24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Twins Consulting ApS
Fyn og Jylland

Ambitiøs og erfaren IT-rekrutteringsspecialist med hunterprofil søges

Har du erfaring med rekruttering af IT-specialister? Kan kunderne lide dig? Motiveres du af tæt kunde- og kandidatkontakt og kan du finde det rigtige match og ønsker du at indgå i et tæt og professionelt team af 10 kolleger, hvor vi løfter både sammen og hver for sig?

Region Sjælland
Ringsted

Koncern IT, Region Sjælland søger en ny kollega til vores Core Service team

Har du interesse for og erfaring med Citrix, Imprivator og evt. SolarWinds ORION? Har du lyst til at gøre en forskel for sundhedspersonalet? Så er du måske vores nye kollega.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

IT-medarbejder til Region Sjællands overvågningscenter

Er du struktureret og god til at bevare overblikket? Kan du samtidig holde flere bolde i luften i en til tider hektisk arbejdsdag/nat? Vil du være en del af det samlede IT beredskab, så er du måske vores nye medarbejder i Region Sjællands overvågningscenter.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

IT-Sikkerhedskonsulent søges til Koncern IT, Region Sjælland

Har du lyst til at gøre en forskel på it-sundhedsområdet? Vil du være med til at sikre at regionens medarbejdere kan give patienterne den bedst mulige hjælp og samtidig passe godt på deres data? Så er du måske vores nye kollega.

BEC
Roskilde Se rejsetid

IT Auditor for Internal Systems Audit

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to audit tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of auditing the transformation of our organization and tech solutions.

Ziebel AS
Stavanger or remote

Frontend Developer

As an experienced Frontend Developer, you will become a vital part of the software development team. You will collaborate closely with the Backend Developer to deliver a state-of-the-art user-friendly web-based user interface.

Søfartsstyrelsen
Korsør Se rejsetid

Systemadministrator til ambitiøs IT-Drift- og udviklingsafdeling

Dit primære ansvarsområde bliver at sikre en velfungerende og stabil drift af Søfartsstyrelsens systemer. Det vil ske i meget tæt samarbejde med Statens IT, som er vores IT-driftsleverandør og vores øvrige applikationsleverandører.

Oneoffice ApS
Roskilde Se rejsetid

Cloud Implementeringskonsulent

Vi får flere og flere kunder, og vi søger derfor en IT-konsulent, der kan hjælpe med at implementere disse kunder på de platforme vi arbejder med. Vores nye kunder kommer fra et virvar af forskellige IT-platforme og vi skal sikre, at deres transition til vores platform sker hurtigt og smertefrit.

ARGO
Roskilde Se rejsetid

IT-sikkerhedskoordinator

ARGOs IT-afdeling søger en ansvarlig og selvstændig IT-sikkerhedskoordinator til en nyoprettet stilling. ARGO råder over et administrativt IT-system, til at understøtte den samlede drift, samt et lukket IT-system i selskabets kraftvarmeværk, som styrer processerne.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Strategisk HR-konsulent til Koncern IT

Vi søger en kollega, der sammen med os vil arbejde med fokuseret kompetenceudvikling og gøre Koncern IT til en endnu bedre arbejdsplads. Du får en unik mulighed for at være med til at sætte retning, når vi planlægger udviklingen af Koncern ITs vigtigste ressource; vores medarbejdere.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

PMO medarbejder til Koncern IT

Vi har brug for dig til at være med til at udvikle PMO kontoret i Koncern IT, Region Sjælland. I Koncern IT arbejder vi med en bred vifte af it-projekter og programmer, der skal være med til at understøtte vores kolleger på sygehusene, i psykiatrien og i administrationen.

MicroPartner A/S
Køge Se rejsetid

MicroPartner søger Danmarks dygtigste NAV/Business Central konsulent

MicroPartner er Microsoft Certificeret Partner og arbejder primært med udvikling og implementering af Dynamics 365 løsninger (Business Central & CRM). Vi har meget travlt og ønsker derfor at udvide vores dygtige team med endnu en dygtig medarbejder.

Twins Consulting ApS

Ambitiøs og erfaren IT-sourcing specialist til Twins Fyn og Jylland

Har du erfaring med rekruttering af IT-specialister? Motiveres du af tæt kandidatkontakt og kan du finde det rigtige match? Trives du med at arbejde hjemmefra og har du den nødvendige arbejdsdisciplin, som kræves? Så er DU måske vores nye kollega.

Jobindex A/S søger for Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Projektledere med ambitioner

Som projektleder får du ansvar for at udføre professionel projektledelse samt udarbejde analyser og beslutningsgrundlag, ligesom du deltager i den løbende udvikling af projektmodeller og processer.

Talentiir ApS is recruiting on behalf of Rewind
Copenhagen or remote

Full Stack Developer - Rewind

Rewind is looking for 8x motivated Full Stack Developers with different levels of seniority to join their Engineering team. Currently, the team is made up of four small teams of 4-5 people who work together, collaboratively, to build new features and functions for their amazing customers.

Talentiir ApS is recruiting on behalf of Rewind
Copenhagen or remote

DevOps Engineer - Rewind

Developing reliable, securable, scalable, supportable code is a must. You will help put out some fires, especially the ones you accidentally created (we value accountability), including incident response and remediation, but your main focus will be the reliability and robustness in all the things you help build.

dnp Visiosign
Karlslunde Se rejsetid

IT-supporter – kundesupport af CMS og skærme

Som IT-supporter hos dnp Visiosign bliver du en del af et team af 4 dygtige erfarne support medarbejdere. De yder support til vores kunder i Visiosign Cloud på mail og telefon. Der er ca. 500 unikke kunder og 10.000 slutbrugere. I mange tilfælde er der tale om kunderelationer der er mangeårige, primært fra Danmark og øvrige Skandinavien.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Bliv Applikationsspecialist på et vigtigt strategisk område, Koncern IT

Region Sjællands Laboratoriespecialer har brug for dit bidrag til at videreudvikle området. Med dit tekniske overblik og og din passion for at sikre stabile applikationerne til gavn for vores forretning, kan du gøre en stor forskel for både personale og patienter.

EasySearch ApS søger for EazyProject
Roskilde Se rejsetid

C#/.NET backend-udvikler til dansk softwarefirma i vækst

Der er fuld fart på fremad for det danske softwarefirma EazyProject, som har udviklet en Software-as-a-Service løsning til project management med +10.000 brugere. Derfor udvider vi nu udviklingsteamet med en backend-udvikler med C#/.NET kompetencer.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Application Manager til Koncern IT

Vi søger en Application Manager til Det Præhospitale Område, hvor vi blandt meget andet håndterer applikationerne for regionens vagtcentral, ambulancer m.v. Det er et spændende område i rivende udvikling, og hvor mange store projekter venter i pipelinen de kommende år.

Orange Cyberdefense Denmark A/S
København eller Aarhus

Vi søger Danmarks bedste IT-Security Consultant

Som Security Consultant hos os, er det dit job at være pålidelig, opfølgende, udførende, proaktiv, troværdig og besidde en høj generel IT-sikkerhedsviden.

Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

It-specialist/Specialkonsulent til RUCs Front Office

RUC Digital søger en akademisk it-specialist til RUCs Front Office. Stillingen er nyoprettet som del af et strategisk udviklingsprojekt på RUC om avancerede forskningsservices bl.a. Data Science, High-Performance Computing (HPC) og anden avanceret forskningssupport.

Zealand Business College
Ringsted Se rejsetid

IT- og digitaliseringschef søges til en af Danmarks største erhvervsskoler - Genopslag

Følger du de digitale udviklingstendenser? Har du IT-teknisk indsigt og kan du understøtte den pædagogisk/didaktiske og administrative digitale udvikling med digitale læringsformer? Har du erfaring med digitalisering og IT på uddannelsesinstitutioner? Så er ZBC måske din næste arbejdsplads.

Bloom søger for Julemærkefonden
Roskilde Se rejsetid

CRM medarbejder til Julemærkefonden

Vores kunde Julemærkefonden i Roskilde er i gang med en større digitaliseringsproces og i den forbindelse er der behov for en struktureret CRM medarbejder, som sætter en ære i datakvalitet, korrekt omgang med data i henhold til GDPR samt analyser af data primært fra CRM- og økonomisystemet.