. Du faciliterer og deltager i workshops, hvor du indsamler input og viden fra fagspecialister. Du sørger for dokumentation, som du efterfølgende sikrer, bliver omsat til konkrete handlinger.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Vejle og Brande Se rejsetid

SW and IT infrastructure Solution Architect

For our Digital Foundation & Infrastructure team within the Software Solutions department, we are looking for a skilled and dedicated a Solution Architect with an excellent knowledge of modern technologies to define, design and implement a modern edge infrastructure for wind farms globally.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

webCRM A/S
København Ø eller Fredericia Se rejsetid

Er du vores nye CRM-konsulent?

Er du konsulenten, der giver kunden den bedste kundeoplevelse og løsning? Vil du være med til at sætte standarden for implementering af kundesystemer? Og kunne du tænke dig at have mulighed for at få stor indflydelse på nye tekniske løsninger baseret på kundens situation og systemer? Vi søger to konsulenter, og måske er du en af dem?

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Sharepoint/MS365 Developer

As Energinet is working to improve our solutions on SharePoint in combination with Teams, we are looking for a new team member to scope, consolidate existing solutions and develop new solutions on SharePoint Online. Your workplace will be at our head office in Fredericia.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

MS365 Power Platform Developer

Energinet has kicked off the use of Power Apps and Power Automate – and as we are expanding within this area, we are looking for a new team member who can contribute to qualify and develop existing and new apps and flows. Your workplace will be at our head office in Fredericia.

P. Lindberg
Vejen Se rejsetid

Group IT-medarbejder til drift og udvikling af IT-infrastruktur

Er du klar til at gå en spændende fremtid i møde, der kræver selvstændighed, initiativ, gode kommunikative evner og en passion for IT-drift, -udvikling og -support? Hos P. Lindberg får du mulighed for at arbejde i en virksomhed, hvor dine kompetencer kommer i spil.

Nordic Aviation Capital A/S
Billund Se rejsetid

Web developer - Angular, Web APIs

Nordic Aviation Capital (NAC) is currently looking for a Web Developer. You will be part of our development team based in Billund and contribute to further development of the “Operating System” of our company. We develop Angular applications to support our core business: leasing aircraft to customers all over the world.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

Frontend-udvikler med flair for UI

Kan du lave velstruktureret frontend-kode, og har du samtidig flair for at bygge et brugervenligt interface, der ser indbydende ud? Så er du måske lige den person, vi leder efter til Pharma Nords webafdeling i Vejle, hvor du vil komme til at arbejde med vores e-handelsplatform, der nu er udrullet i over 20 lande.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

Java-udvikler

Kan du lave velstruktureret Java-kode, overskue sammenhængene i et større ERP-system og få det hele til at spille sammen med en Oracle SQL Database? Så er du måske den person, vi søger til Pharma Nords webafdeling i Vejle, hvor du vil komme til at arbejde med videreudvikling af vores ERP-system og e-handelsplatform, der er udrullet i over 20 lande.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

Web og Java Full-stack Developer

Du kommer til at spille en vigtig rolle i videreudviklingen af Pharma Nords online strategi, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med fejlrettelser i eksisterende kode, med design og kodning af nye moduler fra grunden samt supportere kolleger i afdelingen.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

PPC-specialist med Google Ads og Amazon erfaring

Pharma Nords webafdeling i Vejle søger en erfaren Pay-Per-Click Specialist, der kan finetune vores kampagner på Google og Amazon, udtænke og opsætte nye kampagner og generelt styrke vores eCommerce på internationalt plan med annoncering samt SEO/SEM-tiltag.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Kommunikations- og strategikonsulent

Dit overordnede ansvar er at udøve værdiskabende ledelsesstøtte og understøtte ledelsens strategiske kommunikation. Du styrker den interne kommunikation i Eltransmission ved at sikre, at de vigtige historier bliver fortalt letforståeligt.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Cyber Risk Manager til Danmarks bedste it-sikkerhedsafdeling

Brænder du for at gøre en cyber- og informationssikkerheds forskel i Danmarks mest kritiske infrastruktur – og vil du gøre karriere i en koncern, hvor det er et strategisk fokusområde? Så skal du søge jobbet som Cyber Risk Manager i Energinet.