213 job matcher din søgning 213 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 213 resultater.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande eller Skovlunde

SW Project Manager & Product Owner

As a Project Manager & Product Owner, you will drive planning, the definition of tasks, prioritization, execution of SW developments in cooperation with team members. We are inspired by the SAFe set-up, with scrum teams, ARTs, PI planning etc. and you will have an important role here as well.

Twins Consulting ApS søger for 42 Digital
Albertslund

Dynamicweb-udvikler

Twins Recruitment søger på vegne af 42 Digital en dygtig Dynamicweb-udvikler, der ønsker at spille en hovedrolle i forhold til at levere interfaces, der både er visuelt flotte, funktionelle og intuitive at benytte.

Twins Consulting ApS søger for 42 Digital
Albertslund

Frontend-udvikler

Twins Recruitment søger på vegne af 42 Digital en dygtig frontend-dvikler, der ønsker at spille en hovedrolle i forhold til at levere interfaces, der både er visuelt flotte, funktionelle og intuitive at benytte. Dette forudsætter et godt samarbejde med såvel kolleger som kunder.

DSV
Hedehusene

Senior Test Manager - Road IT Europe

As Senior Test Manager, you will have the responsibility of developing and implementing ONE programme test strategy and framework which can be used for testing of new developments and country roll out’s. This will be done in close collaboration with other test managers.

Dampskibsselskabet NORDEN A/S
Hellerup

IT Service Desk Supporter

As IT Service Desk Supporter, you will be part of a dynamic IT Service Desk team in a transformation phase moving from being a hotline desk to become an IT Service Desk supporting more broadly and take over a number of support tasks from other units in the IT departments in NORDEN.

Human Point Recruitment søger for DR
København

PMO-analytiker søges til DR

Er du en skrap PMO-analytiker? Kan du bidrage til fremdrift og løbende prioritering af en strategisk portefølje af projekter? Og trives du med komplekse problemstillinger som kræver stærk kommunikation? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

E-supplies
Glostrup

Senior .NET Developer

E-supplies søger lige nu en Senior .NET Developer med et solidt erfaringsgrundlag og høj teknisk faglighed. Stillingen er en spændende mulighed for dig, som sætter en ære i at levere IT-løsninger i høj kvalitet, der skaber værdi for kunden, og gerne vil være med til at udvikle en mindre virksomhed i vækst.

Bloom søger for Egmont
København

Erfaren Cloud Infrastrukturarkitekt

Egmont søger nu en Cloud Infrastructure Architect, der brænder for at understøtte deres mangfoldige selskaber i den digitale transformation, med fokus på direkte værdiskabelse for forretningen. Du vil blive en del af en central IT-organisation, hvor de hver dag gør deres yderste for at levere professionel service og rådgivning ud til koncernen.

Bloom søger for Egmont
København

Dygtig Cloud Devops Engineer

Egmont søger en Cloud-/DevOps Engineer, der brænder for at understøtte de mangfoldige selskaber i den digitale transformation, med fokus på direkte værdiskabelse for forretningen. Du vil blive en del af en central IT-organisation, hvor de hver dag gør deres yderste for at levere professionel service og rådgivning ud til hele koncernen.

Erhvervsstyrelsen
København

Erhvervsstyrelsen søger en ambitiøs teknisk profil til forvaltningen og udviklingen af Det Centrale Virksomhedsregister (CVR)

Har du lyst til at få praktisk erfaring med forvaltning af Erhvervsstyrelsens kerneregister og registreringsløsninger? Vil du have mulighed for faglig fordybelse og samtidig arbejde bredt inden for dit fagområde, herunder med digitale processer? Så er du måske vores nye medarbejder i Team Registerforvaltning i Erhvervsstyrelsen i København.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
København

Områdeleder til e-grant tilskudsadministrativt system

Er du en god personaleleder? Har du lyst til at drive processerne omkring systemforvaltning? Vil du være med til at videreudvikle en kompleks it-løsning i tæt samspil med brugerorganisationer? Så er du måske vores nye områdeleder for e-grant-enheden.

HusCompagniet A/S
Virum

Data Engineer

Du bliver en central del af ny BI-afdeling sammen med vores BI Manager, der lige nu arbejder end-to-end fra kildedata i vores backend-systemer og hele vejen til den færdige rapport og dashboard. Vi arbejder med hele forretningen fra ledelsen helt ned til den enkelte kunderådgiver og tæller over 300 aktive brugere.

Dansk Sygeplejeråd
København

Alsidig IT-arkitekt søges til Dansk Sygeplejeråd

Er du en erfaren IT-arkitekt med C#-kompetencer? Kan du lide at arbejde med forskellige systemer, IT-arkitektur, integrationer, automatiseringer på en professionel måde? Trives du med at håndtere et mix af opgaver i en travl IT-afdeling? Så er du måske vores nye IT-medarbejder i Dansk Sygeplejeråd.

Fiftytwo A/S
Glostrup

Software Developer

You will be a part of a development team working on the same core product, which is being sold on a license basis to our customers and is thus not operated by Fiftytwo in production. You will be responsible for analyzing, implementing and testing your solutions, from smaller tasks to big projects.

TV2
København

TV 2 søger teamchef til at drive udviklingen af tv2.dk

Vil du lede det team, der sikrer den gode oplevelse for mere end de 1 million danskere, som hver dag anvender tv2.dk og TV 2s apps? Så har du hermed muligheden som teamchef for udviklingsteamet bag tv2.dk og tilhørende redaktionelle værktøjer.

TELE-POST
Taastrup eller Nuuk

Senior arkitekt til netværksafdelingen hos TELE Greenland

TELE-POST – bringer verdenen tættere på. Under den overskrift arbejder vi i TELE-POST med at sikre det bedste netværk i et af verdens geografisk vanskeligste områder. Som senior arkitekt får du en central rolle i dette arbejde. Du trives med en god udfordring, du tager naturligt teten, og du får god energi når du mødes af komplekse opgaver.

Energinet
Copenhagen

Information and Data Architect with strong technical experience and collaborative competencies

It will be your most important task to establish and operate a data management concept with the primary purpose to create a framework around data in Nordic RSC, ensure that we have the best possible data quality, and support the business in the use of data.

Energinet
Copenhagen

Experienced IT Infrastructure Lead with strong technical, architectural and collaborative competencies

As our new Infrastructure Lead, you will play a key role in designing and implementing new infrastructure services and technologies and you will be collaborating within the IT organization, the Business Service Teams, our strategic partners and international counterparts.

J. H. Schultz Information A/S
Valby

Fullstack-udvikler

Kunne du tænke dig at være med til at påvirke beslutningerne i dit arbejde, og er du til flade strukturer, hvor der aldrig er langt fra idé til handling? Det får du mulighed for som fullstack-udvikler i Schultz. Du bliver en vigtig del af ét af vores produktudviklings-teams, som er kendetegnet ved at være 100 % selvorganiserede.

Smartpage A/S
Valby

Backend Developers med fokus på Ecommerce

Vil du være en del af et ecommercebureau med spændende opgaver til kunder som Holmris B8, Philipson Wine, Dansk Standard mfl. Med et stigende antal af kunder og projekter søger vi skarpe udviklere til vores kontor i Valby.

Bluefragments
København

Seniorudvikler med stærke .NET-skills

Vil du være med til at skabe banebrydende løsninger for kunder? Og vil du være en del af et mindre softwarehus, hvor du kan få indflydelse? Vi har fuld fart fremad, og derfor leder vi efter dig, som gerne vil med på vores digitale rejse – og måske endda være med til at sætte retningen.

iHeadHunt ApS søger for Geomatic
København

Senior Data Scientist

Har du erfaring med at arbejde med data og komplekse modeller? Er du på forkant med de nyeste teknologier og trends og ønsker at vise vejen? Vil du hjælpe vores kunder med at få det optimale ud af deres data og vore løsninger? Vi søger en kandidat til vores team af dedikerede og dygtige data scientists og softwareudviklere.

Eurofins Denmark A/S
Rødovre

Fleksibel IT Supporter/studentermedhjælper til vores kontor og laboratorium i Rødovre (2-4 timer om ugen)

Brænder du for arbejde med IT-support, og er du klar til at levere service af høj kvalitet? Så har vi den rette stilling til dig. Vi søger en engageret og fleksibel IT Supporter, som vil blive ansvarlig for at levere IT-support til brugere i samarbejde med kollegaer i Nordic IT-teamet.

Danske Spil A/S
Brøndby

Javaudvikler med interesse for stærke integrationsløsninger

Som vores nye javaudvikler er det vigtigt, at du går forrest for at sikre den bedste løsning i forhold til opgaven, tiden og økonomien. Vi leder altså efter en ny kollega, der arbejder selvstændigt og tager ansvar for løsningernes kvalitet og forretningsværdi.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus or Vallensbæk

Technical Testers for QA, automation and test projects

Are you ready to challenge yourself with test scripting for an infinite array of solutions, platforms and environments? Working with us, you take part in projects for a variety of clients, all with different parameters, set-ups and needs for which you create the right solutions.