32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 32 resultater.
Region Syddanmark
Vejle

Chefkonsulent til Forvaltning - Regional IT, Region Syddanmark

Vi mangler en Chefkonsulent, der kan bistå med faglige ledelsesopgaver i forhold til 28 travle it-medarbejdere med stærke product management profiler i Regional IT. Vil du have et job med mening, hvor du er med til at servicere 26.000 kolleger på tværs af hele regionen. Så er det måske dig, vi leder efter.

Esbjerg Kommune
Esbjerg

Intranet-webmaster med stærke kommunikationsevner

Brænder du for online formidling og for at få teknik og indhold til at gå hånd i hånd for at skabe den allerbedste oplevelse for brugerne? Har du erfaringer med at udvikle intranetløsninger? Så vil vi rigtig gerne møde dig og fortælle om en spændende jobmulighed i Esbjerg Kommune.

Life-Partners A/S
Rødekro

Spillende CTO/Softwarechef til Life-Partners A/S

Vi søger en softwarearkitekt eller erfaren softwareudvikler, der nu gerne både vil lede og udvikle sit eget softwareteam og samtidigt bidrage i en CTO-rolle, hvor du repræsenterer produktet og platformen i et strategisk trekløver med virksomhedens CEO og implementeringschef.

Fiftytwo A/S
Kolding

Test Release Manager

Som Test & Release Manager bliver du en del af en faglig stærk kultur, hvor du er med til at udvikle vores produkter til et endnu højere niveau med kundens behov i fokus. Vores eCommerce udviklingsafdeling udvikler en multitenant SaaS eCommerce platform, der anvendes af nogle af landets største virksomheder.

Region Syddanmark
Kolding

Region Syddanmark søger Chefkonsulent til Netværksteamet i Regional IT

Ønsker du at bidrage til drift og udvikling af ét af landets største og mest driftskritiske netværk? Kan du motivere fagligt dygtige og engagerede medarbejdere i Regional IT’s Netværksteam og sikre den fortsatte udvikling af området? Så er du måske vores nye chefkonsulent.

EWII
Kolding

Applikationsspecialist til Microsoft D365

Vil du arbejde med Microsofts nyeste teknologier i en spændende og fremsynet virksomhed? Vi søger en applikationsspecialist, der skal hjælpe os med at få det fulde udbytte af Dynamics 365. Du bliver en del af Forretningssupport, en afdeling på 12 engagerede kolleger med ansvaret for applikationslandskabet i EWII.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

BHS Logistics A/S
Rønne eller hjemmearbejdsplads

Integrationsspecialist

Brænder du for IT - og er API'er et speciale for dig? Trives du med at udføre API'er, hvor du fordyber dig i det enkelte arbejde, og ser at du skaber værdi for BHS? Så passer du lige ind i vores IT-team, som vores integrationsspecialist! Er du samtidig frisk på at være en del af en af Danmarks førende transport- og speditionsvirksomheder?

Unik System Design A/S
Vejle

Enterprise Architect

Er du Unik og vil du videre i din karriere i et job med indflydelse, udvikling og masser af potentiale, så har vi jobbet til dig! Du får masser af indflydelse og skal være med til at skabe struktur i IT-landskabet samt stå for kvalificering og prioritering af IT-projekter og andre initiativer.

Monza Gruppen A/S
Esbjerg

Studiejob - udvikler til internt IT-system med flair for design

Monza Gruppen er under rivende udvikling og derfor søger vi nu en studentermedhjælper som gerne må have flair for design. Du skal være med til vedligeholdelse og videreudvikling af vores LAMP-platform som dagligt benyttes af hele koncernen.

Energinet
Fredericia

Proaktiv proceskoordinator med øje for optimeringspotentialer

Som proceskoordinator får du en bred og meget central rolle. Du bliver ansvarlig for vores proces-system, som er med til at sikre, at vi har orden i tingene. Du får et dybdegående kendskab til systemet, så du kan fokusere på at optimere og udvikle på det, samtidig med at du supporterer forretningen i brugen af systemet.

Unik System Design A/S
Vejle

Softwareudvikler

Til Unik Bolig søger vi en erfaren og ambitiøs udvikler, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt. Du har gennem dine tidligere jobs oparbejdet en høj faglighed og har derved mellem 3-5 års erfaring med softwareudvikling. Du bidrager konstruktivt til, at teamet bliver bedre sammen og du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Recruit IT ApS søger for ESVAGT
Esbjerg

Infrastructure Architect til ESVAGT

Som ESVAGTs nye kollega, vil du i tæt samarbejde med Head of IT have ansvaret for design, udvikling, drift og support af IT-infrastrukturen på rederiets skibe samt den IT-infrastruktur der anvendes til afvikling af rederiets landbaserede applikationer og systemer.

Energinet
Fredericia

Praktikant til spændingsfeltet mellem compliance og IT-sikkerhed

Har du interesse for spændingsfeltet mellem compliance og IT-sikkerhed, og vil du være med til at præge Energinets GRC-agenda (Governance, Risk og Compliance) – med særlig fokus på cyber- og informationssikkerhedsområdet? Så søg ind som praktikant i efteråret 2021.

Energinet
Fredericia

Senior Site Reliability Engineer til Energinets dataplatform

Du bliver en del af det nye setup i IT, hvor vi dyrker beslutningskraften i teamet og netop har etableret en helt ny organisering med fokus på agile arbejdsgange. Du indgår derfor også i et fagmiljø, hvor du kan sparre med arkitekter og udviklere fra andre teams.

Logos Consult A/S
Allerød eller Vejle

Konsulent til populær ERP-løsning

Vi søger en profil med ERP-erfaring til vores Dynamics NAV/365 Business Central konsulent-team. Vi forventer, at du har et indgående kendskab til Microsoft Dynamics NAV eller andet ERP-software og solid praktisk erfaring med programmets funktionalitet til at understøtte økonomi og handel.

Sikkerhedsstyrelsen

IT-sikkerhedsarkitekt til Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg

Kan du fjerne vores nervøsitet for IT-sikkerheden i styrelsen? Og er du på forkant med, hvad der sker på den teknologiske front. Så er det dig, som skal søge stillingen som sikkerhedsarkitekt i Sikkerhedsstyrelsen.

Sikkerhedsstyrelsen
Esbjerg

Enterprisearkitekt til Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg

Kunne du tænke dig en central rolle i Sikkerhedsstyrelsen nye cloud-rejse? Og har du modet til at få styr på vores arkitektur og optimere vores systemer? Så skal du søge denne stilling! Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job, hvor der er nok at tage fat på.

Unik System Design A/S
Vejle

Lead architect

Kunne du tænke dig at være med til at bygge fremtidens webbaseret ejendomsadministrationssystem? Vi søger en stærk lead architrect, som kan sikre at vi på tværs af vores agile team fastholder de gode beslutninger og overholder det regelsæt for sund arkitektur, som du selv kan være med til at definere.

Energinet
Fredericia

Erfaren ERP-konsulent med fokus på SAP FI/CO

Vær med til at udvikle vores SAP FI/CO-løsning i Energinet. Som vores nye ERP-konsulent og Product Owner spiller du en nøglerolle i at sikre optimal understøttelse og videreudvikling af SAP FI/CO i en koncern med en stor samfundsmæssig betydning.

Unik System Design A/S
Vejle

Softwareudvikler med alsidige arkitekt-kompetencer

Med reference til vores CTO søger vi en skarp udvikler med arkitekt-kompetencer til et ekspertteam i udviklingsafdelingen. Vil du være med i vores hverdag og bidrage til de unikke kompetencer, vi har? Vil du udvikle din faglighed? Vil du have en arbejdsplads, du kan være stolt af? Så lad os høre fra dig.

Zubstanz recruiting on behalf of Niko
Sønderborg

Niko is looking for an experienced Embedded Software Developer to our R&D Team dealing with future lighting control and building automation

Niko is an international family owned company providing beautiful and well-designed, intuitive and user-friendly controls to make people’s homes work better. Inspired? Then you might want to work with us!

Unik System Design A/S
Vejle eller København

Account Manager

Til Unik Bolig, som er en del af Unik System Design, søger vi en ambitiøs forretningsorienteret Account Manager. Du skal være klar til at indgå i en rolle som strategisk sparringspartner for vores største kunder og medvirke til at udvikle kundens digitale univers.

Region Syddanmark
Sønderborg

Sygehus Sønderjylland søger forvaltere til telefoni

Har du forstand på ip-telefoni og mobilløsninger i en stor organisation? Er du ansvarsfuld og teamspiller, kan du håndtere at have mange bolde i luften samtidigt, og trives du med at være i kontakt med mange forskellige mennesker? Så er du måske den medarbejder, vi søger.

CGI Danmark A/S
Aarhus, Ballerup, Kolding, Aalborg

Senior Project Manager med erfaring inden for Microsoft AX/Dynamics 365

Vil du have ansvaret for store udviklings- og projektopgaver? Er du skrap til projektledelse med fokus på planlægning, opfølgning, kontraktstyring, budget, kvalitet og motivation? Kan du navigere i et internationalt miljø?