381 job matcher din søgning 381 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark
København Se rejsetid

Teknisk cybersikkerhedskonsulent

I stillingen vil du være med til at sætte dit præg på, hvordan vi arbejder med cybersikkerhed i Banedanmark. Opgaven består i at anvende og administrere Banedanmarks tekniske sikkerhedssystemer som sikrer, at vi fortsat effektivt kan beskytte samfundskritiske processer, systemer og infrastruktur, døgnet rundt, alle ugens dage. 

Banedanmark
København Se rejsetid

Cybersikkerhedsarkitekt til opbygning og udvikling af Banedanmarks cybersikkerhed

I Banedanmark arbejder vi målrettet med cybersikkerhed og du bliver, sammen med dine kommende kollegaer i sektionen, ansvarlig for at designe, opbygge og udvikle vores IT-sikkerhedsarkitektur samt for at rådgive organisationen om cyber- og IT-sikkerhed i det digitale Banedanmark.

Magenta ApS
Århus, København eller Nuuk Se rejsetid

Dygtige udviklere til stort open source-projekt

Kunne du tænke dig at bidrage til fremtidens it-løsninger i open source, som gør hverdagen nemmere for medarbejdere i kommunerne landet over? Og taler du flydende Python? ....så skal vi nemlig nok lære dig resten.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Backend-udvikler til DevOps-udviklingsteam

Du har jo helt styr på koderne, så hvorfor ikke bruge dine kompetencer til noget så vigtigt som at udvikle fremtidens løsninger i sundhedsvæsenet? Bliv en del af en af landets største it-afdelinger, hvor der er start-up mindset og højt til loftet. Lyder det som noget for dig? Så er det dig, vi søger!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby Se rejsetid

IT-specialist til logning og overvågning i AWS Cloud

Bliver du motiveret af at gøre en forskel for samfundet med dine Datadog/APM-kompetencer? Vil du være med til at sætte dit præg på driften og udviklingen af det nye Ejendomsvurderingssystem? Så er du måske vores nye specialist til logning og overvågning.

Sydtrafik
Sydjylland

IT-supporter

Du får en vigtig rolle i forhold til at yde support til vores medarbejdere på små og store IT-udfordringer i dagligdagen. Ud over den interne supportfunktion udføres en del af opgaverne "ude i marken" på garageanlæg i Syd- og Sønderjylland, hvor du servicerer rejsekortudstyr og android tablets i vores busser.

Banedanmark
København Se rejsetid

Strategisk senior cybersikkerhedskonsulent med teknisk viden

Er din store passion cybersikkerhed, og brænder du for at holde Danmarks samfundskritiske infrastruktur sikker, så er det dig, vi søger som Strategisk senior cybersikkerhedskonsulent til vores sektion for Cyber- og informationssikkerhed. 

Recruit IT ApS søger for Aarhus Kommune
Aarhus

Enterprise IT-arkitekt til Aarhus Kommune

Vi søger for vores kunde Aarhus Kommune, Borgmesterens afdeling har plads til to nye Enterprise IT-arkitekter på vores hold af dedikerede specialister og projektledere, som alle brænder for at skabe værdi og sammenhæng gennem styring og governance.

Mercuri Urval A/S søger for Datatilsynet
Valby Se rejsetid

It-sikkerhedsspecialister

Vi tilbyder et antal stillinger som it-sikkerhedsspecialist, hvor du får en samfundsvigtig og meningsfuld opgave i at hjælpe virksomheder og offentlige organisationer med at sikre deres it-sikkerhed, så borgernes data opbevares og anvendes på forsvarlig og sikker vis.

Styrelsen For It og Læring
København og Højbjerg Se rejsetid

Styrelsen for It og Læring søger Product Owner

Vil du være med til at løfte vores vigtige samfundsopgave med at sætte retning for den fortsatte digitalisering af børne- og undervisningsområdet? Har du evnen til at få ting til at ske? Så er du måske en af vores nye Product Owner i Aarhus eller København.

Styrelsen For It og Læring
København Se rejsetid

Scrum Master til at styrke dataudviklingen i Styrelsen for It og Læring

I Styrelsen for It og Læring (STIL) der er en del af Børne- og Undervisningsministeriet, har vi et stort datafagligt miljø, hvor tre datakontorer arbejder tæt sammen om indsamling og bearbejdning af data på alle ministeriets områder, mhp. at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Dette kan du blive en del af.

Bunker Holding A/S

Tech Lead

Do you want to work on modern frameworks and create valuable solutions that empower users? Do you want a leading role in developing the processes and systems for one of the global leaders within the bunker industry? Then you might be the Tech Lead we are looking for!

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Gør en forskel for hospitaler og patienter: Søg et job som en af vores nye it-specialister til drift af Elektronisk Patient Journal

Få et meningsfyldt job med drift og udvikling af Elektronisk Patient Journal (EPJ), som er Region Midtjyllands største og vigtigste it-system. Du har et godt kendskab til servermiljøer baseret på Linux/Solaris og/eller Windows, og har sandsynligvis en relevant uddannelse, muligvis som ingeniør, sundhedsteknolog, datamatiker eller lignende.

Banedanmark
København Se rejsetid

SAP arkitekt

Vi søger en SAP arkitekt, der kan holde overblikket over SAP’s roadmaps, skabe overblik og retning på den overordnede tekniske udvikling af Banedanmarks SAP-platform, herunder at rådgive omkring best practice og teknologiskift.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Analytisk infrastrukturarkitekt til et trygt og nysgerrigt team

Vi søger en infrastrukturarkitekt til vores team af løsnings- og infrastrukturarkitekter. Teamet har en central position i en af landets og sundhedsvæsenets største it-afdelinger. En af dine vigtigste opgaver bliver at være nysgerrig på, hvilke problemstillinger, der ligger bag udviklingsønsker til infrastrukturen

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Gør en forskel for hospitaler og patienter: Søg dette job som it-specialist til elektronisk patientjournal

Få et job, hvor din indsats er konkret og meningsfuld for hospitaler og patienter. Du kommer til at arbejde med vores succesfulde elektroniske patientjournal – MidtEPJ – og du får et job med stor indflydelse og betydning.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Senior Manager DSV Global IT

We are looking for an analytic and energetic leader to run our IAM team in DSV Global IT. We are looking for a person with proven and strong leadership acumen, a person who can gather the team, set direction, create a winning spirit, and build a high-performance team.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Erfaren registreringskonsulent med mod på komplekse opgaver

Har du lyst til at arbejde med opgørelse og kvalitetssikring af data, understøtte arbejdet med udvikling af rapportering og meget, meget mere, så er det lige dig, vi mangler.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus or Vallensbæk Se rejsetid

Technical Testers for QA, automation and test projects

Are you ready to challenge yourself with test scripting for an infinite array of solutions, platforms and environments? Working with us, you take part in projects for a variety of clients, all with different parameters, set-ups and needs for which you create the right solutions.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus Se rejsetid

Senior Test Manager

By joining us you become part of a company where we value a healthy work-life balance and where great colleagues are ready to welcome you to the team. At the same time, you step into a global network of skilled architects and developers where your work will have a real impact.

Region Midtjylland
Aarhus eller Holstebro Se rejsetid

Systemadministrator, der vil gøre en forskel i en af Danmarks største it-afdelinger

Vil du være en del af et team, der brænder for Linux, i en organisation, hvor vi arbejder for at gøre en forskel for både hospitaler og patienter? Vi søger en engageret systemadministrator, der vil bidrage aktivt til hverdagen i Region Midtjyllands it-afdeling.

ATP Ejendomme A/S
København Se rejsetid

Studentermedarbejder til IT i ATP Ejendomme

Tænker du digitalt? Og kan du formidle emner om digitalisering på skrift og video eller i en undervisningssituation? Så er det dig, vi søger. Som studentermedhjælper i IT skal du være med til at opbygge en undervisningsportal til kolleger i alle dele af organisationen.

Københavns Universitet
København Se rejsetid

Digitaliseringschef til HR Digital på Københavns Universitet

Vil du spille en afgørende rolle i KU’s målsætning om at levere digitale ydelser med brugeren i centrum samt benytte digitalisering til at skabe en mere effektiv organisation? Vi søger en digitaliseringschef til den tværgående HR-enhed på Københavns Universitet.

Qubiqa A/S
Esbjerg Se rejsetid

IT-supporter/medarbejder

Ønsker du at arbejde med IT i bred forstand, og vil du have stor indflydelse på retningen IT skal udvikle sig i? Vi oplever eksplosiv vækst og en stigende aktivitet hele vejen rundt i virksomheden og søger derfor en ny medarbejder, som kan indgå i tæt samarbejde med vores IT Manager og løse alle IT-mæssige opgaver i virksomheden.

Jobindex A/S søger for Cortex Consult A/S
Valby Se rejsetid

IT-projektleder – udnyt vores tekniske potentiale

Har du lyst til at blive en helt central del af den essentielle IT-infrastruktur i et større firma? Vil du strukturere IT-projekter under stor tillid og i samarbejde med erfarne konsulenter? Så er det dig, vi har brug for, til at tage hånd om klassisk IT-projektledelse i vores virksomhed.