22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tech Data Denmark ApS
Birkerød Se rejsetid

Partner Success Executive to our Cloud, Security & Software team

Do you have drive and want to join a team where collaboration, customer satisfaction and professionalism are key to our success? Are you eager to learn and broaden your competencies within the IT industri ? Then Tech Data has just the right role for you.

Jobindex A/S søger for EET Group
Birkerød Se rejsetid

Infrastrukturprofil til Europas førende niche-IT-distributør

Som vores nye generalist til infrastruktur får du ansvaret for at opretholde driften af vores datacenter på ca. 250 servere, som er fordelt på fysiske Windows Server-maskiner og virtuelle VMware hosts. Derudover sikrer du, at alle vores kontorer kører stabilt op imod det ovennævnte datacenter.

Inspari A/S
Lyngby eller Lystrup Se rejsetid

Senior Data Engineer

Har du et stærkt, teknisk mindset, og er du vild med teknologi? Er du også bevidst om, at selv de stærkeste teknologier kun baner vej for succes, når din forretningsmæssige forståelse er med til at gøre data til et aktiv hos vores kunder? Så vil du elske at være Senior Data Engineer i Inspari!

Geopartner Landinspektører a/s
Danmark

GIS-konsulent og softwareudvikler - Arbejdssted på et af vores 24 kontorer i Danmark

Er softwareudvikling, data jonglering og GIS lige dig? Og vil du med på vores hold, der har ansvaret for Geopartners GIS-løsninger? Så er det dig, vi søger! Som GIS-konsulent og udvikler hos Geopartner får du ansvar for, sammen med GIS&CAD-teamet, at vedligeholde og videreudvikle de løsninger vi udstiller til vores kunder.

Assure Wealth A/S
Nivå Se rejsetid

IT-medarbejder til drift og optimering hos Assure Wealth

Brænder du for at tage ansvar og til tider at have mange bolde i luften? Trives du i et ungt og uformelt miljø med gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på din hverdag og virksomhedens IT-drift? Er du interesseret i at blive en del af en Fintech-virksomhed i vækst? Så har vi muligvis det rette job til dig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Test Managers til kvalitetssikring og test for stort it-program

Sidder du inde med stor viden om strukturerede testmetoder og -standarder, og har du erfaring med end-to-end test? Har du lyst til at være en del af et stort it-projekt med politisk, medie og ledelsesmæssig fokus? Så er det dig, vi leder efter som Test Manager til kontoret Udvikling og Kvalitetssikring Vurdering.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Erfaren it-generalist til stort it-transformationsprogram

Brænder du for it-udvikling og for at levere kvalitetssikrede it-systemer? Og har du lyst til at være en del af et stort it-projekt med politisk, medie og ledelsesmæssig fokus? Så er det måske dig, vi leder efter til kontoret Udvikling og Kvalitetssikring Vurdering i programmet ImplementeringsCenter for Ejendomsvurderinger (ICE).

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

Proaktiv IT-opgavekoordinator

Har du lyst til at deltage i et af Danmarks mest spændende IT-udviklingsprojekter, hvor du arbejder med state-of-the-art cloud infrastruktur og avanceret softwareudvikling? Så er du måske vores nye IT-opgavekoordinator.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Data Scientists til Natural Language Processing

Vil du ansættes i et nyoprettet team, hvor du udelukkende skal arbejde med NLP-relaterede opgaver til gavn for samfundet? Så har vi drømmejobbet og muligheden for at lave løsninger med effekt på den helt store skala. I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark.

DHI A/S
Hørsholm Se rejsetid

Lead developer ready to take on management responsibility

Are you a developer ready for engineering management? Or already took the step? Join us and lead our team of software engineers for machine learning and environmental data applications for global ecosystems and water environments.

Acubiz A/S
Birkerød Se rejsetid

IT Operations Specialist til Acubiz

Stræber du efter høj oppetid og kan du lide at følge op på Service Level Agreements? Elsker du procedurer og kan du bidrage med at overvåge, at programmeringen er fejlfri og ikke mindst sikker? Så vil du trives godt som IT Operations Specialist i Acubiz.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kgs. Lyngby Se rejsetid

IT-specialist til logning og overvågning i AWS Cloud

Bliver du motiveret af at gøre en forskel for samfundet med dine Datadog/APM kompetencer? Vil du være med til at sætte dit præg på driften og udviklingen af det nye Ejendomsvurderingssystem? Så er du måske vores nye specialist til logning og overvågning.

ALK
Hørsholm Se rejsetid

IT Solution Architect for R&D and Global Quality applications

In your role as Solution Architect in Hørsholm, you will be responsible for some business-critical R&D and Global Quality applications, ensure the enhancements and operation of them and meet the authorities’ requirements, high level of performance and stability.

ATP
Allerød Se rejsetid

Application Architect til IT

To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP, og på den måde står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter. Og det stiller høje krav til udvikling, vedligehold og support af vores grunddataapplikationer. Det er her, at du kommer du ind i billedet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kgs. Lyngby Se rejsetid

Business Analyst med drive og gåpåmod

Har du lyst til et spændende og udfordrende job, hvor du kan udvikle dig og gøre karriere? Og hvor du er med til at præge hvad der skal udvikles i vores sagsbehandlingssystem til ejendomsvurderinger. Så er dette job som business analyst måske noget for dig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg eller Kongens Lyngby Se rejsetid

Kick-start din karriere som økonomi-graduate i én af Danmarks største it-organisationer

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi i gang med at bygge fremtidens digitale og analysedrevne skatteforvaltning – vil du med på rejsen? Lige nu søger vi to ambitiøse graduates, der vil være en del af den centrale økonomistyring i en af Danmarks største it-organisationer.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Studentermedhjælper til IT-squad

Har du interesse for IT-automatisering, kontroller og dokumentation? Til at hjælpe os, søger vi lige nu en dygtig studentermedhjælper med gode IT- og procesforståelseskundskaber og også gerne viden om Compliance og dokumentationskrav.

Jobindex A/S recruiting on behalf of Hewlett Packard Enterprise A/S
Allerød Se rejsetid

Cloud Sales Specialist – ready to unleash your tech potential?

We are solving the world’s most complex challenges, and our people are at the forefront of this progress. In this role, you will therefore play a part in building the future – one big idea at a time.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Domæneansvarlig til ATP’s Data Warehouse

Som domæneansvarlig sætter du retningen for, hvordan vi sikrer, at forretningslogik og data hænger sammen - du er med til at kravstille fremtidens datakatalog og etablere processer, der understøtter og optimerer arbejdet med datakvaliteten i ATP’s Data Warehouse.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Nærum Se rejsetid

Nysgerrig elektronik designingeniør

Hos Logos brænder de for det, de laver. De er glade, har det sjovt, og er gode til at sparre med hinanden. De ser gerne at deres nye kollega også er ærekær omkring sit arbejde og elsker at afprøve nye endnu bedre løsninger. Som person er du gerne selvkørende og har stor passion for elektronik og er klar til at blive Logos' "ekspert" på området.

ATP
Hillerød Se rejsetid

RPA-udvikler til Business Science, AI & Innovation

Kan du trylle processer om til softwarerobotter? Kender du til de nyeste RPA-besværgelser, og vil du være med til at skabe skræddersyede automatiseringsløsninger til gavn for hele Danmark? Så er det dig, vi søger.

Twins Consulting ApS recruiting on behalf of Weilbach A/S
Kgs. Lyngby Se rejsetid

Web Developer

We are looking for a Web Developer who is experienced in working with web and ecommerce technology in the .NET and Azure ecosystems and able to be the key person in the development of a new online presence for the Weilbach Group in a new development team.