33 job matcher din søgning 33 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 33 resultater.
BHS Logistics A/S
Rønne eller hjemmearbejdsplads

Integrationsspecialist

Brænder du for IT - og er API'er et speciale for dig? Trives du med at udføre API'er, hvor du fordyber dig i det enkelte arbejde, og ser at du skaber værdi for BHS? Så passer du lige ind i vores IT-team, som vores integrationsspecialist! Er du samtidig frisk på at være en del af en af Danmarks førende transport- og speditionsvirksomheder?

Unik System Design A/S
Vejle

Enterprise Architect

Er du Unik og vil du videre i din karriere i et job med indflydelse, udvikling og masser af potentiale, så har vi jobbet til dig! Du får masser af indflydelse og skal være med til at skabe struktur i IT-landskabet samt stå for kvalificering og prioritering af IT-projekter og andre initiativer.

Monza Gruppen A/S
Esbjerg

Studiejob - udvikler til internt IT-system med flair for design

Monza Gruppen er under rivende udvikling og derfor søger vi nu en studentermedhjælper som gerne må have flair for design. Du skal være med til vedligeholdelse og videreudvikling af vores LAMP-platform som dagligt benyttes af hele koncernen.

Energinet
Fredericia

Proaktiv proceskoordinator med øje for optimeringspotentialer

Som proceskoordinator får du en bred og meget central rolle. Du bliver ansvarlig for vores proces-system, som er med til at sikre, at vi har orden i tingene. Du får et dybdegående kendskab til systemet, så du kan fokusere på at optimere og udvikle på det, samtidig med at du supporterer forretningen i brugen af systemet.

Unik System Design A/S
Vejle

Softwareudvikler

Til Unik Bolig søger vi en erfaren og ambitiøs udvikler, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt. Du har gennem dine tidligere jobs oparbejdet en høj faglighed og har derved mellem 3-5 års erfaring med softwareudvikling. Du bidrager konstruktivt til, at teamet bliver bedre sammen og du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Recruit IT ApS søger for ESVAGT
Esbjerg

Infrastructure Architect til ESVAGT

Som ESVAGTs nye kollega, vil du i tæt samarbejde med Head of IT have ansvaret for design, udvikling, drift og support af IT-infrastrukturen på rederiets skibe samt den IT-infrastruktur der anvendes til afvikling af rederiets landbaserede applikationer og systemer.

Energinet
Fredericia

Praktikant til spændingsfeltet mellem compliance og IT-sikkerhed

Har du interesse for spændingsfeltet mellem compliance og IT-sikkerhed, og vil du være med til at præge Energinets GRC-agenda (Governance, Risk og Compliance) – med særlig fokus på cyber- og informationssikkerhedsområdet? Så søg ind som praktikant i efteråret 2021.

Energinet
Fredericia

Senior Site Reliability Engineer til Energinets dataplatform

Du bliver en del af det nye setup i IT, hvor vi dyrker beslutningskraften i teamet og netop har etableret en helt ny organisering med fokus på agile arbejdsgange. Du indgår derfor også i et fagmiljø, hvor du kan sparre med arkitekter og udviklere fra andre teams.

Logos Consult A/S
Allerød eller Vejle

Konsulent til populær ERP-løsning

Vi søger en profil med ERP-erfaring til vores Dynamics NAV/365 Business Central konsulent-team. Vi forventer, at du har et indgående kendskab til Microsoft Dynamics NAV eller andet ERP-software og solid praktisk erfaring med programmets funktionalitet til at understøtte økonomi og handel.

Sikkerhedsstyrelsen

IT-sikkerhedsarkitekt til Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg

Kan du fjerne vores nervøsitet for IT-sikkerheden i styrelsen? Og er du på forkant med, hvad der sker på den teknologiske front. Så er det dig, som skal søge stillingen som sikkerhedsarkitekt i Sikkerhedsstyrelsen.

Sikkerhedsstyrelsen
Esbjerg

Enterprisearkitekt til Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg

Kunne du tænke dig en central rolle i Sikkerhedsstyrelsen nye cloud-rejse? Og har du modet til at få styr på vores arkitektur og optimere vores systemer? Så skal du søge denne stilling! Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job, hvor der er nok at tage fat på.

Unik System Design A/S
Vejle

Lead architect

Kunne du tænke dig at være med til at bygge fremtidens webbaseret ejendomsadministrationssystem? Vi søger en stærk lead architrect, som kan sikre at vi på tværs af vores agile team fastholder de gode beslutninger og overholder det regelsæt for sund arkitektur, som du selv kan være med til at definere.

Energinet
Fredericia

Erfaren ERP-konsulent med fokus på SAP FI/CO

Vær med til at udvikle vores SAP FI/CO-løsning i Energinet. Som vores nye ERP-konsulent og Product Owner spiller du en nøglerolle i at sikre optimal understøttelse og videreudvikling af SAP FI/CO i en koncern med en stor samfundsmæssig betydning.

Unik System Design A/S
Vejle

Softwareudvikler med alsidige arkitekt-kompetencer

Med reference til vores CTO søger vi en skarp udvikler med arkitekt-kompetencer til et ekspertteam i udviklingsafdelingen. Vil du være med i vores hverdag og bidrage til de unikke kompetencer, vi har? Vil du udvikle din faglighed? Vil du have en arbejdsplads, du kan være stolt af? Så lad os høre fra dig.

Zubstanz recruiting on behalf of Niko
Sønderborg

Niko is looking for an experienced Embedded Software Developer to our R&D Team dealing with future lighting control and building automation

Niko is an international family owned company providing beautiful and well-designed, intuitive and user-friendly controls to make people’s homes work better. Inspired? Then you might want to work with us!

Unik System Design A/S
Vejle eller København

Account Manager

Til Unik Bolig, som er en del af Unik System Design, søger vi en ambitiøs forretningsorienteret Account Manager. Du skal være klar til at indgå i en rolle som strategisk sparringspartner for vores største kunder og medvirke til at udvikle kundens digitale univers.

Energinet
Fredericia

People Manager til agil it-organisation med fokus på udvikling

Som People Manager har du en central rolle i at facilitere medarbejdernes trivsel og udvikling med fokus på mennesket, kultur og kommunikation. Det er essentielt, at du som People Manager stræber efter at skabe et miljø baseret på gensidig tillid. Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål.

LEGO System A/S
Billund

Inspired Technology Engineer wanted for House of Awesome Brick Play

As a Technical Engineer in LEGO House, your greatest task is to ensure that each guest and colleague has the World’s Best Playdate. Together with our new and developing Technology Team, you will ensure that LEGO House remains relevant for generations to come.

Region Syddanmark
Sønderborg

Sygehus Sønderjylland søger forvaltere til telefoni

Har du forstand på ip-telefoni og mobilløsninger i en stor organisation? Er du ansvarsfuld og teamspiller, kan du håndtere at have mange bolde i luften samtidigt, og trives du med at være i kontakt med mange forskellige mennesker? Så er du måske den medarbejder, vi søger.

CGI Danmark A/S
Aarhus, Ballerup, Kolding, Aalborg

Senior Project Manager med erfaring inden for Microsoft AX/Dynamics 365

Vil du have ansvaret for store udviklings- og projektopgaver? Er du skrap til projektledelse med fokus på planlægning, opfølgning, kontraktstyring, budget, kvalitet og motivation? Kan du navigere i et internationalt miljø?

adtention A/S
Kolding

Backend-udvikler med erfaring i PHP

Adtention er et kreativt, digitalt bureau med en portfolio indeholdende mange spændende kunder, og med endnu flere udfordrende, lærerige opgaver på vej. Derfor søger vi en ny webudvikler, der vil blive en del af vores team.

Region Syddanmark
Kolding

Region Syddanmark søger testkoordinator til Regional IT

Brænder du for og har du evnen til at lede opgaven med kvalitetssikring og test i komplekse IT-projekter, hvor du er med til at levere solide IT-løsninger, der sikrer høj effektivitet, patientsikkerhed og i sidste ende et velfungerende sundhedsvæsen?

Bloom
Ballerup, Aarhus, Sydjylland eller Fyn

Rekrutteringskonsulenter til Bloom

Brænder du for at finde de rette match til it-/tekniske virksomheder og dermed opbygge langvarige relationer til din egen kundekreds? Hos Bloom har vi travlt med at finde dygtige specialister inden for IT/teknik og salg samt ledere til vores kunder i hele landet. Vi udvider derfor teamet i både Ballerup og i Aarhus.

IT & Co ApS
Rødekro

IT-konsulent

Vil du arbejde i en virksomhed hvor vi har som mål at blive “Danmarks bedste IT-arbejdsplads" og hvor du både kan have det sjovt og udvikle din karriere, så er du kommet til det rigtige sted. Du vil hos IT & Co være meget tæt på beslutningerne og have maksimal indflydelse på din egen hverdag og udvikling.

Hansen Technologies Denmark A/S
Sønderborg

Senior Network Engineer

We are currently recruiting a Senior Network Engineer with strong technical background and experience in routing, switching, wireless, firewalls and VPNs. This is an operational and project-based role whilst providing services to external managed service clients as well as internal business units.