223 job matcher din søgning 223 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aalborg Universitet
København Se rejsetid

IT-supporter

Er du engageret og erfaren inden for IT-support, og brænder du for at skabe værdi hos ansatte og studerende ved at sikre det tekniske flow? Er du serviceminded, systematisk og teknisk velfunderet? Går du positivt til dine opgaver, og begår du dig nemt i en udadvendt rolle? Så er du måske vores nye kollega i IT Services (ITS CPH).

Jobindex A/S søger for Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

Test manager – form fremtidens digitalisering i Københavns Metro

Kan du opbygge et professionelt test-setup fra scratch? Et setup, der i sidste ende sikrer, at metroen kører døgnet rundt, så vores passagerer hurtigt kommer videre? Hvis du har en projektleder i maven, er skarp til test-suiter til IT-systemer og du vil være med til at sikre kvaliteten af forretningskritiske systemer, så har vi jobbet til dig her.

Viamap ApS
Copenhagen Se rejsetid

Full stack developer for Map Products

We are looking for a Full-Stack Developer for Viamap – the digital map solution of the future. You will be working with our team of powerful developers to design and develop digital map SaaS products. You will participate in the entire development process where all your skills, experience and good ideas will be needed.

Arbejdernes Landsbank
Glostrup Se rejsetid

Webmaster

Har du et godt blik for, hvad kunder forventer af en hjemmeside? Kan du bygge værktøjer, der gør hverdagen lettere for dem og vores rådgivere? Så er det måske dig der udvikler på vores hjemmeside.

Jobindex A/S søger for EET Group
Birkerød Se rejsetid

Infrastrukturprofil til Europas førende niche-IT-distributør

Som vores nye generalist til infrastruktur får du ansvaret for at opretholde driften af vores datacenter på ca. 250 servere, som er fordelt på fysiske Windows Server-maskiner og virtuelle VMware hosts. Derudover sikrer du, at alle vores kontorer kører stabilt op imod det ovennævnte datacenter.

Arbejdernes Landsbank
København Se rejsetid

IT-sikkerhedskonsulent (Assisterende CISO)

Er du i starten af din karriere eller er du et sted i dit liv, hvor du har lyst til at prøve kræfter med noget nyt? Og har du lyst til at lære mere om og bidrage til, hvordan en bank bliver blandt de bedste indenfor IT-sikkerhed og risikostyring, så kan det være du skal være vores nye IT-sikkerhedskonsulent og være med til at gøre en forskel.

Inspari A/S
Lyngby eller Lystrup Se rejsetid

Senior Data Engineer

Har du et stærkt, teknisk mindset, og er du vild med teknologi? Er du også bevidst om, at selv de stærkeste teknologier kun baner vej for succes, når din forretningsmæssige forståelse er med til at gøre data til et aktiv hos vores kunder? Så vil du elske at være Senior Data Engineer i Inspari!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Testere til et af Danmarks største IT-transformationsprogrammer

Kom og bliv en del af vores udviklingsteam, der udvikler features til fremtidens digitale, kundeorienterede og datadrevne toldområde. Vi udvikler efter agile principper i et stort IT-program, og du bliver ansvarlig for at få forretningens krav testet på den mest hensigtsmæssige måde.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Manager - Operational Insight

Based out of our HQ in Hedehusene, you will be heading the newly established Operational Insight team, which is part of Global IT. The team’s purpose is to centralise DSV’s business intelligence and reporting needs, with the mission to enable fact-based decision-making and provide transparency and visibility in the Global IT organisation.

Folketinget
København Se rejsetid

Teamleder til Folketingets It-supportteam

Vil du lede og koordinere arbejdet i Folketingets it-supportteam? Har du erfaring med teamledelse og it-support? Brænder du for at give den bedste it-support og brugeroplevelse? Så er stillingen som teamleder i it-supportteamet måske noget for dig. Vores nuværende teamleder går på pension, og vi søger derfor en ny teamleder.

Coop Bank A/S
Albertslund Se rejsetid

.NET-udvikler

Brænder du for .NET-udvikling, og har du en forretningsmæssig indstilling, så har vi jobbet til dig. Uanset om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring. Er du ambitiøs og bliver motiveret af at arbejde i et innovativt miljø med høj medarbejdertilfredshed og hvor vejen fra tanke til bred forretningsmæssig værdi er kort, er dette jobbet til dig.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
København Se rejsetid

Kontorchef til It-drift og Sikkerhed i Fødevareministeriets departement

Kan du være garant for effektive og sikre digitale løsninger i et ministerium med stor betydning for samfundet? Har du erfaring med at fremme informationssikkerhed i offentlige organisationer? Er du en dygtig og dedikeret personaleleder? Så er du måske den kontorchef, vi søger til kontoret for It-drift og Sikkerhed.

Region Hovedstadens Psykiatri
København Se rejsetid

Dataspecialist til Region Hovedstadens Psykiatri

Vil du være med til at forbedre psykiatrien i Region Hovedstaden? Vil du være en del af en organisation, hvor datadrevet ledelse og forbedringsarbejde er en central del af strategien, og hvor data bruges aktivt i styringen? Målstyringsteamet i Region Hovedstadens Psykiatri søger ny kollega.

DSV
Hedehusene or Warsaw Se rejsetid

DSV Young Professionals - forward your career in a global IT organisation

Are you ready to put your talent to work in a global IT organisation, create results and become part of a network of professional and dedicated graduates? Then join us on a two-year learning and professional journey to “forward your career”.

TV2
København Se rejsetid

Software engineer

På TV 2 er vi i en rivende udvikling. Alt bevæger sig hurtigt, og vi er langt på rejsen med at transformere TV-stationen til en vaskeægte mediatech virksomhed. I det team, hvor vi arbejder med softwareløsninger til reklameforretningen, søger vi en ny medarbejder til en nyoprettet stilling.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Cyber- og it-sikkerhedsmedarbejder med teknisk viden søges til Erhvervsstyrelsen

Vil du være med til at sikre et højt sikkerhedsniveau i Erhvervsstyrelsen? Har du lyst til at udvikle dig fagligt og personligt i en spændende hverdag, hvor fokus vil være på at vedligeholde og forbedre it-sikkerheden på tværs af styrelsen? Så er du måske vores nye kollega i Erhvervsstyrelsens interne it-afdeling.

Geopartner Landinspektører a/s
Danmark

GIS-konsulent og softwareudvikler - Arbejdssted på et af vores 24 kontorer i Danmark

Er softwareudvikling, data jonglering og GIS lige dig? Og vil du med på vores hold, der har ansvaret for Geopartners GIS-løsninger? Så er det dig, vi søger! Som GIS-konsulent og udvikler hos Geopartner får du ansvar for, sammen med GIS&CAD-teamet, at vedligeholde og videreudvikle de løsninger vi udstiller til vores kunder.

Velliv
Ballerup Se rejsetid

Seniorudvikler til at sikre Vellivs integration og drift af en moderne eventbaseret arkitektur

Er du på hjemmebane, når det kommer til Microsoft .Net, C#, SQL, WCF, SOAP- og REST-API’er? Og har du stærke kompetencer i serviceudvikling? Så er du forhåbentligt den seniorudvikler, vi leder efter, til at arbejde med vores policeadministrationssystem – et system hostet i AWS Cloud og som er baseret på Edlunds Policeadministrationsløsning.

Velliv
Ballerup Se rejsetid

DevOps Engineer til Vellivs ambitiøse cloud-first strategi

Vil du være med til at implementere de rigtige processer og de rigtige værktøjer i Vellivs ambitiøse cloud-first strategi? Så er det måske dig, vi søger, som vores nye DevOps Engineer til Vellivs strategiske produktplatform.

Banedanmark
København Se rejsetid

SAP HR (CATS) konsulent

Banedanmark søger en SAP-konsulent med indgående kendskabs til tid- og bemandingsplanlægning, der kan drifte og udvikle den måde vi arbejder med tidsdata i SAP HR (CATS). Vi søger dig, som deler vores lyst til at finde den fede løsning, og hele tiden får indtænkt forretningens behov samtidig med at levere en god service.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Forretningsudvikler med IT-flair og pensionsviden

Som forretningsudvikler (Business Developer) bistår du med at afdække og vurdere kundernes behov. Du skal være med til at teste løsninger, identificere mulige fejl og i sidste ende forslå løsningsdesign og præsentere den for vores kunder.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Management Assistant til Finance & Business Support

Kunne du tænke dig at blive en del af en førende bank central i Norden? Hos SDC søger vi lige nu en Management Assistant til Finance & Business Support. Hvis du nyder at have stor berøringsflade, evner at have mange bolde i luften, samt ønsker at bidrage til den finansielle sektor i norden, så har vi jobbet for dig!

Københavns Kommune
København Se rejsetid

Test manager i SAP Kompetencecenter

Har du erfaring med test management i relation til en SAP-løsning? Vil du være med til at kvalitetssikre og effektivisere test af vores SAP-løsning? Så er du måske vores nye kollega i SAP Kompetencecenter i Københavns Kommune.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

IT-sikkerhedsspecialist for SDC's 2. linje

Brænder du for IT-sikkerhed og compliance? Er du klar til at blive en del af en moderne it-virksomhed og et datacenter for mere end 100 skandinaviske banker? Vil du hjælpe topledelsen med at sikre overholdelse af lovgivning og sikkerhedskrav? Hvis ja – fortsæt med at læse...

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Technically minded Incident Manager

The role comes with responsibility for designing and optimizing efficient processes around incident management and other end-client related services. Additional responsibilities like technical administration of client solutions and platforms will also become part of daily activities.