33 job matcher din søgning 33 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bloom søger for ForeFlight
Odense Se rejsetid

Erfaren og skarp C# softwareudvikler til udfordrende stilling hos ForeFlight

Vi søger endnu en erfaren og skarp C# udvikler til deres Filing team, som udvikler mission kritiske systemer, der bl.a. distribuerer flyveplaner til omverdenen såsom luftfartsmyndighederne, grænsekontrol og til selve flyet. Det er en vigtig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer er med til at udvikle nye cloudbaserede løsninger på AWS.

Bloom søger for Frontmatec
Odense Se rejsetid

C# .NET Softwareingeniør til Frontmatec

Vil du være med til at løfte dansk produktion med leading edge softwareløsninger? Vores kunde Frontmatec er i rivende udvikling, hvorfor vi søger en dygtig Softwareingeniør til kontoret i Odense. Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart Se rejsetid

IT Netværksadministrator

Brænder du for netværk og sikkerhed, så er du måske vores nye Netværksadministrator til Koncern IT, som i dag beskæftiger 25 mand fordelt på både udvikling og drift.

Recruit IT ApS søger for Munck Gruppen
Nyborg Se rejsetid

IT-forretningskonsulent til Munck Gruppen

I samarbejde med de øvrige 2 forretningskonsulenter får du ansvaret for at understøtte den daglige drift og support af vores økonomisystem og applikationer i Munck Gruppens datterselskaber samt medvirke til en konstant udvikling og fornyelse af systemerne.

Orifarm
Odense eller Søborg Se rejsetid

Solution Architect, Orifarm Corporate IT

Do you want to create value through technology in a fast-growing international company? Are you passionate about IT solution architecture driven by the vision to empower business capabilities? If you can say yes to this, here is your unique chance to join our amazing team of devoted Solution Architects in Orifarm Corporate IT.

Recruit IT ApS søger for IT Forum Gruppen
Odense Se rejsetid

IT-koordinator til IT Forum Gruppen

Er du en knivskarp koordinator og brænder for at skabe sammenhæng og struktur? Så er du måske den rette kandidat til en nyoprettet stilling som IT-koordinator til IT Forum Gruppen i Odense.

Recruit IT ApS søger for IT Forum Gruppen
Odense Se rejsetid

Systemkonsulent til IT Forum Gruppen, Odense

Er du serviceminded og løsningsorienteret? Trives du med teamwork? Har du lyst til at være en del af en vækstvirksomhed med sund økonomi? Så er du måske IT Forum Gruppens nye kollega til teamet i Odense.

KMD A/S
Ballerup eller Odense Se rejsetid

Agil Product Owner som brænder for den grønne omstilling

Som Product Owner bliver du en del af forretningsenheden Energy Solutions. Kerneopgaven er at udvikle, implementere og vedligeholde KMD Elements, der er KMD’s SaaS platform til understøttelse af forretningskritiske processer til energi- og forsyningsbranchen.

Mobile Industrial Robots A/S
Odense Se rejsetid

Production Test Software Engineer

Are you our new Production Test Software Engineer? We are establishing a new Production Test Team to accelerate our quality journey. We need you to join the team that designs and implements full process control and traceability for all internal and external manufacturing processes.

AIR SUPPORT A/S
Odense Se rejsetid

Softwareudvikler til luftfartsbranchen

Vil du gerne være med til at sikre, at vores kunders fly kommer i luften, bruger mindst muligt brændstof og generelt overholder lovgivningen i luftrummet? Så er det dig, vi søger!

AIR SUPPORT A/S
Odense Se rejsetid

DevOps-udvikler til luftfartsbranchen

Vil du gerne være med til at sikre, at vores kunders fly kommer i luften, bruger mindst muligt brændstof og generelt overholder lovgivningen i luftrummet? Så er det dig, vi søger!

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Windows-Specialist

Mestrer du disciplinerne omkring Microsoft server platforme, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter? Er du samtidig en god teamplayer og en god samarbejdspartner for vores kunder? Så er du måske vores nye kollega!

TV2
Odense Se rejsetid

Software Engineer til TV 2 PLAY

Vil du være en del af det team, der står bag TV 2s datatransformation? Er du vild med data? Data-flows? Platform-udvikling? Så læs endelig videre! Vi er i fuld gang med at udvikle nye data-flows samt måden vi håndterer data på i TV 2, derfor søger vi en dygtig kollega, der tripper for at komme med på holdet.

TV2
Odense Se rejsetid

TV 2 søger Solution Architect til TV 2 PLAY

Du kommer til at arbejde i en rolle, hvor du i høj grad selv skal være med til at definere din arbejdsdag og dine opgaver. Vi forventer, at du er i stand til at tage “arkitekt-elevatoren”, så du både kan snakke med beslutningstagere om strategiske mål og gå i dialog med udviklingsteams om udfordringer og behov nede i maskinrummet.

Mobile Industrial Robots A/S
Odense Se rejsetid

Release Train Engineer, Software Operations Team

Are you ready to make a bold career move and take a key role in driving the agile development in MiR’s R&D Software department? Do you have a knack for turning complexity into simplicity? Then do not hesitate to learn more about this position and connect with us – we would love to hear from you!

KMD A/S
Ballerup eller Odense Se rejsetid

Agil Product Owner som brænder for den grønne omstilling

Vil du arbejde agilt med digitalisering af den grønne omstilling, og være med til at sætte nye standarder for fremtidens SaaS-løsninger? Og vil du derudover være en del af et af Danmarks største IT-udviklingshuse? Så er du måske vores nye Product Owner!

Region Syddanmark
Odense Se rejsetid

RIS/PACS systemadministrator til Radiologisk Afdeling OUH Odense

Radiologisk Afdeling OUH Odense søger en kollega, der kan indgå i arbejdet i RIS/PACS teamet omkring drift og vedligeholdelse af systemet. Vi søger en person, der kan rumme et stort opgavespænd, og som kan arbejde struktureret, selvstændigt, bevare overblikket i en travl hverdag og tage ansvar.

TV2
Odense Se rejsetid

TV 2 søger en UX/UI designer til TV 2 PLAY

Som UX/UI Designer i TV 2 Experience Design, bliver du en del af en afdeling med 16 designere, der arbejder med at udvikle TV 2s digitale produkter. Du vil til dagligt arbejde i et scrum-team setup i tæt samarbejde med vores udviklere, Scrum Masters, Product Owners og Product Managers.

Sentia Denmark A/S
Glostrup, Odense or Aarhus Se rejsetid

Azure DevOps Automation Engineer

Would you like to be part of an exciting transformation journey? Are you passionate about DevOps and Automation? Do you enjoy troubleshooting and automating core infrastructure? Then you are the one we are looking for.

Quickorder
Odense Se rejsetid

Frontend Developer

Do you have experience working in an agile development team? Are you passionate about software development and working with the newest technologies? Do you thrive in a highly skilled team focused on solving difficult problems and continuously delivering value to customers and users? Then it might be you we’re looking for!

Quickorder
Odense Se rejsetid

Product Owner

Do you have experience working with agile development and stakeholder management? Are you passionate about understanding customers and users, and about solving their challenges and needs? Then it might be you we’re looking for!

Svendborg Kommune
Svendborg Se rejsetid

Vi søger en engageret IT-driftskonsulent med primært fokus på netværk og servere

Vil du være med til at sikre, at Svendborg Kommunes IT-platform fungerer 24/7/365? Drømmer du om et godt arbejdsmiljø, work-life balance og gode udviklingsmuligheder? Så er det dig, vi søger til en spændende stilling i Svendborg Kommunes IT, Data og Digitalisering (IDD).

Recruit IT ApS søger for GASA GROUP Denmark A/S
Odense Se rejsetid

Group IT-Manager til GASA GROUP Denmark A/S

Er du passioneret for IT, forretning og digitalisering, og har du en bred teknisk indsigt, så du kan fortsætte virksomhedens høje ambitionsniveau, kan dette være den helt rigtige mulighed for dig. Med reference til virksomhedens Group CFO, vil du blive ansvarlig for en IT-afdeling på 6 medarbejdere.

Recruit IT ApS søger for IT Forum Gruppen
Odense Se rejsetid

CCO til IT Forum Gruppen

Brænder du for ledelse og moderne IT-Infrastruktur, hosting og cloudløsninger? Så er det måske dig, vi leder efter. På vegne af IT Forum Gruppen, søger vi en erfaren CCO, der forstår at sætte retningen og skabe rammerne for et stærkt team af dygtige kolleger.

Bloom søger for Frontmatec
Odense Se rejsetid

C# .NET Softwareingeniør til Frontmatec

Vil du være med at løfte dansk produktion med leading edge softwareløsninger? Vores kunde Frontmatec er i rivende udvikling, hvorfor vi søger en dygtig Softwareingeniør til kontoret i Odense. Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.