90 job matcher din søgning 90 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Økonomistyrelsen
Ballerup eller Aarhus Se rejsetid

Specialist i Core netværk og Load Balancing?

Du vil komme til at varetage spændende og udfordrende opgaver inden for Core Netværk, datacenterinfrastruktur og Load Balancing. Statens It anvender overvejende Cisco-teknologier, og vores Load Balancing-strategi bygger på F5. Vi arbejder også med Citrix NetScaler, ligesom NGINX er i overvejelserne.

Human Point Recruitment søger for TCM Group
Holstebro Se rejsetid

IT Systemadministrator til TCM Group

Er du teknisk velfunderet og skarp på infrastruktur? Kan du konfigurere i netværksenheder? Trives du med en stor berøringsflade og alsidige arbejdsopgaver? Lyder dette som dig, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

KMD A/S
Aalborg / Aarhus Se rejsetid

.Net Developer

Vil du være med til at udvikle en af landets bedste softwareløsninger? Er du hjemmevant i backend og måske lidt i frontend? Har du et DevOps-mindset? Så brug lige et par minutter på dette opslag, for det er dig, vi leder efter.

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus Se rejsetid

Data Scientist

Data Driven Solutions i KMD søsætter til efteråret et aspirant-forløb for Data Scientists. Vi leder efter personer med et stærkt mindset. Det kommer bla. til udtryk ved, at vise inspirerende adfærd hvor der kæmpes hårdt for at lykkes i en åben ramme og hvor der kæmpes videre på trods af manglende open-source værktøj eller hardware performance.

JMA A/S
Randers Se rejsetid

Seniorkonsulent til Microsoft Dynamics NAV / BC

Brænder du for at være med til at implementere markedets mest udbredte brancheløsning til maskinhandlere, baseret på Microsoft Dynamics NAV/BC? Du er erfaren Microsoft NAV/BC-konsulent med bredt kendskab til Microsoft Dynamics NAV/BC applikationen.

JMA A/S
Randers Se rejsetid

Passioneret Laravel webudvikler søges

Vi udvider vores WEB-team, og søger derfor dygtige PHP-udviklere med primært fokus på backend-udvikling. Vi leverer en unik e-commerce platform og tilhørende kundeportaler baseret på Laravel og GetCandy. Løsningerne er integreret til en af markedets mest udbredte brancheløsninger til maskinhandlere, baseret på Microsoft Dynamics NAV/BC.

Erhvervsakademi Aarhus
Viby Se rejsetid

Freelanceundervisere til vores efter- og videreuddannelse af erhvervslivet

Du bliver en del af et inspirerende team af kolleger, som arbejder for at levere den bedste undervisning til vores kunder og studerende. Som en del af det at være freelanceunderviser på Erhvervsakademi Aarhus skal du gennemgå et introforløb, hvor du bliver introduceret til akademiets pædagogik og relationer til erhvervsliv og kunder.

Bunker Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Digital Business Analyst for Customer Facing Innovation

Bunker Holding is seeking a talented IT Business Analyst working with business and customers on qualifying ideas to new digital value add. You will be joining a newly created area committed to work with business and customers qualifying new ideas for digital services that bring value to customers.

Bunker Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

IT Architect for Customer Facing Innovation

s Architect, you will have a key role in proposing architectures and validating ideas from a technical angle. You will work closely with our Business Analyst in refining the nominated ideas to enter a 60-day qualification sprint, where the innovation team will take an agile and experimental approach to prove the idea concept.

Bunker Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Full-stack Developer for Customer Facing Innovation

You will be joining a newly created area committed to work with business and customers qualifying new ideas for digital services that bring value to customers. In a 60-days sprints, you will work closely with the Architect and Business Analyst taking an agile and experimental approach.

BAADER Logistix A/S
Risskov Se rejsetid

Softwareudvikler

Er du klar til at tage et ansvar i udviklingen af fremtidens produkt? Som udvikler i et team er du ikke bange for at tage et ansvar, og gå forrest i udviklingen af produktet, fra ide til implementering og til drift, og derigennem sikre at produktet altid lever op til kundens forventninger.

ed A/S
Skødstrup Se rejsetid

Microsoft device & Applikationsspecialist med flair for løsningssalg og rådgivning

Du vil til daglig blive en del af et skarpt specialistteam, bestående af dygtige kollegaer på flere områder indenfor IT-infrastruktur, hvor du i høj grad vil være med til at præge din egen hverdag. Det er derfor vigtigt, at du er i stand til både at arbejde selvstændigt, og som en del af et team.

ed A/S
Skødstrup Se rejsetid

Netværksspecialist med flair for løsningssalg og rådgivning

For at styrke vores Solution og Services-afdeling på forretningsområdet infrastruktur, søger vi lige nu en stærk profil til at indgå i vores dygtige team. Du vil i stillingen få direkte kundekontakt, og have en rådgivende rolle overfor vores kunder, indenfor moderne infrastruktur, herunder bl.a. ift. nye softwareteknologier og hybride løsninger.

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

Management Consultant with focus on Data Science & AI

Vi søger en profil, som kan se mange muligheder og derefter selv føre dem ud i livet. Du er ikke nødvendigvis ekspert inden for IT og data, men du har vilje til at kaste dig ud i det, og har en brændende interesse for at skabe resultater. Du er klar til en stejl læringskurve i en travl hverdag med god mulighed for at udvikle dig personligt.

OK a.m.b.a.
Viby J Se rejsetid

IT-systemkonsulent

Kan du se dig selv arbejde med traditionelle driftsopgaver forbundet med vores driftsplatform, samtidig med at du deltager i større projekter som eksempelvis store opgraderings-, etablerings- og udviklingsprojekter? Så er den ledige plads i OK’s Infrastrukturafdeling måske din.

Jobindex A/S søger for RIT
Lystrup Se rejsetid

IT-systemkonsulent til fremtidens infrastruktur, servere og cloud

Som IT-systemkonsulent fungerer du som professionel teknisk rådgiver for vores kunder. Mere konkret yder du konsulentassistance i forbindelse med hybride cloud-løsninger, infrastruktur, netværk og sikkerhed samt står for fejlfinding og løsning af specifikke og komplekse projekter.

UNIwise ApS
Aarhus Se rejsetid

Backend-udvikler

Som en del af Integrations-teamet er du med til at Scope, designe (i back-end) og kode nye features i Java og PHP7. Nye features kræver altid arkitekturmæssige/strukturelle overvejelser, som du vil få meget frihed til at løse i teamet (med støtte efter behov). Det meste af din tid vil gå til at designe og kode back-end.

Eficode
Copenhagen and Aarhus Se rejsetid

Up-and-coming DevOps Consultant

You will join one of our experienced consultants and start doing real work for our customers. You will play an important role helping our customers with their DevOps transformation and developing software more efficiently, so they can deliver better products and services to their own customers.

Mjølner Informatics A/S
Aarhus Se rejsetid

.Net-udvikler med lyst til masser af udvikling

Har du grundlæggende erfaring med .NET krydret med andre teknologier fra samme verden, eller har du et ønske om at blive dygtigere til netop denne stack? Du er måske allerede stærk på området og ønsker at spille andre bedre? Både kollegaer og kunder!

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Experienced Software Developer with a passion for your craft

Are you passionate about your craft and do you see yourself working with business-critical systems? Are you a team player looking to join a devoted team which sets the technical bar high? Then you might be our new colleague!

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Linux IT Systems Engineer for Compute Power project

Are you looking for an opportunity to play a leading role in creating and implementing our first Compute Power cluster? And can you see yourself in a team with a high nerd-factor? Then you might be the new colleague to join our young and skilled IT infrastructure team!

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Product Owner - Investering

Har du lyst til at være med til at udvikle "morgendagens bank" inden for investeringsområdet og have en central rolle i prioritering og eksekvering af udviklingsopgaver og vil du være en del af en ambitiøs plan inden for selvbetjening, digitalisering og effektivisering af investeringsoplevelsen? Så er jobbet som Product Owner måske noget for dig.

Magenta ApS
Aarhus Se rejsetid

Koordinator til it-hus

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig, dynamisk og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning. Du skal være med til at sikre vores organisatoriske hukommelse ved at vedligeholde vores dokumenter og sager, og du skal også deltage i den gruppe, der vedligeholder og redigerer vores hjemmeside.

KMD A/S
Aarhus, Odense eller Ballerup Se rejsetid

Senior Solution Architect

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger?

Mjølner Informatics A/S
Aarhus Se rejsetid

Vi søger en nysgerrig embedded udvikler, som nyder en god teknisk udfordring

Som embedded udvikler hos os får du rig mulighed for at sætte din faglighed i spil hos nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder. Du får også chancen for at arbejde på projekter for internationale kunder, hvor du er i centrum med dine kompetencer inden for embedded udvikling.