79 job matcher din søgning 79 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Human Talent ApS søger for AGCO
Randers Se rejsetid

Kreativ User Experience Designer med fokus på den gode brugeroplevelse

Brænder du for at skabe en god brugeroplevelse i tæt samarbejde med brugerne? Motiveres du af at arbejde i et agilt og innovativt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Så er du muligvis vores nye User Experience Designer.

Witt A/S
Herning Se rejsetid

IT Integration Specialist

Vil du med på en spændende digitaliseringsrejse og agere virksomhedens go-to-guy/-woman, når det handler om IT-integrationer? Trives du med et stort ansvar? Er du god til selv at finde de rigtige løsninger?

Jobindex A/S søger for Adibus A/S
Viborg Se rejsetid

IT-supporter med tid til omhyggelighed

Har du lyst til at udøve omhyggelig support for en virksomhed, der går det ekstra skridt for kunderne? Kan du hjælpe vores glade kunder med deres IT-løsninger til busser, tog og letbane? Så er du måske vores næste IT-supporter.

Easyday ApS
Herning Se rejsetid

Talentfuld backend-udvikler søges til en spændende vækstrejse

Har du sans for detaljen? Kan du konvertere kundernes ønsker til innovative, individuelle og brugervenlige webløsninger, og brænder du for at udvikle løsninger fra øverste hylde? Så er det måske dig, der skal være en del af vores high performance udviklingsteam!

Aarhus Universitet
Aarhus Se rejsetid

GENOPSLAG: Softwareudvikler til Business Intelligence

Kan du udfordre vores fagligt dygtige udviklere indenfor softwareudvikling? Vil du være en del af et fantastisk BI-team hos en af Aarhus’ største arbejdspladser med mange spændende og varierede opgaver i pipelinen?

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Aarhus Se rejsetid

Cryptomathic - Softwareudvikler til Cloud Backends

Som Cryptomathics nye Softwareudvikler til Cloud Backends bidrager du med at udvikle managed services og den nødvendige cloudinfrastruktur til at drifte dem. Du kommer til at indgå i et nyt team sammen med projektleder, cloudarkitekt, domæneeksperter og udviklere.

Netcompany
København og Aarhus Se rejsetid

Senior Data Consultant

Som Senior Data Consultant vil du, i fællesskab med dit team, spille en afgørende rolle i at komme i mål med jeres projekter. Du vil tage del i processen fra start til slut og dermed være med i alt fra dialogen med potentielle nye kunder til deployment af den færdige løsning.

Netcompany
København og Aarhus Se rejsetid

Data Management Consultant

Som konsulent i Data Management kommer du til at udvikle dig og levere værdi på projekter fra din første arbejdsdag. Vi forventer, at du lærer hurtigt og tager ansvar for dine egne leverancer i løbet af din første måned. Det kræver et stort drive og en stejl læringskurve.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior IT Consultant

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

KMD A/S
Aalborg eller Aarhus Se rejsetid

SAP Professional Service Consultant

Do you want to join skilled colleagues on an exciting journey - using the newest SAP S4HANA and SAP Cloud solutions – as our new SAP Project System consultant?

Magenta ApS
Århus, København eller Nuuk Se rejsetid

Dygtige udviklere til stort open source-projekt

Kunne du tænke dig at bidrage til fremtidens it-løsninger i open source, som gør hverdagen nemmere for medarbejdere i kommunerne landet over? Og taler du flydende Python? ....så skal vi nemlig nok lære dig resten.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Backend-udvikler til DevOps-udviklingsteam

Du har jo helt styr på koderne, så hvorfor ikke bruge dine kompetencer til noget så vigtigt som at udvikle fremtidens løsninger i sundhedsvæsenet? Bliv en del af en af landets største it-afdelinger, hvor der er start-up mindset og højt til loftet. Lyder det som noget for dig? Så er det dig, vi søger!

Recruit IT ApS søger for Aarhus Kommune
Aarhus

Enterprise IT-arkitekt til Aarhus Kommune

Vi søger for vores kunde Aarhus Kommune, Borgmesterens afdeling har plads til to nye Enterprise IT-arkitekter på vores hold af dedikerede specialister og projektledere, som alle brænder for at skabe værdi og sammenhæng gennem styring og governance.

Styrelsen For It og Læring
København og Højbjerg Se rejsetid

Styrelsen for It og Læring søger Product Owner

Vil du være med til at løfte vores vigtige samfundsopgave med at sætte retning for den fortsatte digitalisering af børne- og undervisningsområdet? Har du evnen til at få ting til at ske? Så er du måske en af vores nye Product Owner i Aarhus eller København.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Gør en forskel for hospitaler og patienter: Søg et job som en af vores nye it-specialister til drift af Elektronisk Patient Journal

Få et meningsfyldt job med drift og udvikling af Elektronisk Patient Journal (EPJ), som er Region Midtjyllands største og vigtigste it-system. Du har et godt kendskab til servermiljøer baseret på Linux/Solaris og/eller Windows, og har sandsynligvis en relevant uddannelse, muligvis som ingeniør, sundhedsteknolog, datamatiker eller lignende.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Analytisk infrastrukturarkitekt til et trygt og nysgerrigt team

Vi søger en infrastrukturarkitekt til vores team af løsnings- og infrastrukturarkitekter. Teamet har en central position i en af landets og sundhedsvæsenets største it-afdelinger. En af dine vigtigste opgaver bliver at være nysgerrig på, hvilke problemstillinger, der ligger bag udviklingsønsker til infrastrukturen

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Gør en forskel for hospitaler og patienter: Søg dette job som it-specialist til elektronisk patientjournal

Få et job, hvor din indsats er konkret og meningsfuld for hospitaler og patienter. Du kommer til at arbejde med vores succesfulde elektroniske patientjournal – MidtEPJ – og du får et job med stor indflydelse og betydning.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus or Vallensbæk Se rejsetid

Technical Testers for QA, automation and test projects

Are you ready to challenge yourself with test scripting for an infinite array of solutions, platforms and environments? Working with us, you take part in projects for a variety of clients, all with different parameters, set-ups and needs for which you create the right solutions.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus Se rejsetid

Senior Test Manager

By joining us you become part of a company where we value a healthy work-life balance and where great colleagues are ready to welcome you to the team. At the same time, you step into a global network of skilled architects and developers where your work will have a real impact.

Region Midtjylland
Aarhus eller Holstebro Se rejsetid

Systemadministrator, der vil gøre en forskel i en af Danmarks største it-afdelinger

Vil du være en del af et team, der brænder for Linux, i en organisation, hvor vi arbejder for at gøre en forskel for både hospitaler og patienter? Vi søger en engageret systemadministrator, der vil bidrage aktivt til hverdagen i Region Midtjyllands it-afdeling.

Formuepleje A/S
Aarhus Se rejsetid

Data Scientist

I Formuepleje har du mulighed for at blive en del af en virksomhed i vækst, som har en strate­ gisk målsætning om at mangedoble antallet af kunder på få år. Derfor har vi brug for endnu en dygtig data scientist.

Jyllands-Posten
Aarhus Se rejsetid

Softwareudvikler

Vil du være med til at udfordre og styrke læsernes viden hos Jyllands-Posten, Digital Udvikling? Vi søger en softwareudvikler, der har lyst til at arbejde med microservices, cloud infrastruktur og data platform.

Jyllands-Posten
Aarhus Se rejsetid

Erfaren frontend-udvikler

Som frontend-udvikler bliver du en del af et team, der arbejder i 14 dages sprints. Du vil deltage i alle dele af udviklingsarbejdet fra afklaring og prioritering af opgaver til implementering og release. Du vil blive en del af en innovativ afdeling, der primært bygger sine softwareløsninger på AWS med Docker som den gennemgående teknologi.

OnlinePOS
Randers Se rejsetid

Udviklingschef med hjertet på rette sted, erfaring med agil softwareudvikling og hands-on-interesse

Da vores nuværende udviklingschef rykker videre i hendes karriere, indenfor organisationen, søger vi en ny stærk leder til en nøgleafdeling hos OnlinePOS. Hun overleverer en velfungerende og kompetent afdeling, som er klar til den videre rejse indenfor agil udvikling.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus Se rejsetid

Senior Java-udviklere til Healthcare

Vi søger erfarne full-stack Java-udviklere til Bookplan teamet i Aarhus, som vil være med til at udvikle verdens førende planlægnings- og bookingløsning til Hospitaler. På Bookplan vil du blive udfordret, og din indsats får stor betydning for patienter, læger og sygeplejersker på 3 ud af 5 af landets hospitaler.