26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sam Executive Search søger for Autorola A/S
Odense Se rejsetid

SW Afdelingsleder

Brænder du for personaleledelse af specialister, innovative løsninger og SW-udviklingsprocesser? Og motiveres du af at skabe resultater i tæt samarbejde med forretningen, og navigere i et bredt stakeholderbillede inden for udvikling af state of the art Market Intelligence løsninger til bilbranchen?

Sahva A/S
Brøndby

Udvikler til Microsoft Power Apps

Drømmer du om et job med stor fleksibilitet og plads til nytænkning? Vil du bidrage til at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer med forretningsrelevante Power Apps? Så læs med her!

TV 2 Fyn
Odense Se rejsetid

Teknisk supporter

Drømmer du om at arbejde med mediatech i et af Danmarks mest innovative nyhedshuse, og at prøve kræfter med nogle af de nyeste teknologier inden for bl.a. live- og studieproduktion, streaming og cloud-baserede media services? Så har vi præcis jobbet til dig.

Recruit IT ApS søger for Popermo
Odense Se rejsetid

IT-udvikler (Azure/C#/.Net)

Til vores kunde Popermo Forsikring søger vi en C# senior Azure/IT-udvikler. Med reference til IT-chefen, kommer du til at indgå i udviklingsfunktionen, og du får sammen med teamet ansvaret for at tilpasse og videreudvikle Popermos eget forsikringssystem.

Mobile Industrial Robots A/S
Odense Se rejsetid

Robot Linux Platform Engineer

Are you curious about technology, a real techie who thrives building platforms that others bring to life? Do you enjoy working in an environment where the tech stack is deep, and you need to collaborate with colleagues within many disciplines? Does this sound appealing? Then let’s connect about this position – we can’t wait to hear from you!

HCL Technologies Denmark ApS
Remote

Ecosystem Business Analyst

Are you passionate about making great change happen? As the Ecosystem Business Analyst, you work closely with affiliate and product experts to understand business and IT needs within specific areas, like commercial, medical, digital and data.

Jobindex søger for Struct A/S
Odense Se rejsetid

Team lead – led og kod et storstilet kundeprojekt

Vil du sætte retningen for et af vores største kundeprojekter? Og kan du lide at have en koordinerende rolle, samtidig med at du selv har fingrene i koden og får lov at nørde igennem? Så læs mere her.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Passioneret Presales Architect

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Evner du at gennemskue kunders forretnings-udfordringer og skabe holdbare løsninger baseret på de nyeste Cloud-teknologier? Så har vi stilling til dig!

Orifarm
Odense (hybrid) Se rejsetid

Fullstack .NET Developer

Are you a skilled fullstack .NET developer? Comfortable working in a team to deliver incremental changes to the business on existing applications, and also creating new applications from scratch together with the end-users? If this is you, then we have a job for you in our IT Development team.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Middelfart eller Frederiksberg Se rejsetid

Projektkoordinator til drift og videreudvikling af dataanalyseplatforme

Vil du være med til at løfte en meget vigtig samfundsmæssig opgave med at sikre stabil, effektiv og sikker drift af Data & Analytics platforme i Skatteforvaltningen? Brænder du for at arbejde med Data Warehouse -teknologier og -værktøjer, bidrage til forbedringer samt drift? Så har vi et spændende job til dig!

Region Syddanmark
Odense

Klinisk IT, Odense Universitetshospital søger Product Owner til Region Syddanmarks nye elektroniske patientjournal EPJ SYD

Som Product Owner for EPJ SYD skal du have erfaring med at koble IT og forretning i en kompleks virkelighed på en arbejdsplads med stor politisk opmærksomhed. Vi tilbyder en spændende og travl hverdag, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på processer og opgaver.

Jobindex søger for SPECTRA SYSTEMS A/S
Odense Se rejsetid

IT-Administrator med interesse for server- og netværksinfrastruktur

Du bliver en del af Operationsteamet og her får du 4 dedikerede kollegaer, som glæder sig til, at du starter. Vi er et dynamisk team, som støtter hinanden også på hektiske tidspunkter. Vi forventer, du har en velvillighed til at dele dine kompetencer og herigennem hæver vi alle løbende niveauet på hele teamet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Middelfart eller Frederiksberg Se rejsetid

Vil du kickstarte din IT-karriere som Data Engineer i Skatteforvaltningen?

Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab og arbejde teambaseret i et agilt udviklingsmiljø? Har du evnen til at automatisere og strømline datapipelines? Brænder du for at løse en samfundskritisk opgave? Så har vi brug for dig som ny Data Engineer!

Region Syddanmark
Odense

Teknisk IT-seniorprojektleder til at understøtte de særlige kritiske IT-systemer på det nye OUH.

Tænder du på en opgave men ikke en opskrift, og er du IT-seniorprojektleder, der trives i maskinrummet tæt på dine projektdeltagere? Så kom med på holdet i Forberedelse og Flytning, hvor vi sammen skal forberede flytningen af hele sygehuset til det nye OUH.

Sentia Denmark A/S
Odense eller Glostrup Se rejsetid

Senior Infrastructure Engineer / VMware Specialist

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Har du erfaring med større VmWare installationer? Kan du se dig selv i et miljø med professionelle kolleger der løfter i flok og er du en god teamplayer? Så har vi stillingen til dig!

Unit it
Kolding, Middelfart eller Aarhus Se rejsetid

Service Delivery Manager

Brænder du for et job, hvor du kan bruge din tekniske viden og erfaring i rådgivning af kunder? Vil du være en del af Service Delivery teamet i Unit-IT, hvor vi dagligt bidrager med leverance af Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. hosting & cloud-løsninger, sikkerhed, SQL-drift og BI.

Bloom søger for Frontmatec
Odense Se rejsetid

C# .NET Softwareingeniør til Frontmatec

Vil du være med til at løfte dansk produktion med leading edge softwareløsninger? Vores kunde Frontmatec er i rivende udvikling, hvorfor vi søger en dygtig softwareingeniør til kontoret i Odense. Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.

DS Engineering ApS
Nyborg Se rejsetid

Bliv PLC-programmør/styringstekniker på projekter over hele verden

Har du interesse for PLC-programmering og SCADA-systemer? Og kunne du tænke dig at udbygge din værktøjskasse inden for området gennem spændende, internationale projekter?

Bloom søger for ForeFlight
Odense Se rejsetid

Erfaren og skarp C# softwareudvikler til udfordrende stilling hos ForeFlight

Vi søger endnu en erfaren og skarp C# udvikler til deres Filing team, som udvikler mission kritiske systemer, der bl.a. distribuerer flyveplaner til omverdenen såsom luftfartsmyndighederne, grænsekontrol og til selve flyet. Det er en vigtig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer er med til at udvikle nye cloudbaserede løsninger på AWS.

Recruit IT ApS is recruiting for Digizuite A/S
Odense Se rejsetid

Incident Manager

Do you master the incident management discipline – balancing the priority of our highly valued customers and their support needs as well as the people involved? Then read more here.

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart Se rejsetid

IT Netværksadministrator

Brænder du for netværk og sikkerhed, så er du måske vores nye Netværksadministrator til Koncern IT, som i dag beskæftiger 25 mand fordelt på både udvikling og drift.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Selvkørende System Manager til virksomhed i vækst

Elsker du at arbejde med sikkerhed, drift og vedligehold af servere og sætter du en ære i at tingene fungerer - så er dette det helt rette job for dig! Din første prioritet vil være drift og vedligehold af serverne: både interne i huset og dem der står ude hos kunderne.

Unit it
Middelfart, Odense eller Aarhus Se rejsetid

IT-supporter

Er du vant til at levere nærværende kundeservice og har en skarp teknisk forståelse, er Unit IT Support måske noget for dig? Drømmer du om et spændende job i en IT-virksomhed der er i rivende udvikling og som er kendt for at levere høj kvalitet og unikke løsninger?

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Windows-Specialist

Mestrer du disciplinerne omkring Microsoft server platforme, og kan du se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter? Er du samtidig en god teamplayer og en god samarbejdspartner for vores kunder? Så er du måske vores nye kollega!

TV2
Odense Se rejsetid

TV 2 søger en UX/UI designer til TV 2 PLAY

Som UX/UI Designer i TV 2 Experience Design, bliver du en del af en afdeling med 16 designere, der arbejder med at udvikle TV 2s digitale produkter. Du vil til dagligt arbejde i et scrum-team setup i tæt samarbejde med vores udviklere, Scrum Masters, Product Owners og Product Managers.