376 job matcher din søgning 376 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 376 resultater.
Region Syddanmark
Kolding

Region Syddanmark søger Chefkonsulent til Netværksteamet i Regional IT

Ønsker du at bidrage til drift og udvikling af ét af landets største og mest driftskritiske netværk? Kan du motivere fagligt dygtige og engagerede medarbejdere i Regional IT’s Netværksteam og sikre den fortsatte udvikling af området? Så er du måske vores nye chefkonsulent.

2B Networks ApS søger for kunde

0270 – Salesforce CRM-udvikler, til stor servicevirksomhed, Storkøbenhavn, freelance

Vil du hjælpe med at udvikle nye, spændende og professionelle systemer, der er baseret på Salesforce CRM? Du bliver del af internt team af udviklere, som har ansvar for at erstatte eksisterende systemer og udvikle nye forretningssystemer.

2B Networks ApS søger for kunde
Storkøbenhavn

0250 - .NET Core-udvikler, til stor servicevirksomhed, Storkøbenhavn, fastansættelse

Vil du hjælpe med at udvikle nye, spændende og professionelle systemer, der anvendes både internt og eksternt hos firmaets kunder? Du har erfaring med at arbejde i agile miljøer og kan arbejde på tværs af funktioner i teams. Du har erfaring med MS .NET Core, samt erfaring med CMS-systemer, f.eks. SiteCore, Umbraco eller lignende.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København

BIM IT-applikationskonsulent / -manager

Brænder du for at arbejde med BIM og it-applikationer, og har du et konstant øje for potentielle forbedringer, der skaber værdi for forretningen? Metroselskabet og Hovedstadens Letbane er på en digitaliseringsrejse, og søger derfor en erfaren IT-medarbejder, der har lyst og mod på at arbejde med BIM-applikationer.

Bloom søger for Sepior
Aarhus

Driftsansvarlig

Vores kunde har nu brug for en erfaren og dygtig specialist, som skal varetage drift og optimering af Sepiors hostede løsninger med det formål at sikre et stabilt og skalerbart driftsmiljø for deres kunder. Med Sepiors vækst vil du på længere sigt skulle opbygge et driftsteam og tage ansvar for dette.

Sentia Denmark A/S
Herlev

IT Service Manager

I vores nye Delivery unit søger vi nu en IT Service Manager, der sætter sin ære i at yde professionel service i en organisation hvor vi tænker og arbejder med og for kunderne, som er god til at holde mange bolde i luften, og som kan se sig selv i en it-virksomhed med sunde værdier, professionelle og humoristiske kolleger og sociale aktiviteter.

iHeadHunt ApS søger for Politiken
København

Backend-udvikler til Politiken

Er du backend-udvikler, der gerne vil være del af Politiken.dk, et af Danmarks mest besøgte website? Vil du være med til at udvikle fremtidens medieplatform på bunden af? Lyder det interessant at være en del af et fagligt og socialt stærkt team med PO´ere, designere, webmasters og udviklere m.v. i en samlet enhed spændende?

iHeadHunt ApS søger for Politiken
København

Frontend-udvikler til Politiken

Er du frontend-udvikler, der gerne vil være del af Politiken.dk, et af Danmarks mest besøgte website? Lyder det at være med til at udvikle fremtidens medieplatform fra bunden på et af de stærkeste nyhedssites I Danmark i et fagligt og socialt stærkt team med PO’ere, designer, webmaster og udviklere i en samlet enhed spændende?

TV2
Odense

Full stack udvikler til TV 2 Danmark

Har du lyst til at sætte præg på fremtidens afviklingssoftware med node.js/React og mestrer du allerede at navigere både frontend og API integrationer? Så har du hermed muligheden som full stack udvikler for Content Technology.

Landbrugsstyrelsen
København

Vær med til at styre it-porteføljen i Landbrugsstyrelsen

Vil du være med til at udvikle it-løsninger, der understøtter EU’s fremtidige landbrugspolitik og sikrer et konkurrencedygtigt landbrugserhverv på bæredygtige vilkår? Og har du stærke kompetencer indenfor porteføljestyring og økonomiopfølgning?

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni
København

En professionel og innovativ storage-administrator

Vi søger nu en ny stjerne til vores Storage team, en storage-administrator, der har lyst til at være med på vores rejse, og som deler vores ambition om at løfte regionens It-infrastruktur til det næste niveau. For at blive succesfuld i stillingen skal du være en It-professionel, der arbejder proaktivt og tænker innovativt og fremadskuende.

Københavns Kommune
København

Engageret webkoordinator med fokus på statistik og SEO til Teknik- og Miljøforvaltningen

Vil du arbejde med Danmarks største kommunale website? Kan du omsætte viden og statistik til handling, og kan du arbejde ud fra et forretningsperspektiv – uden at tabe fokus på brugeren? Ser du værdi i både den interne og eksterne kommunikation? Så læs med!

Region Syddanmark
Odense

Udviklingschef til Klinisk IT OUH Odense Universitetshospital

Forventningerne til den nye udviklingschef er mange. Vi forventer imidlertid ikke, at udviklingschefen kan levere på højt niveau på alle felter fra start. Du har dog så stor lyst til udviklingsledelse og har så mange kompetencer med i bagagen, at du sagtens udfylder rollen efter en periode i stillingen.

BEC
Roskilde

Cyber security principal

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

BEC
Roskilde

Business Consultant for Pension

Do you want to work in a development environment, where sparring with others, growth and cross-disciplinary learning is important?As a business consultant in our Pension team, you will be in close dialogue with our customers about our deliveries and you will assist in ensuring that the solutions are up to date and stable.

Bloom søger for Luxion
Aarhus

Senior Web Developer with PHP experience

Come and join our customer Luxion if you are passionate about web development and want to further develop yourself in an innovative company with a personal touch, a flat organizational structure and with a lot of exciting challenges as they grow.

EWII
Kolding

Applikationsspecialist til Microsoft D365

Vil du arbejde med Microsofts nyeste teknologier i en spændende og fremsynet virksomhed? Vi søger en applikationsspecialist, der skal hjælpe os med at få det fulde udbytte af Dynamics 365. Du bliver en del af Forretningssupport, en afdeling på 12 engagerede kolleger med ansvaret for applikationslandskabet i EWII.

ISG Danmark søger for CBS - Copenhagen Business School
Frederiksberg

CBS søger Lead Developer

Vil du arbejde med udvikling af integrationer og være med til at styrke kvalitet, genbrugbarhed og samarbejde omkring data, der deles på tværs af CBS og have ansvaret for udviklingen af vores koncept på området? Så har vi en stilling til dig som Lead Developer i teamet, der arbejder med udvikling af integrationer.

Incom ApS
Herning

C# / .Net Webudvikler til nye udviklingsprojekter

Vi søger en dygtig og erfaren C#/.Net Webudvikler, der brænder for a-z udviklingsprojekter baseret på de nyeste teknologier. Du bliver fra dag ét en del af det samlede udviklingsteam, hvor du løbende arbejder sammen i teams med 1-4 andre udviklere på forskellige spændende projekter.

RackPeople
Søborg

M365 og Teams konsulent til Microsoft Partner i vækst

Vil du arbejde i et IT-konsulenthus, hvor du kan udfolde dine evner under fleksible rammer, og hvor ikke en dag er ens? Sidder du i dag som eksempelvis Cloud Productivity-, kontaktcenter- eller Teams konsulent med lyst til at skærpe dine kompetencer, inden for et eller flere af disse områder, er RackPeople det rette sted.

Knowledge Cube A/S
København

Senior Business Analyst

Som et led i vores vækststrategi leder vi efter en skarp Business Analyst, der brænder for at levere innovative it-løsninger, og skabe digital sammenhængskraft for vores nuværende og kommende kundeportefølje.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Region Sjælland
Ringsted

Teamleder til Systemplatforme, Koncern IT, Region Sjælland

Er du en dygtig og erfaren personaleleder med flair for it? Vil du være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse? Bliv en del af Koncern ITs Driftsenhed og få en unik chance for at deltage i udviklingen af regionens store tværgående systemer.

Kruso A/S
København

Frontend-udvikler med kendskab til backend

Er du en passioneret frontend-udvikler med mindst et par års erfaring, der ønsker at tage dine evner til det næste niveau? Vil du gerne arbejde for en virksomhed i vækst, der vokser sammen som et team med ambitionen om at være den bedste teknologipartner for vores kunder?

Socialstyrelsen
Odense

Dataudvikler til business intelligence-team

Er du en sand datahaj, og kan du formidle data på en brugervenlig måde? Og brænder du for datadrevet udvikling? Vi tilbyder en spændende mulighed for at præge arbejdet med dataunderstøttet drift og udvikling af Socialstyrelsens styringsmæssige setup.