95 job matcher din søgning 95 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 95 resultater.
Djurslands Bank
Grenaa

BI-udvikler

Djurslands Bank søger en Business Intelligence udvikler til bankens IT-afdeling. Vil du have et udfordrende og afvekslende job som Business Intelligence udvikler i Djurslands Bank? Brænder du for at visualisere store datamængder på en nem og overskuelig måde? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Damkjær-Bruun ApS
Højbjerg

Fullstack-udviklere til fintech-virksomhed

Motiveres du af kodning og af at udvikle systemer? Vil du være med i front teknologisk og løbende have mulighed for at udvikle dine kompetencer? Er du godt funderet i C# og TypeScript? Så er du måske teamets nye kollega i Pengeprofilen!

Sharp Business Systems Danmark A/S

Bliv en af vores nye account managere til Aarhus eller København

Vil du prøve kræfter med IT- & løsningssalg? Og er du klar til en account manager rolle, hvor du også kan lave lidt opsøgende salg? I denne stilling får du en attraktiv lønpakke, imens du sælger kvalitetsprodukter, du kan stå inde for.

Systematic A/S
Aarhus

Software Developer for SRE team

Would you like to impact DevOps culture with an SRE approach at Systematic? And do you want to contribute to the operation of critical systems with a focus on stability, robustness, and scalability? You will join a skilled SRE team whose work practices are based on the DevOps philosophy.

Elbek & Vejrup A/S
Aarhus

Elbek & Vejrup søger to nysgerrige og ambitiøse udviklere

Er du nyuddannet (eller forholdsvis nyuddannet)? Drømmer du om en karriere som app- og webudvikler? Vil du dygtiggøre dig i udviklingen og brugen af de nyeste teknologier? Vil du være en del af en arbejdsplads i verdensklasse? …så læs med her.

Elbek & Vejrup A/S
Aarhus

Elbek & Vejrup søger erfaren og ambitiøs Full Stack-udvikler

I Elbek & Vejrup er vi ambitiøse, succesfulde og i rivende udvikling. Vi vækster og søger derfor en erfaren udvikler, der er velbevandret inden for web-teknologier, og som vil være med til at føre succesen videre i vores Cloud & Services-team.

Region Midtjylland
Aarhus

It-driftstekniker til Præhospitalet

Har du lyst til at arbejde med teknik i Præhospitalet samtidig med at du har en bred berøringsflade med alle Præhospitalets forskellige afdelinger? Er du en teknisk funderet alt-mulig-person, der brænder for det du laver og vil du være med til at sikre stabil drift tæt på brugerne? Så er du måske vores nye kollega.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus or Vallensbæk

Test Analysts for QA, automation and test projects

Are you ready to make the crucial decisions that make all the difference for our clients’ businesses? As a part of Capgemini, you will be the one to find and apply the right test solutions for our many clients, bringing you a wide variety of projects to work with and conquer.

Systematic A/S
Aarhus

Lead Architect for samfundskritiske projekter

Som Lead Architect sætter du rammerne og definerer arkitekturen for vores IT-projekter i den offentlige og private sektor. Vi udvikler løsninger til fremtidens brugere, og du får rig mulighed for at arbejde med de nyeste trends og teknologier indenfor både containerbaseret infrastruktur og kundevendte applikationer.

Mjølner Informatics A/S
Aarhus

User Experience Team Lead

Bliv en del af et fagligt og socialt fællesskab som User Experience Team Lead hos en af Danmarks bedste it-arbejdspladser - Mjølner Informatics. Vi har travlt med spændende projekter og søger derfor en erfaren og ambitiøs Team Lead til at lede vores team af User Experience konsulenter.

Bloom søger på vegne af Cryptomathic
Aarhus

Erfaren softwareudvikler

Hos Cryptomathic vil du indgå i et velfungerende arbejdsmiljø med høj faglighed, og der er åbenhed overfor individuel videreuddannelse. Du har mulighed for at udvikle dig enten som ekspert indenfor et område eller gå projektleder– eller arkitektvejen, og Cryptomathic forfremmer internt til denne type stillinger.

Sam Executive Search søger for Obton
Aarhus

Dataarkitekt

Vil du stå i spidsen for at løfte Obton ind i fremtiden som en endnu mere datadrevet virksomhed? Så er stillingen som Dataarkitekt hos Obton i Århus - Danmarks førende grønne investeringshus - måske dit næste karriereskridt.

IT Minds ApS
Aarhus

Studiejob: Software Developer

Som deltids Software Developer hos IT Minds kommer du ikke til at sidde i et hjørne og lave bugfixing eller drift af legacy-systemer! Tværtimod, så har vi stor tiltro til dine evner, og vi arbejder ud fra principperne om tillid og fleksibilitet.

Cruit Consult ApS søger for Skanderby A/S
Viby

Systemkonsulent - installation, videreudvikling og vedligeholdelse af tekniske platforme til ERP-løsninger

Du får en interessant og udfordrende rolle i teamet, der har ansvar for installation, videreudvikling og vedligeholdelse af tekniske platforme. Dit arbejde vil bestå af både projekter og mindre opgaver, som skal praktiseres såvel selvstændigt som i samarbejde med kollegaer, partnere og kunder.

2people A/S
Aarhus

Udvikler med forretningsforståelse og gerne med en CTO i maven

Vi søger en udvikler, som har erfaring med at bygge ”SAAS” (software as a service)-løsninger. Du skal kunne definere de tekniske krav til løsningen, samt være klar på at varetage ansvaret for løsningens arkitektur. Derudover skal du sikre at alt nyudvikling passer ind i arkitekturen, og at tekniske løsninger er langtidsholdbare.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus

Business Unit Manager Industry

Are you the experienced and passionate leader who we are looking for to grow our business in Denmark? As a Business Unit Manager, you will build client relations, tailor and propose services and close contracts in collaboration with account executives.

Bloom søger for Trusted A/S
Silkeborg

Firmware-udvikler

Til vores kunde Trusted A/S søger vi en skarp firmware-udvikler til deres udviklingsteam for hardware og firmware. Stillingen er en nyoprettet stilling i et velfungerende og erfarent team. Jobbet vil indebære udvikling af kvalitetsfirmware samt opbygning af struktur og system for flere programmører.

SCR Freelance ApS søger for kunde
Silkeborg

Freelance Test Analytiker til Midtjylland

Til stor kunde indenfor energisektoren søges en tester/test analytiker til D365 implementeringsprogram, hvor kunden har behov for assistance til test. Dels til aflastning af superbrugere, som har ansvaret for testen, og dels til at sikre en god kvalitet i den test, som gennemføres.

SCR Freelance ApS søger for kunde

Freelance backend eller fullstack developer, Herning-området

Vores kunde skal have bygget en "moderne" udgave af et eksisterende ældre system – baseret på web API´er. Det drejer sig konkret om et tilbudssystem/prisberegner hvortil de har brug for en senior konsulent med stærke kompetencer omkring udvikling i C#, .Net samt .Net Core.

Region Midtjylland
Aarhus

Databaseadministrator til stor it-afdeling med mange gode kolleger

Vi tilbyder dig spændende opgaver, som det er vigtigt, at du har fokus på at få ført ud i livet ved at drive processen fra start til slut med engagement og initiativ. For at trives i jobbet er det nødvendigt, at du er struktureret, analytisk og serviceorienteret.

Human Point Recruitment søger for SOS In­ter­na­tio­nal

Senior udvikler søges til SOS International i Aarhus

Er du en erfaren og kompetent udvikler som også kan arkitektur? Og brænder du for at løse komplekse problemstillinger og udvikle skarpe applikationer som gør en forskel for vores kunder? Så er du den helt rigtige for SOS International – en af Nordens førende assistance-organisationer!

Jyske Bank
Silkeborg

Forretningsvendt systemudvikler, Investering og Formue

Vi søger nu en ambitiøs systemudvikler, som brænder for at gøre en forskel, og som vil være med til at sikre den optimale systemunderstøttelse af kapitalforvaltningsområdet. Området understøttes af en række komplekse købesystemer og egenudviklede systemer, som tilsammen udgør en essentiel del af bankens systemlandskab.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus

IGNITE Graduate Program

Capgemini IGNITE Graduate Program provides a tailor-made development path for junior consultants and helps them grow from a graduate to a fully qualified consultant. The IGNITE Graduate Program runs for 18 months in parallel with your customer assignments and provides training adapted to your skills as well as your consultant techniques.

Bloom søger for Sepior
Aarhus

Driftsansvarlig

Vores kunde har nu brug for en erfaren og dygtig specialist, som skal varetage drift og optimering af Sepiors hostede løsninger med det formål at sikre et stabilt og skalerbart driftsmiljø for deres kunder. Med Sepiors vækst vil du på længere sigt skulle opbygge et driftsteam og tage ansvar for dette.

Bloom søger for Luxion
Aarhus

Senior Web Developer with PHP experience

Come and join our customer Luxion if you are passionate about web development and want to further develop yourself in an innovative company with a personal touch, a flat organizational structure and with a lot of exciting challenges as they grow.