31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 31 resultater.
BHS Logistics A/S
Rønne eller hjemmearbejdsplads

Integrationsspecialist

Brænder du for IT - og er API'er et speciale for dig? Trives du med at udføre API'er, hvor du fordyber dig i det enkelte arbejde, og ser at du skaber værdi for BHS? Så passer du lige ind i vores IT-team, som vores integrationsspecialist! Er du samtidig frisk på at være en del af en af Danmarks førende transport- og speditionsvirksomheder?

Computer Camp A/S
Frederikssund

Dynamics Business Central konsulent søges

Vi udvider vores forretning og har brug for flere hænder. Du vil komme til at arbejde på vores kontor i Frederikssund, hvor du vil indgå i et team af meget dygtige applikationskonsulenter og -udviklere. Du vil i høj grad være med til at planlægge din egen arbejdsdag og opgaver.

Jobindex A/S - recruiting on behalf of Weibel Scientific
Allerød

Cyber Security Engineer – Radar Systems

In Weibel, we develop the world’s most advanced tracking and drone detection radar systems to clients like NASA and Lockheed Martin. To stay in the lead of this growing market, Weibel is searching for an engineer to strengthen our product development with knowledge and passion for Cyber Security implementation.

Recruit IT ApS søger for Matas
Allerød

Ambitiøs Power BI-udvikler og user adoption specialist

For Matas A/S i Allerød søger Recruit IT en ambitiøs Power BI-udvikler, som udover at være dygtig og kompetent Power BI-udvikler også har potentiale til at blive user adoption specialist og dermed omdrejningspunktet for de mange forretningsbrugere af Power BI i Matas.

Recruit IT ApS søger for Itavis
Klampenborg

Account Manager til Itavis

Brænder du for salg af moderne IT-Infrastruktur, hosting og cloudløsninger? Så er det måske dig vi leder efter. På vegne af Itavis, søger vi en erfaren Account Manager, der forstår at kommunikere moderne IT-løsninger som en attraktiv vare for forretningen.

COMM2IG A/S
Kokkedal

Solution Architect, Apple til COMM2IG

COMM2IG er en af landets største leverandører af it-infrastruktur, og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige virksomheder. Som vores nye Solution Architect bliver du en vigtig brik i et mindre dedikeret team med fokus på salg af Apple produkter.

TrackMan A/S
Vedbæk

Frontend Developer for Global Marketing department

We are looking for a ReactJS experienced frontend developer. You are structured and passionate about driving, developing, and optimizing all marketing-related digital solutions and campaigns across platforms. Your first task will be to develop our new global brand website.

TrackMan A/S
Vedbæk or Aarhus

Algorithm Developer

Do you have an interest in the fusion of technology and sport? Do you want to develop tracking algorithms used in TV broadcast and by top athletes all around the world? The come and join our Core Algorithm team in either Vedbæk or Aarhus!

TrackMan A/S
Vedbæk

Software Engineer with passion for devops

Do you have a passion for improving products and software quality? And do you thrive when developing market-leading sport technologies? Then we can offer you an exciting opportunity as part of the R&D Tracking Department. We are looking to strengthen our team with an experienced and highly motivated software engineer.

Logos Consult A/S
Allerød eller Vejle

Konsulent til populær ERP-løsning

Vi søger en profil med ERP-erfaring til vores Dynamics NAV/365 Business Central konsulent-team. Vi forventer, at du har et indgående kendskab til Microsoft Dynamics NAV eller andet ERP-software og solid praktisk erfaring med programmets funktionalitet til at understøtte økonomi og handel.

HusCompagniet A/S
Virum

Data Engineer

Du bliver en central del af ny BI-afdeling sammen med vores BI Manager, der lige nu arbejder end-to-end fra kildedata i vores backend-systemer og hele vejen til den færdige rapport og dashboard. Vi arbejder med hele forretningen fra ledelsen helt ned til den enkelte kunderådgiver og tæller over 300 aktive brugere.

TrueCommerce Denmark ApS
Birkerød

IT-konsulent med talent for Dynamics ERP-systemer søges

Vil du kombinere din IT-erfaring med en hverdag, hvor du får tæt kundekontakt? Og kunne du tænke dig over tid at kunne skrive integrationsekspert på dit CV? TrueCommerce Denmark har brug for en dygtig konsulent til afdelingen Professional Services, som leverer EDI-løsninger til elektronisk samhandel.

Halsnæs Kommune
Frederiksværk

Leder til IT og Digitalisering

Tiderne kalder på nye måder at arbejde på i den offentlige sektor med øget digitalisering og mere hjemmearbejde. Vi er rigtig godt på vej, og vi vil meget længere! Vil du med på rejsen? Vi søger en leder, som vil stå i spidsen for en velfungerende IT og Digitaliseringsafdeling.

Jobindex A/S - recruiting on behalf of Trackman
Vedbæk

Are you a talented QA engineer? Then this opportunity could be perfect for you!

As our new QA Engineer, your key task is to help TrackMan make the right products in high quality through design, maintenance, and execution of test scripts, test cases, scenarios and more. We strive to develop and run automated testing, yet manual testing is also part of the job.

ATP
Hillerød

RPA-konsulent til Business Science & AI

Drømmer du også om data? Som vores nye RPA-konsulent bliver du en del af Data & Analytics og indgår i det daglige i Business Science & AI. Som person er du den idérige og kreative. Derudover er du kvalitetsbevidst, struktureret og god til at undersøge, vurdere og beregne fordele og ulemper ved forskellige muligheder.

Jyske Bank
Lyngby

It-udvikler til Ejendom og Vurderingssystemer

Er du C#-udvikler med styr på udviklingshåndværket og forretningsmæssigt fokus? Og sætter du pris på arbejdsglæde, jobindhold, og udvikling i jobbet? Så er Jyske Bank måske den rigtige arbejdsplads for dig. Du kan være mere eller mindre erfaren. Det væsentligste er, at du brænder for dit programmeringsmæssige håndværk.

Danoffice IT
Allerød

IT-konsulenter med fokus på Office 365

Vi søger erfarne IT-konsulenter, som brænder for at hjælpe vores kunder med at opbygge og vedligeholde deres IT-infrastruktur. Du har et godt kendskab til Windows Server, Office 365, Azure og generel infrastruktur.

Danoffice IT
Allerød

IT-driftskonsulent

Vi søger erfarne IT-driftskonsulenter, som brænder for at hjælpe vores kunder med at supportere og vedligeholde deres IT-infrastruktur. Du bliver en del af et team på 20 infrastrukturkonsulenter, IT-driftskonsulenter og IT-supportere.

IJH A/S
Aalsgaarde

Medarbejder til drift og support af vores D365FO

Ilse Jacobsen Hornbæk har for nyligt implementeret D365FO, og er i fuld gang med udrulning af systemet i virksomheden. Vi søger i den forbindelse en medarbejder til vores IT-afdeling, der kan være bindeled mellem forretningen og IT, og hjælpe os med drift og support, samt videreudvikling af vores interne processer.

TrackMan A/S
Vedbæk

Software Engineer for Vision applications

Do you have an interest in the fusion of technology and sport? Do you want to develop camera software for tracking algorithms used in TV broadcast and by top athletes all around the world? Join our Vision algorithm team now!

ATP
Allerød

Kofax-specialist til IT

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive arbejdsplads? Har du lyst til at arbejde med digitalisering af dokumenter? Så er det dig, vi søger i ATP’s IT-organisation..

TrueCommerce Denmark ApS
Birkerød

Costumer Service Assistant - studentermedhjælper

Tænker du nogensinde over hvordan dit nye tøj kommer fra leverandøren ud til forhandleren, eller hvordan mælken lander i dit lokale supermarked hver eneste dag året rundt? TrueCommerce hjælper detail- og produktionsvirksomheder samt grossister med at integrere deres forretning til alle led i forsyningskæden.

Danoffice IT
Allerød

Service Delivery Manager

Danoffice IT’s service og infrastruktur support vokser, og vi har brug for dig, der kan varetage det daglige ansvar for vores stadig voksende portefølje af kunder. Vi hjælper vores kunder med support og vedligehold af deres kritiske IT-infrastruktur, så de kan fokusere på deres kerneforretning.

Bloom søger for Lessor A/S
Allerød

Product Manager til Danløn

For Lessor A/S i Allerød, søger Bloom en erfaren Product Manager med udpræget iværksættermentalitet, som kan drive produktudviklingen af Danløn - det førende online-lønsystem i Danmark til små og mellemstore virksomheder. Danløn har været på markedet i næsten 20 år og bliver stadig større.

Bloom søger for Lessor A/S
Allerød

Product Owner til Danløn

Brænder du for online-løsninger og produktudvikling, og vil du være med til at vedligeholde og videreudvikle danske SMV’ers foretrukne lønsystem? Så har vi jobbet til dig! Du vil blive ansvarlig for produktudviklingen af Danløn og vil skulle sikre, at de rette opgaver løses på rette tidspunkt.