275 job matcher din søgning 275 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PA Consulting Group
København Se rejsetid

Vil du bringe din agile erfaring til toppen af dansk erhvervsliv?

Vi søger management-konsulenter på flere erfaringsniveauer. Du får lov til at spænde vidt, som du evner, og vi sikrer, at du både kan levere og udvikle dig fra den første dag.

Banking Circle
Copenhagen Se rejsetid

Microsoft D365 CE / CRM Senior Development Engineer

Want to use your talent where it matters and be part of the team responsible for our Microsoft D365 CRM platform? If so, we offer you the chance to be a part of a truly international and vibrant company with more than 300 skilled and dedicated employees worldwide.

Configit A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Software Consultant

As Configit’s new Senior Software Consultant you will play a central role in implementation of Configit Solutions, consulting both clients and implementation partners in the utilization and on the needs and optimal solutions using our technologies.

Configit A/S
Copenhagen Se rejsetid

Software Consultant

Are you looking for development opportunities within the field of complex technology and consultancy? Configit has an exciting opportunity for a Software Consultant who has the right balance of coding skills and the motivation of being the customers trusted advisor.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Systemadministrator med erfaring inden for administration af Windows og VMware

Jobbet kræver, at du som person kan nedbryde en opgave, sætte retning og er åben overfor nye tiltag og løsninger. Du vil opleve en stor grad af frihed under ansvar med overordnede mål og deadlines som retningslinjer. En stor del af arbejdet foregår i dialog med andre teams, hvorfor det er vigtigt, at du kan kommunikere med de fleste.

GEA Process Engineering A/S
Søborg Se rejsetid

Power Platform Lead

Do you enjoy teamworking with highly motivated professional colleagues from all over the world? We are looking for an experienced IT professional who can help our 18.000 employees get the most out of the Power Platform while maintaining an adequate level of governance and alignment with the rest of our IT landscape.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Århus eller Odense Se rejsetid

Bid Manager

Vil du være en del af en spændende vækst- og transformationsrejse? Evner du at udvikle Sentia’s Bid Management-forretning? Har du erfaring med offentlige og private udbud indenfor IT? Så leder vi efter lige præcis dig!

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Product Owner

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger? Så er du måske vores nye Product Owner!

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Salesforce COE Architect

Come and join our global Salesforce community! As our first Salesforce COE Chief Architect in Denmark, you will be part of great and fast-growing global community of Salesforce experts. While your focus will be on the Danish market and clients, you will act on a global playing field in one of the most recognized Salesforce partners in the world.

PA Consulting Group
København Se rejsetid

Management-konsulenter til vores Analytics-team som vil arbejde med datastrategi, governance og management i København

Brænder du for at omsætte kompleks data til realisering af forretningsværdi? Har du en god dataforståelse, og besidder du stærke analytiske evner? Så er det måske dig, vi leder efter til vores Analytics-team, hvor vi p.t. søger talenter inden for data strategi, governance og management.

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller
Herlev eller Kolding Se rejsetid

SAP-integrationsudvikler

Vil du være en del af et af Danmarks førende udviklerteams? Du bliver en vigtig del af en stor og professionel IT-organisation på over 50 dedikerede medarbejdere. Din rolle bliver at vedligeholde og videreudvikle på Lemvigh-Müllers SAP PO, API Management og SAP Cloud Integration løsninger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Incident manager

Du kan se frem til at blive en del af en innovativ arbejdsplads præget af tæt samarbejde og viljen til at lykkes. Vi tilbyder et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, således, at du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Da det er en nyoprettet stilling, får du i høj grad mulighed for at sætte dit eget præg på løsningen af opgaverne.

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller
Herlev Se rejsetid

Ambitiøs JAVA-udvikler med lyst til at arbejde med markedsledende systemer

Du bliver en central del af en stor og professionel IT-organisation på over 50 dedikerede medarbejdere. Din rolle bliver at hjælpe med implementering af en ny commerce platform, da Lemvigh-Müller overgår fra .NET-baseret commerce platform til en Java-baseret SAP Commerce Cloud platform.

Azets Insight A/S
Herlev Se rejsetid

Product managers

Come and join us! We are looking for two project managers who excel in driving their responsibility in relations to the business, product development, product ownership and collaboration.

PensionDanmark
København Se rejsetid

PensionDanmark søger Incident Manager

Som Incident Manager kan du se frem til en travl hverdag i et professionelt miljø. Vi har også tid til at have det sjovt, og vi er gode til at sparre med hinanden. Teamet har et tæt samarbejde med de øvrige teams i PensionDanmark, og du bliver en del af en moderne projektorganisation, som giver plads og rum til stor faglig udfoldelse.

Færdselsstyrelsen
Ribe eller København Se rejsetid

IT-arkitekt

Du vil i din rolle som IT-arkitekt medvirke til at sætte fælles retning for IT-arkitekturen og styring heraf på tværs af forretningsprocesser og systemer. Samtidig vil du få en nøglerolle i implementeringen af nye digitale løsninger, der realiserer vores ambitiøse digitaliseringsagenda.

Vivant ApS
København Se rejsetid

IT-supporter

Vil du arbejde med de nyeste Microsoft Cloud-teknologier? Og falder det dig naturligt at yde en super service til dem, der har brug for hjælp? Så er det dig, vi søger som ny it-konsulent til vores support-team på Vesterbro. Vores mission er at fungere som it-afdeling for vores kunder, og vi sætter en ære i at løse deres små og store udfordringer.

Timemsystem ApS
Glostrup Se rejsetid

Testudvikler

TIMEmSYSTEM søger en testudvikler, der vil støtte os i at tilsikre en høj kvalitet i vores produkt. Du har flair for test, og ser det som et vigtigt element i produktudviklingsforløbet. Du evner at holde mange bolde i luften og indgå i tæt samarbejde med udviklerne så projektmålene nås.

Økonomistyrelsen
Ballerup Se rejsetid

Vil du være med til at sikre høj informationssikkerhed i Statens It og hos Statens It’s kunder?

Vil du gøre en forskel for informationssikkerheden i Statens It? Vi søger to nye kollegaer, der vil arbejde på at højne informationssikkerheden gennem en kombination af gode og brugervenlige løsninger, et højt awareness-niveau, analyser, velfungerende processer og samarbejde med relevante myndigheder og samarbejdspartnere.

IBM Client Innovation Center
København og Aarhus Se rejsetid

Senior Developer – IBM CIC

Vi leder lige nu efter flere software developers indenfor både frontend, backend og fullstack til vores team i CIC’et, der er partner til IBM’s konsulent forretning og motoren i virksomhedens innovationsagenda.

Recruit IT ApS recruiting on behalf of Thales Denmark
Søborg Se rejsetid

Operations Specialist for Thales Denmark

Do you thrive in solving issues that might not have an obvious solution, may be a bit nerdy when it comes to IT Infrastructure or maybe you just enjoy working with a broad variety of technologies? Then the position as System Engineer at Thales RCS may be something for you!

nemlig.com
Brøndby Se rejsetid

Teknisk tester med flair for automatiseret test

Er du vores nye tekniske tester der kan motivere dine kollegaer til at tænke kvalitet og automatiseret test ind i starten af udviklingsprocessen? Og kan du lide at arbejde agilt i tæt samarbejde med dygtige kollegaer? Så er det lige dig vi leder efter!

Kriminalforsorgen
København Se rejsetid

Chefkonsulent til understøttelse af styring og ledelse af it-drift

Vil du være med til at opretholde sikker og stabil drift til over 4.000 brugere i Kriminalforsorgen? Vi søger en chefkonsulent, der kan demonstrere praktisk erfaring og besidder teoretisk viden inden for styring og ledelse af it-drift.

Twins Consulting ApS
Kongens Lyngby Se rejsetid

Ambitiøs og erfaren IT-Sourcing Specialist

Har du erfaring med rekruttering af IT-specialister? Motiveres du af tæt kandidatkontakt og kan du finde det rigtige match? Ønsker du at indgå i et tæt og professionelt team af 10 kolleger, hvor vi løfter både sammen og hver for sig? Så er DU måske vores nye kollega.

People Company søger for Geoinfo A/S
Aalborg, Glostrup eller Kolding Se rejsetid

Enterprise Systemspecialist – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S en udadvendt, erfaren og kundeorienteret Enterprise Systemspecialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler om drift, support, systemarkitektur, forskellige projekt- og konsulentopgaver ude hos kunder og internt.