27 job matcher din søgning 27 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Logos Consult A/S
Allerød Se rejsetid

System- og netværkskonsulent

Du får ansvar for konfiguration, videreudvikling og vedligeholdelse af tekniske platforme, der primært benyttes til forretningsløsninger baseret på Dynamics ERP-produkterne. Dit arbejde vil bestå af både projekter og ad hoc-opgaver, som skal løses både selvstændigt og i samarbejde med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder.

Acubiz
Birkerød Se rejsetid

Acubiz søger backend-udvikler med API-erfaring

Vi søger en backend-udvikler der brænder for integrationer, har API-erfaring, er ambitiøs med en professionel stolthed. De primære arbejdsopgaver bliver at designe, udvikle og dokumentere de nye API’er med de økonomi- og lønsystemer, samt indrapporteringsløsninger til myndighederne, som vores kunder har og får i fremtiden.

& friends CPH søger for Letpension
Virum Se rejsetid

IT-udvikler søges til Letpension

Som IT-udvikler hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden og erfaring samt bidrage til, at Letpension leverer deres nye versioner i den rigtige kvalitet til tiden. Hvis du er den, vi søger, har du allerede bevist, at du er nysgerrig og har gåpåmod.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Data Warehouse Engineer til Business Science & AI

I Business Science & AI er vi på udkig efter en kollega til vores team bestående af 10 dataspecialister, der er ansvarlige for BI-løsninger i ATP’s Udbetaling Danmark. Vi arbejder BI Fullstack med alt fra at trække data fra kildesystemer til at udstille data i Power BI.

Maersk Drilling A/S
Lyngby Se rejsetid

Senior Data Scientist

Would you like to participate in the journey to reshape offshore drilling through data science? Are you interested in engaging with internal and external customers and addressing different kinds of business challenges via data solutions that you develop? Then you may be our new Senior Data Scientist!

Speedrecruiters ApS søger for Audientes A/S
Virum Se rejsetid

C-udvikler med SW-ingeniørbaggrund

I Audientes A/S er vores mission af afhjælpe et stadigt større globalt problem: Høretab. WHO estimerer, at 6% af verdens befolkning har et invaliderende høretab. Audientes ønsker at være en del af løsningen ved at tilbyde prismæssigt overkommelige og selvjusterende høreapparater. Kunne du tænke dig at være en del af den mission?

HusCompagniet A/S
Virum Se rejsetid

Application Manager søges til danskernes foretrukne husbygger-firma

Er du en skarp analytiker, motiveres du af at drive forbedringer af interne systemer og processer, og har du lysten til at blive en del af en organisation, der er på en spændende vækstrejse til et mere moderne IT-landskab? Så står vi klar til at byde dig velkommen indenfor hos HusCompagniet.

CDM A/S
Kokkedal Se rejsetid

.NET-udvikler til spændende stilling i en højteknologisk dansk virksomhed

Vil du arbejde selvstændigt og programmere avanceret software, videreudvikle et forvaltningssystem til fortsat digital integration, i direkte dialog og sparring med kunden? Du får en absolut vigtig rolle i en veletableret og vækstorienteret organisation hvor initiativ værdsættes, og du får rig mulighed for at udfolde dig individuelt.

Twins Consulting ApS
Kongens Lyngby Se rejsetid

Ambitiøs og erfaren IT-Sourcing Specialist

Har du erfaring med rekruttering af IT-specialister? Motiveres du af tæt kandidatkontakt og kan du finde det rigtige match? Ønsker du at indgå i et tæt og professionelt team af 10 kolleger, hvor vi løfter både sammen og hver for sig? Så er DU måske vores nye kollega.

Cubs A/S
Greve Se rejsetid

Systemudvikler med forretningssans - ledig stilling i veletableret SaaS-projekt

Du vil blive en del af vores CUBS-team som systemudvikler/backend-udvikler, og vil få brug for dine færdigheder som systemudvikler, ligesom det er en vigtig del af jobbet, at du har en ægte interesse i at forstå de forretninger, vi understøtter med vores system.

Jobindex A/S søger for D4
Hillerød Se rejsetid

Webudvikling og kvalitetssikring – C#, .NET, JavaScript, CSS

Du får ansvar for at udføre kvalitetskontrol og softwaretest, i form af sikkerhedsgennemgang af vores eksisterende software samt sikkerhedsgennemgang og kvalitetskontrol af kildekode. Det er dig, der sikrer, at der ikke er fejl eller huller i vores kode. Du står derfor i spidsen for, at vi opnår et endnu højere sikkerhedsniveau.

Twins Consulting ApS is recruiting on behalf of DTU
Lyngby Se rejsetid

Automation Engineer for DTU

We offer an interesting and challenging job in an international atmosphere with the focus on research, teaching, innovation and scientific advice for the benefit of the surrounding community. We place emphasis on high-level professionalism among our staff, so skill development is an integral part of our organization.

ATP
Allerød Se rejsetid

Test Engineers til ATP’s IT-organisation

Kan du kvalitetssikre løsninger fra start til slut? I ATP’s IT-organisation er vi på udkig efter nye kolleger til rollen som tester. Kolleger, der tænker test ind fra starten og sikrer høj kvalitet.

Maersk Drilling A/S
Lyngby, Manilla or Gdansk Se rejsetid

Senior RPA Developer

We are seeking two talented Senior RPA developers to drive our digital transformation journey and engage with internal and external clients to uncover, define and solve complex challenges.

Kofax
Lyngby

Technical Product Manager with Kofax Development AS!

Do you want to be part of Denmark's best software product providers? Are you a Technical Product Manager graduated in an appropriate scientific or engineering area? Experienced in the overall management of designated products? Then you may be the colleague we are looking for.

Conference Manager
Virum Se rejsetid

Full-stack udvikler

Conference Manager er en innovativ virksomhed i vækst, som tilbyder dig et spændende job som full-stack udvikler. Vi arbejder i et inspirerende og uformelt miljø med en flad organisationsstruktur. Du vil få ansvar og medbestemmelse, og du vil arbejde sammen med 22 kompetente kollegaer, som sætter pris på at have det sjovt imens.

Jyske Bank
Silkeborg eller Lyngby Se rejsetid

Chapter lead for Data Warehouse-udviklere

Som Chapter Lead driver du den faglige udvikling af tribens Data Warehouse-udviklere med fokus på technical mastery og personaleledelse. Målsætningen er, at alle medarbejdere bevidst arbejder på at dygtiggøre sig inden for sit kompetencefelt. Samtidig med ledelsesrollen er du udførende data warehouse-udvikler/data scientist i et Squad.

Jyske Bank
Silkeborg og Lyngby Se rejsetid

Nyuddannet eller erfaren udvikler/data scientist til nyt udviklingssquad

Du bliver en del af et squad/team, der skal sætte en agenda, hvor data bliver en afgørende game changer for Jyske Bank. Hvis du samtidig kan lide at programmere og arbejde med store datamængder, så er du måske vores kommende kollega.

TrueCommerce Denmark ApS
Birkerød Se rejsetid

Struktureret Business Development Representative (BDR) med stærkt kommercielt mindset

TrueCommerce Denmark oplever en kraftig vækst og efterspørgsel på markedet efter vores løsninger. Vores salgs- og marketingafdeling har derfor travlt, og vi søger nu en Business Development Representative (BDR) til at sikre, at de processer, der ligger bag vores markedsføring og salg, kører effektivt og understøtter vores vækst.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Maersk Drilling A/S
Lyngby Se rejsetid

Head of Software Engineering

Are you passionate about developing software solutions and would you like to play a managerial part in driving the digitalization journey of an international company? Then you may be our new Head of Software Engineering.

ALK
Hørsholm Se rejsetid

Global IT Supporter – Global IT Support

To support our new IT strategy, we are looking for new colleagues within system management, SAP, LIMS and IT infrastructure architects, IT operations specialists and IT supporters. If you have any of these skills, come join a Global IT organization in a company on an exciting change journey with a fantastic purpose.

iHeadHunt ApS søger på vegne af ChemoMetec
Allerød Se rejsetid

Softwareudvikler (C++)

Er du C++ udvikler (2+ års erfaring), der vil udvikle software til måleinstrumenter, der redder menneskeliv worldwide? Vil du arbejde tværfagligt på højteknologiske udviklingsprojekter, hvor du får særdeles stor indflydelse? Lyder det interessant med danskejet virksomhed der vækster og hvor work-life balance tages alvorligt i en familiær stemning?

Twins Recruitment
Lyngby Se rejsetid

Erfaren IT-rekrutteringsspecialist søges til Twins Recruitment

Har du erfaring med rekruttering af IT-specialister? Kan kunderne lide dig? Motiveres du af tæt kunde- og kandidatkontakt og kan du finde det rigtige match og ønsker du at indgå i et tæt og professionelt team af 9 kolleger, hvor vi løfter både sammen og hver for sig? Så er DU måske vores nye rekrutteringsspecialist hos Twins.

Bloom søger for Danelec Marine
Birkerød Se rejsetid

Alsidig Linux softwareudvikler

Dine opgaver vil være at udvikle avancerede applikationer til Voyage Data Recorder produktet og bl.a. være med i udviklingen af et nyt stort IP Video Server-projekt. Derudover er der stort fokus på optimering af cyber og netværkssikkerheden på VDR'en.