299 job matcher din søgning 299 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande and Skovlunde Se rejsetid

Software Release Manager

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Udvikler til Jyske Banks Ejendoms- og Vurderingssystemer

Jyske Bank søger en C# udvikler med styr på udviklingshåndværket og forretningsmæssigt fokus. Vi er åbne for både erfarne og mindre erfarne. Væsentligst er den rigtige indstilling, og at du er entusiastiske omkring dit programmeringsmæssige håndværk.

Fonden for Socialt Ansvar
København Se rejsetid

Microsoft 365-specialist og -supporter

IT-teamet i Fonden for Socialt Ansvar søger ny kollega, der har stærke kompetencer inden for Microsoft 365 og Azure-administration. Du bliver del af vores IT-team, som kommer til at arbejde med vores nye digitaliseringsstrategi og ikke mindst udbredelsen af denne til glæde for dine kommende kollegaer samt vores mange frivillige.

Statens It
Ballerup Se rejsetid

Erfaren Change & Release manager til Statens It

Som Change og Release manager er det vigtigt, at du både kan være operationel men også drive udvikling med fokus på det værdi- og resultatskabende. Du har det daglige operationelle ansvar for change management i tæt samarbejde med teamets anden Change manager.

Københavns Professionshøjskole
København Se rejsetid

It-supporter med fokus på videostøttet undervisning og formidling

Har du lyst at udvikle og supportere virtuelle arrangementer og brug af videostøttet læringsteknologi? De seneste år er der kommet øget efterspørgsel på virtuelle arrangementer og brug af videobaseret læringsteknologi, og vi leder derfor efter en skarp medarbejder, der kan styrke og udvikle den tekniske support og service på dette område.

Københavns Professionshøjskole
København Se rejsetid

Ildsjæl til support og fortsat implementering af digital læringsteknologi

Er du en serviceminded og stærk tekniker, så har vi jobbet til dig. Vi vil gerne sikre at undervisere og studerende får den rette hjælp og kan bruge værktøjerne i KP’s digitale læringsplatform. Derfor søger vi en skarp kollega, som kan bidrage til den it-pædagogiske support.

Kriminalforsorgen
København Se rejsetid

Enhedsleder til it-drift

Ser du også stabil og sikker it-drift som fundamentet i it-organisationen? Til vores it-driftsfunktion søger vi nu en enhedsleder, der kan støtte op om videreførelse og udbygning af it-driften i Kriminalforsorgen.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Cloud Migration Architect

The Cloud Migration Architect works closely with clients, partners, and other business units to ensure consulting engagements are successful meeting client’s business needs, and will bring demonstrated experience in cloud migration project migrating workloads to public clouds such as Azure or AWS.

Cphbusiness Lyngby
Lyngby Se rejsetid

Undervisere til progressive IT-uddannelser (programmering, systemudvikling og backend)

På Cphbusiness Lyngby tænker vi vores IT-uddannelser i en kontekst af teknologi og innovation. For at fremme den udvikling søger vi spændende profiler til at undervise inden for avanceret programmering og systemudvikling med forankring i vores fagmiljø på datamatikeruddannelsen.

Jeudan A/S
København Se rejsetid

Data Engineer

Sætter du en ære i at indsamle, modulere, validere og levere data i høj kvalitet? Og har du en interesse i at være med i en ambitiøst IT-udviklingsafdeling omgivet af dygtige kollegaer? Så læs med her. For det kan være, at du er vores nye data engineer.

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Relationsskabende Sales Manager

Du skal indgå i teamet i vores nordiske kontor i Glostrup, 3 minutters gang fra Glostrup Station, hvor du vil få ansvaret for at opsøge nye kunder og identificere forretningsmuligheder. Det nordiske team er et lille, lean-team, hvor du vil få stor frihed til at selv planlægge din arbejdstid, arbejde hjemme og flexe dine timer.

Silverbullet A/S
København eller Aarhus Se rejsetid

IT-arkitekter til Silverbullet A/S med kendskab til KOMBIT, SKAT og SUNDHED

Vi har travlt, og der er stor efterspørgsel på IT-arkitekter og tekniske projektledere. Ikke mindst i forbindelse med de nye rammeaftaler, Silverbullet har vundet – alene og sammen med partnere – indenfor det seneste år: I sundhedssektoren, SKAT og KOMBIT. Og så er vi netop kommet på SKI 02.15 sammen med Rambøll.

Børns Vilkår
Valby Se rejsetid

Digital Integrations Specialist til Børns Vilkår

Vi har lige nu behov for at styrke og supplere vores team af digitale projektledere med en dygtig digital integrationsspecialist, som vil få mulighed for at sætte et solidt fingeraftryk på en række digitale projekter på tværs af organisationen, samt bidrage til en styrkelse af vores eksisterende infrastruktur.

SOS Børnebyerne
København Se rejsetid

CRM System Manager til SOS Bør­ne­by­er­ne - Et job, der giver mening!

Vi søger en ambitiøs digitaldrevet kollega, som vil være med til at varetage organisationens digitale infrastruktur og skabe datagrundlaget for vores fundraising aktiviteter. Vores nuværende CRM System Manager flytter og vi har derfor brug for en skarp afløser, der både kan eksekvere projekter og tænke strategisk.

Kofax
Lyngby Se rejsetid

Software Engineer with Kofax

Would you like to be part of the best team of Java-developers in Denmark?

If you are:

  • Software engineer, graduate in computer science or similar.
  • Fluent in Java or any other object-oriented programming language.
  • A solid team player with good social skills.

You just might be the person we are looking for.

Kofax
Lyngby Se rejsetid

Senior Software Engineer with Kofax

We expect you to have some years of experience from a similar position, but in exchange we will give you the opportunity to work with a group of fabulous developers, testers and UX-specialists. We work with a wide variety of interesting technologies on all platforms and use open source when applicable.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Teamleder til Team Server i Statens It

Vil du være en nøgleprofil, der varetager driften af serverne for Statens It’s kunder? Vi har ca. 31.000 brugere på mere end 700 lokationer samt 6.000+ virtuelle servere i fire datacentre. Finder du det udfordrende og sjovt at arbejde med en stor og kompleks it-installation med mulighed for specialisering og bred faglig udvikling - så læs videre.

Bloom is recruiting on behalf of SumUp
Copenhagen Se rejsetid

Senior Backend Engineer with Node.js experience

In this job you will have the opportunity to focus on new products with worldwide reach to millions of customers in over 33 countries worldwide. The office in Copenhagen has around 50 employees and you will be working in a minor team with four other team members.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Test & Quality Assurance Manager med løsningsorienteret mindset

Du kommer til at spille en vigtig rolle i QA-teamet i Danske Spil. Teamet varetager alle relevante QA-aktiviteter for projekterne i Danske Spil, heriblandt planlægning-, koordinering- og udførsel af test. Du bliver kollega med fem andre QA-ressourcer, som alle vægter socialt samspil, hjælpsomhed og god kvalitet højt.

Columbus A/S
Aarhus og Ballerup Se rejsetid

Data Rockstar med fokus på PowerBI

I Data & Analytics er vi på en vild rejse med vores store passion om at gøre verden mere datadreven. Deler du samme passion? Vi søger vores næste kollega og forretningskonsulent med fokus på Microsoft PowerBI til at tage del i vores Data Rockstarteam, som er et af de helt store strategiske fokusområder i Columbus

Brødrene A & O Johansen A/S
Albertslund Se rejsetid

IT-supporter til Danmarks førende digitale virksomhed

Som IT-supporter i AO bliver du en del af IT-afdelingens driftssektion. Du skal, sammen med dine dedikerede kolleger, servicere vores 750 medarbejdere og være med til at registrere og håndtere alle IT-relaterede henvendelser til supporten.

Gyldendal A/S
København Se rejsetid

RPA-udvikler med speciale i automatisering

Er du Robotic Process Automation (RPA) udvikler og vil du spille en væsentlig rolle i at sætte fokus på Gyldendals data og datadrevne beslutninger? Så læs videre her.. I datateamet, som du bliver en del af, har vi for nyligt etableret en datahub, som holder en stigende mængde data.

inforevision a/s
Søborg Se rejsetid

IT-Revisor

Kan du se din fremtid som IT-Revisor i et område, der er i konstant udvikling? Vi tilbyder en stilling, hvor du hver dag udvikler din faglighed, mens du er en del af et godt arbejdsmiljø med fleksible arbejdstider og hjælpsomme kolleger.

Derant ApS
København Se rejsetid

IT-security specialist til dataanalyse og SOC-design/implementering

Vi finder de hackere andre misser hos vores kunder – vil du hjælpe os? Vi er inde i en spændende udvikling og skal derfor ansætte flere kollegaer for at få Derant til at vokse yderligere og vi har derfor brug for en IT-sikkerhedsspecialist.

Røde Kors
København Se rejsetid

System-administrator

Vi søger en ny engageret kollega til vores Drift og Support sektion på i alt 10 personer. Sektionen består af et helpdesk-team på 6 medarbejdere, et infrastruktur-team på 4 medarbejdere og en sektionsleder. Vi er i midten af et stort og spændende udviklingsprojekt, der skal bringe Røde Kors i front, når det handler om digitalisering.