349 job matcher din søgning 349 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland
Slagelse Se rejsetid

Supporttekniker til Onsite IT Support på Slagelse Sygehus søges

Er du serviceorienteret og ønsker at arbejde med IT-support i Region Sjælland, Koncern IT? Som supporttekniker vil du blive en del af Onsite IT Support. Vi varetager bl.a. opsætning, vedligeholdelse og udskiftning af pc’er, skærme, printere, mobiltelefoner, tablets og videokonferenceudstyr.

Inspari A/S
Lyngby eller Lystrup Se rejsetid

Senior Data Engineer

Har du et stærkt, teknisk mindset, og er du vild med teknologi? Er du også bevidst om, at selv de stærkeste teknologier kun baner vej for succes, når din forretningsmæssige forståelse er med til at gøre data til et aktiv hos vores kunder? Så vil du elske at være Senior Data Engineer i Inspari!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Testere til et af Danmarks største IT-transformationsprogrammer

Kom og bliv en del af vores udviklingsteam, der udvikler features til fremtidens digitale, kundeorienterede og datadrevne toldområde. Vi udvikler efter agile principper i et stort IT-program, og du bliver ansvarlig for at få forretningens krav testet på den mest hensigtsmæssige måde.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Manager - Operational Insight

Based out of our HQ in Hedehusene, you will be heading the newly established Operational Insight team, which is part of Global IT. The team’s purpose is to centralise DSV’s business intelligence and reporting needs, with the mission to enable fact-based decision-making and provide transparency and visibility in the Global IT organisation.

Djurslands Bank
Grenaa og Hornslet Se rejsetid

Teamleder til IT-afdeling

Har du lyst til at stå i spidsen for vores IT-afdeling med seks dygtige og erfarne medarbejdere? Vil du være en del af succesen hos en stærk og veldreven lokalbank? Vi søger en dygtig IT-teamleder, der får ansvaret for bankens IT-afdeling, som p.t. består af 6 dedikerede kolleger.

Social Services ApS
Aarhus Se rejsetid

Full-Stack PHP og JS Webudvikler til 37 timer om ugen

Vi er en lille virksomhed med snart 10 år på bagen, og en persistent gnist af startup. Vi driver og udvikler en række interne projekter, af den slags der er sjove at arbejde på. Arbejdsmiljøet er hyggeligt og afslappet, loungeområdet har både arkademaskine, VR og et stort, altid fyldt, køleskab.

Folketinget
København Se rejsetid

Teamleder til Folketingets It-supportteam

Vil du lede og koordinere arbejdet i Folketingets it-supportteam? Har du erfaring med teamledelse og it-support? Brænder du for at give den bedste it-support og brugeroplevelse? Så er stillingen som teamleder i it-supportteamet måske noget for dig. Vores nuværende teamleder går på pension, og vi søger derfor en ny teamleder.

AURA Energi
Odder Se rejsetid

IT-supporter

Er du interesseret i mennesker og IT? Er du nysgerrig overfor ny teknologi? Er du god til service og en ørn til at gøre andre bedre til IT? Vi søger nemlig en selvstændig, løsningsorienteret kollega til vores IT-drift-afdeling. Du skal være god til at arbejde struktureret og have sans for kvalitet.

Coop Bank A/S
Albertslund Se rejsetid

.NET-udvikler

Brænder du for .NET-udvikling, og har du en forretningsmæssig indstilling, så har vi jobbet til dig. Uanset om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring. Er du ambitiøs og bliver motiveret af at arbejde i et innovativt miljø med høj medarbejdertilfredshed og hvor vejen fra tanke til bred forretningsmæssig værdi er kort, er dette jobbet til dig.

AURA Energi
Viby eller Odder Se rejsetid

Ambitiøs Senior IT-projektleder til IT-udvikling

Skal du spille en central rolle på denne rejse som vores nye, passionerede IT-projektleder? Hvis du har en god forretningsforståelse samt erfaring med projektledelse fra IT-projekter, så er det muligvis dig, vi søger.

Jobindex A/S søger for Campaya ApS
Horsens Se rejsetid

Udvikler til international ferieboligplatform

Er du en dygtig udvikler, der har lyst til at stå i spidsen af en platform, der på sigt skal blive Europas største? Og vil du have indflydelse på 3 mio. internationale brugere? Stillingen er en solid mulighed for, i tæt samarbejde med dit team, at definere arkitektur og teknologivalg samt arbejde med applikations.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
København Se rejsetid

Kontorchef til It-drift og Sikkerhed i Fødevareministeriets departement

Kan du være garant for effektive og sikre digitale løsninger i et ministerium med stor betydning for samfundet? Har du erfaring med at fremme informationssikkerhed i offentlige organisationer? Er du en dygtig og dedikeret personaleleder? Så er du måske den kontorchef, vi søger til kontoret for It-drift og Sikkerhed.

Region Hovedstadens Psykiatri
København Se rejsetid

Dataspecialist til Region Hovedstadens Psykiatri

Vil du være med til at forbedre psykiatrien i Region Hovedstaden? Vil du være en del af en organisation, hvor datadrevet ledelse og forbedringsarbejde er en central del af strategien, og hvor data bruges aktivt i styringen? Målstyringsteamet i Region Hovedstadens Psykiatri søger ny kollega.

TimePlan A/S
Aalborg Se rejsetid

Seniorkonsulent til TimePlan

Dine primære opgaver vil være at onboarde nye kunder, implementere TimePlan hos virksomheder og organisationer og undervise nye brugere. Du kommer også til at rådgive omkring arbejdsmarkedsregler og overenskomster, yde support på TimePlan og - sammen med dine kollegaer - at udbygge kundeloyaliteten.

Dynamicweb Software A/S
Viby J Se rejsetid

Solution Architect & Technical Consultant

Vil du være en del af Danmarks største eCommerce virksomhed? Trives du i rollen som websystem-arkitekt, hvor du kan bruge din tekniske erfaring til at sikre forretningsmæssig værdi for både danske og internationale kunder?

DSV
Hedehusene or Warsaw Se rejsetid

DSV Young Professionals - forward your career in a global IT organisation

Are you ready to put your talent to work in a global IT organisation, create results and become part of a network of professional and dedicated graduates? Then join us on a two-year learning and professional journey to “forward your career”.

TV2
København Se rejsetid

Software engineer

På TV 2 er vi i en rivende udvikling. Alt bevæger sig hurtigt, og vi er langt på rejsen med at transformere TV-stationen til en vaskeægte mediatech virksomhed. I det team, hvor vi arbejder med softwareløsninger til reklameforretningen, søger vi en ny medarbejder til en nyoprettet stilling.

TV2
Odense Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY

Vil du være en del af det team, der står bag TV 2s datatransformation? Er du vild med data? Data-flows? Platform-udvikling? Så læs endelig videre! Vi er i fuld gang med at udvikle nye data-flows samt måden vi håndterer data på i TV 2, derfor søger vi en dygtig kollega, der tripper for at komme med på holdet.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Cyber- og it-sikkerhedsmedarbejder med teknisk viden søges til Erhvervsstyrelsen

Vil du være med til at sikre et højt sikkerhedsniveau i Erhvervsstyrelsen? Har du lyst til at udvikle dig fagligt og personligt i en spændende hverdag, hvor fokus vil være på at vedligeholde og forbedre it-sikkerheden på tværs af styrelsen? Så er du måske vores nye kollega i Erhvervsstyrelsens interne it-afdeling.

Geopartner Landinspektører a/s
Danmark

GIS-konsulent og softwareudvikler - Arbejdssted på et af vores 24 kontorer i Danmark

Er softwareudvikling, data jonglering og GIS lige dig? Og vil du med på vores hold, der har ansvaret for Geopartners GIS-løsninger? Så er det dig, vi søger! Som GIS-konsulent og udvikler hos Geopartner får du ansvar for, sammen med GIS&CAD-teamet, at vedligeholde og videreudvikle de løsninger vi udstiller til vores kunder.

Velliv
Ballerup Se rejsetid

Seniorudvikler til at sikre Vellivs integration og drift af en moderne eventbaseret arkitektur

Er du på hjemmebane, når det kommer til Microsoft .Net, C#, SQL, WCF, SOAP- og REST-API’er? Og har du stærke kompetencer i serviceudvikling? Så er du forhåbentligt den seniorudvikler, vi leder efter, til at arbejde med vores policeadministrationssystem – et system hostet i AWS Cloud og som er baseret på Edlunds Policeadministrationsløsning.

Velliv
Ballerup Se rejsetid

DevOps Engineer til Vellivs ambitiøse cloud-first strategi

Vil du være med til at implementere de rigtige processer og de rigtige værktøjer i Vellivs ambitiøse cloud-first strategi? Så er det måske dig, vi søger, som vores nye DevOps Engineer til Vellivs strategiske produktplatform.

Banedanmark
København Se rejsetid

SAP HR (CATS) konsulent

Banedanmark søger en SAP-konsulent med indgående kendskabs til tid- og bemandingsplanlægning, der kan drifte og udvikle den måde vi arbejder med tidsdata i SAP HR (CATS). Vi søger dig, som deler vores lyst til at finde den fede løsning, og hele tiden får indtænkt forretningens behov samtidig med at levere en god service.

Mascot International
Pårup Se rejsetid

Security System Administrator

Are you a skilled IT profile? Do you have a security mindset? Are you a system administrator who wants to work with the principles from the CIS Controls? Are you ready for your next big career move in an international organisation? Then we have an exciting opportunity for you in our IT Security team!

Mascot International
Pårup Se rejsetid

Intern SAP-konsulent

Begejstres du af at udvikle SAP? Har du lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden? Vi udvikler løbende vores services – både i vores nye domicil i Pårup og i udlandet – og derfor kigger vi altid efter nye SAP-kandidater med både bred og mere specialiseret ekspertise.