397 job matcher din søgning 397 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S recruiting on behalf of Hewlett Packard Enterprise A/S
Allerød Se rejsetid

Cloud Sales Specialist – ready to unleash your tech potential?

We are solving the world’s most complex challenges, and our people are at the forefront of this progress. In this role, you will therefore play a part in building the future – one big idea at a time.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Product owner til ESDH-udviklingsteam

Som produktleder bliver du en central person i udviklingen af den nye løsning, og får mulighed for at præge funktionalitet, design og udviklingsproces. Derudover bliver du en central del af vores ESDH-tema og vil med tiden få mulighed for at overtage det samlede ansvar for design og produktledelse af løsningen, Acadre.
Initiate ApS
Frederiksberg Se rejsetid

Senior BI-konsulent

Drives du af at skabe en forskel igennem data for forretninger i et dynamisk miljø, så er det dig vi søger. Initiate er et konsulenthus hvor vi anerkender vi ikke er verdens bedste til det hele, men vi kæmper hver dag for at blive bedre til de elementer vi beskæftiger os med.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Ka’ du Camunda? Vil du bygge et CoE op? Er du C#-udvikler med forretningsforståelse?

Rollen byder på spændende og alsidige opgaver. Udover ”den korte version” nævnt ovenfor, så er der også driftsopgaver ud fra devisen om, at hvis vi skal udvikle de rigtige ting, så skal vi vide hvad forretningen har behov for. Hver 5. uge indgår du derfor i et ”rul” med dine kolleger, hvor du løser servicerequests og har visiteringsrollen.

Center for IT og Medicoteknologi
København Se rejsetid

Servant leader (Sektionschef) for LACE, APMO og PMO

Er det dig, der skal stå i spidsen for opbygningen af en ny sektion i Danmarks største offentlige IT og medicovirksomhed, hvor LACE og APMO skal samles med PMO? Du bliver en del af Center for IT og Medicoteknologi, CIMT, der udvikler, vedligeholder og supporterer Region Hovedstadens IT-systemer, og arbejder passioneret med digitalisering.

Operate Technology A/S
København Se rejsetid

Webudvikler

Operate Technology søger en webudvikler til udviklingsopgaver i virksomheden, som er en del af ét af Danmarks bedste og største kommunikationshuse.

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Implementation Consultant for our Optimization Solutions

Do you get a kick in translating customer needs into practical solutions? Going the extra mile to become a reliable and trustworthy sparring partner? Then we are looking for you.

Ledernes Hovedorganisation
København Se rejsetid

Serviceorienteret og struktureret IT-konsulent til IT-support

Hvis du har interesse i at levere god IT-support til dine kollegaer og en stor evne til at arbejde med ny teknologi, processer og dokumentation – så er du måske vores nye IT-konsulent til IT-support teamet i Lederne.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Data Scientists til udvikling og idriftsættelse af ML-modeller

Vil du være med til at skabe fundamentet for et datadrevet toldvæsen? Har du stærke kompetencer inden for udvikling, test og idriftsættelse af risikomodeller med brug af Machine Learning? Eller har du stærke kompetencer inden for data science og ønsker at blive dygtig til implementering af ML-modeller og avanceret modellering?

Jobindex søger for Cortex Consult A/S
Valby Se rejsetid

IT-infrastrukturkonsulenter til en af Danmarks bedste IT-virksomheder inden for outsourcing, hosting og drift

Du bliver en del af vores konsulentorganisation, der udarbejder og leverer IT-serviceydelser af højeste kvalitet til både private og offentlige kunder. I den forbindelse bliver du enten fast tilknyttet vores kunde, der er et større medicinalfirma, eller også kommer du til at arbejde for flere forskellige firmaer.

Region Syddanmark
Kolding Se rejsetid

Region Syddanmark søger testkoordinator til Regional IT

Brænder du for og har du evnen til at lede opgaven med kvalitetssikring og test i komplekse IT-projekter, hvor du er med til at levere solide IT-løsninger, der sikrer høj effektivitet, patientsikkerhed og i sidste ende et velfungerende sundhedsvæsen?

Aarhus Universitet
Aarhus Se rejsetid

GENOPSLAG: Softwareudvikler til Business Intelligence

Kan du udfordre vores fagligt dygtige udviklere indenfor softwareudvikling? Vil du være en del af et fantastisk BI-team hos en af Aarhus’ største arbejdspladser med mange spændende og varierede opgaver i pipelinen?

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Aarhus Se rejsetid

Cryptomathic - Softwareudvikler til Cloud Backends

Som Cryptomathics nye Softwareudvikler til Cloud Backends bidrager du med at udvikle managed services og den nødvendige cloudinfrastruktur til at drifte dem. Du kommer til at indgå i et nyt team sammen med projektleder, cloudarkitekt, domæneeksperter og udviklere.

Formpipe Software A/S
Ballerup Se rejsetid

Junior forretningskonsulenter, der brænder for at skabe fremtidens digitale samfund

Vi er på udkig efter flere junior forretningskonsulenter med gåpåmod og lyst til at lære nyt. Hvis du har teknisk flair, en forretningsorienteret tilgang til løsning af opgaver så send din ansøgning!

Vurderingsstyrelsen
Roskilde Se rejsetid

Ambitiøs kontorchef med solid ledelseserfaring til centralt programstyringskontor

Kan du styre og koordinere arbejdet i et af Danmarks største og mest komplekse IT-projekter? Brænder du for medarbejderudvikling, forretningsudvikling og implementering af nye processer og systemer i en stor organisation med mange interessenter? Så tilbydes her en sjælden og attraktiv stilling som kontorchef.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Løsningsarkitekt til Skatteforvaltningens eIndkomst og eKapital domæner

Har du en baggrund som løsningsarkitekt, er du god til at tænke langsigtet og brænder du for at levere it-løsninger, der skaber værdi for danske skatteydere? Vil du være en del af et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø indenfor et domænespecifikt fagområde? Så er det dig, vi har brug for!

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Koncern IT søger applikationsspecialist til patientnære- og praksissektor applikationer

Du arbejder med at udvikle og vedligeholde applikationer indenfor området. Du arbejder tæt sammen med dine kolleger i Koncern IT, forretningen samt leverandører, og du deltager i udviklingsarbejde i forbindelse med nyanskaffelser samt vedligehold af systemerne, og det er en fordel, hvis du har forståelse for ITIL-processer.

Recruit IT ApS søger for MT Højgaard A/S
Søborg Se rejsetid

Sharepoint-udvikler

Som SharePoint-udvikler vil du blive en del af Application Management i IT. Du vil sammen med teamet sætte retningen for deres Microsoft 365-setup. Dette omfatter at hjælpe de forskellige forretningsfunktioner med at definere deres forretningsmæssige krav, designe løsninger og sikre en korrekt gennemførelse af aftalte funktioner og features.

Sentia Denmark A/S
Odense eller Glostrup Se rejsetid

Senior Infrastructure Engineer / VMware Specialist

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Har du erfaring med større VmWare installationer? Kan du se dig selv i et miljø med professionelle kolleger der løfter i flok og er du en god teamplayer? Så har vi stillingen til dig!

Banedanmark
København Se rejsetid

Analytiker til modellering og strategisk planlægning af fremtidens jernbane

Vil du være med til at optimere den danske jernbane og styrke den strategiske planlægning af vedligehold og reinvestering? I denne stilling får du en unik mulighed for at forme vores LCC-modeller i et større udviklingsprojekt, hvor du hurtigt vil få et stort ansvar og være med til at sikre fremtidens grønne og attraktive jernbane.

Bizbrains
Vejle eller Høje Taastrup Se rejsetid

Er du vores nye integrationskonsulent?

Til vores kontor i Vejle eller Høje Tåstrup søger vi en integrationskonsulent. Har du praktisk erfaring med IT-integration, og trives du med en god blanding af tekniske opgaver og kundedialog i det daglige? Så er det sikkert dig, vi søger!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg eller Middelfart Se rejsetid

Junior og erfaren RPA-udviklere til Skatteforvaltningen

Har du erfaring med RPA-udvikling og Blue Prism, eller ønsker du at få det? Ønsker du at indgå i et stærkt fagligt fællesskab med andre RPA-udviklere? I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi i gang med at digitalisere den danske skatteforvaltning – og vi søger derfor både erfarne og mindre erfarne RPA-udviklere til at bidrage til denne proces.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Solution Architect for Group applications within Environmental, Social, and Governance

Would you like a brand-new role where you design and maintain solutions supporting Group domain processes? DSV is continuously growing through mergers and acquisitions, and accordingly, Group applications will keep challenging your knowledge and skills.

Politiets Efterretningstjeneste
Søborg Se rejsetid

IT-udviklere til OTC i Indhentningsafdelingen i PET (genopslag)

Vil du være en del af et større fællesskab, der arbejder for at beskytte Danmark mod spioner og terrorister? Brænder du for at udvikle innovative IT-løsninger som bygger på de fedeste og nyeste teknologier? Synes du, at det lyder spændende, at bruge dine kompetencer og evner på at understøtte efterretningsoperationer?

Alumeco A/S
Odense Se rejsetid

IT-systemadministrator

Er du en dynamisk profil med flair for detaljer, evner og vilje til at udvikle dig i en spændende international organisation, så har vi stillingen til dig! Som System administrator vil du i samarbejde med de øvrige kolleger i afdelingen varetage support af koncernens brugere i ind- og udland.