359 job matcher din søgning 359 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Universitet
København Se rejsetid

Digitaliseringschef til HR Digital på Københavns Universitet

Vil du spille en afgørende rolle i KU’s målsætning om at levere digitale ydelser med brugeren i centrum samt benytte digitalisering til at skabe en mere effektiv organisation? Vi søger en digitaliseringschef til den tværgående HR-enhed på Københavns Universitet.

Jobindex A/S søger for Cortex Consult A/S
Valby Se rejsetid

IT-projektleder – udnyt vores tekniske potentiale

Har du lyst til at blive en helt central del af den essentielle IT-infrastruktur i et større firma? Vil du strukturere IT-projekter under stor tillid og i samarbejde med erfarne konsulenter? Så er det dig, vi har brug for, til at tage hånd om klassisk IT-projektledelse i vores virksomhed.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Studentermedhjælper til Credit & Mortgage

Som Studentermedhjælper tilbyder vi dig et godt fagligt miljø, hvor du vil få et indblik i og kendskab til it-drift og support. Vi sørger for en grundig oplæring, så du bliver klar til at understøtte afdelingens snitflader og processer. Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde bredt og med fokus på den baggrund og erfaring du kommer med.

Banedanmark
København Se rejsetid

Problem & Incident Manager

Kan du bevare roen i pressede situationer? Du skal sikre, at vores interessenter føler sig i trygge hænder, når de oplever driftsnedbrud. Det gør du blandt andet gennem kort, præcis og rettidig kommunikation, både internt og eksternt.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Product Owner for our Global Digital Products and Services

Would you like to play a key role in shaping our future digitisation by translating business needs into IT development initiatives for our customer-facing applications?

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Business Supporter for our Global Digital Products and Services

Based in Hedehusene, Denmark, you will be welcomed into Global Products & Services, which is part of DSV’s Global Business Change Management (Global BCM). Here, we are 11 colleagues responsible for the global tools and processes in our customer-facing applications such as online bookings, freight tracking, purchase order management, quotation, etc.

Edlund A/S
Frederiksberg Se rejsetid

Product Owner for the pension tax area

Do you have experience with the tax-area of the danish Pension domain and want to develop our solutions as part of a team composed of highly skilled colleagues? If so, then it is time for you to consider changing teams. We are looking for a Product Owner with considerable knowledge in the tax-area (eg. CPS, PERE, Pensionsstatistik, PAL).

Bloom søger for ForeFlight
Odense Se rejsetid

Erfaren og skarp C# softwareudvikler til udfordrende stilling hos ForeFlight

Vi søger endnu en erfaren og skarp C# udvikler til deres Filing team, som udvikler mission kritiske systemer, der bl.a. distribuerer flyveplaner til omverdenen såsom luftfartsmyndighederne, grænsekontrol og til selve flyet. Det er en vigtig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer er med til at udvikle nye cloudbaserede løsninger på AWS.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Angular-udvikler

Motiveres du af front-end udvikling i Angular? Vil du være en del af et hurtigløbende squad med god sparring og spændende opgaver? Hvis ja, så er du måske lige den kollega, vi har brug for. Som vores nye kollega vil du få mulighed for at anvende dine færdigheder til at udvikle front-end i nyeste versioner af Angular og TypeScript.

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Project/Delivery Manager

Do you get a kick from managing a quality delivery for customers with a team of professionals? Doing just that bit more to cement your role and relationship? Then we are looking for you.

PA Consulting Group
København Se rejsetid

Solution architects til vores danske konsulentteam

Vi er et konsulenthus med fokus på innovation og tranformation, der tror på opfindsomhedens evne til at skabe en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Med et globalt netværk af FTSE 100- og Fortune 500-kunder kan vi tilbyde dig enestående muligheder for udvikling og friheden til at brillere.

PA Consulting Group
København Se rejsetid

Vil du være med til at styrke risikostyringen i den finansielle sektor?

Hos PA Consulting oplever vi en meget stor efterspørgsel fra vores kunder inden for rådgivning og support i risikostyring og compliance. Vi har derfor behov for dig, hvis du brænder for området og gerne vil gøre en forskel for vores kunder, og samtidig har erfaring med risikostyring og/eller regulering i den finansielle sektor.

PA Consulting Group
København Se rejsetid

Erfarne transformationskonsulenter til et konsulentteam i vækst

Der er høj efterspørgsel efter vores ydelser, og som virksomhed er PA på en ambitiøs vækstrejse i Danmark såvel som globalt. Derfor søger vi flere nye kolleger, der brænder for at hjælpe vores kunder med at levere på deres ambitioner og skabe reelle og vedvarende forandringer gennem succesfuld transformation.

ATP
Hillerød Se rejsetid

Domæneansvarlig til ATP’s Data Warehouse

Som domæneansvarlig sætter du retningen for, hvordan vi sikrer, at forretningslogik og data hænger sammen - du er med til at kravstille fremtidens datakatalog og etablere processer, der understøtter og optimerer arbejdet med datakvaliteten i ATP’s Data Warehouse.

Bloom søger for Frontmatec
Odense Se rejsetid

C# .NET Softwareingeniør til Frontmatec

Vil du være med til at løfte dansk produktion med leading edge softwareløsninger? Vores kunde Frontmatec er i rivende udvikling, hvorfor vi søger en dygtig Softwareingeniør til kontoret i Odense. Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.

ATP
Hillerød Se rejsetid

RPA-udvikler til Business Science, AI & Innovation

Kan du trylle processer om til softwarerobotter? Kender du til de nyeste RPA-besværgelser, og vil du være med til at skabe skræddersyede automatiseringsløsninger til gavn for hele Danmark? Så er det dig, vi søger.

Forsvaret
Hvidovre Se rejsetid

Systemadministrator til drift og udvikling af arbejdspladsen og end-user devices

Vi søger en skarp IT-administrator til drift og udvikling af Forsvarets end-user devices. I stillingen er der brug for mod, vilje, faglighed og engagement. Vil du være en del af et engageret hold, som alle brænder for at gøre en forskel og trives du i en spændende hverdag, som byder på opgaver af bred karakter? Så anbefaler vi, at du læser videre.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Are you a Solution Architect with a solid business acumen?

And would you like to use your firm grasp on architecture and clear understanding of business needs to ensure that our new transport management system (TMS) embraces both aspects? Then grab this chance to join a new and vibrant team of specialists where you get to grow into new facets of your role.

Formuepleje A/S
Aarhus Se rejsetid

Data Scientist

I Formuepleje har du mulighed for at blive en del af en virksomhed i vækst, som har en strate­ gisk målsætning om at mangedoble antallet af kunder på få år. Derfor har vi brug for endnu en dygtig data scientist.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

IT-compliance medarbejder

Vil du være en central del af Uniks GDPR-arbejde, IT-sikkerhedspolitikker og har du arbejdet med licens-audit? Så har vi stillingen til dig! Hos Unik er vi i rivende udvikling og som vores nye IT-compliance medarbejder vil du derfor i høj grad være med til at præge vores juridiske arbejde indenfor IT-sikkerhed, GDPR og compliance.

Kvindecenterfonden Dannerhuset
København Se rejsetid

IT-koordinator til Danner

Vil du være en del af en aktiv organisation, der hver dag gør en stor forskel? Kan du være med til at sikre, at vi i Danner har velfungerende IT-systemer og løsninger, der giver medarbejdere og frivillige bedst mulige arbejdsbetingelser? Så søg stillingen som IT-koordinator hos Danner.

Statens IT
Ballerup Se rejsetid

Engagerede it-supportere til Statens It

Vi søger it-supportere, der vil yde en førsteklasses support til de mange ansatte i staten. Hos os er det både meningsfuldt, udviklende og sjovt at gå på arbejde, og servicedesken kan være springbrættet til en spændende karriere i en stor og yderst samfundsvigtig organisation med mange muligheder.

Reepay A/S
Copenhagen Se rejsetid

Danish speaking Customer Support/Customer Success employee

Do you want to work in a very fast-growing IT company, which has the muscles, platform, and ambitions to become the dominant platform in Europe within the next 4-5 years? You will learn from some of the most experienced people in the payment industry in Denmark, and work with a modern and agile platform.

Jyllands-Posten
Aarhus Se rejsetid

Softwareudvikler

Vil du være med til at udfordre og styrke læsernes viden hos Jyllands-Posten, Digital Udvikling? Vi søger en softwareudvikler, der har lyst til at arbejde med microservices, cloud infrastruktur og data platform.

Jyllands-Posten
Aarhus Se rejsetid

Erfaren frontend-udvikler

Som frontend-udvikler bliver du en del af et team, der arbejder i 14 dages sprints. Du vil deltage i alle dele af udviklingsarbejdet fra afklaring og prioritering af opgaver til implementering og release. Du vil blive en del af en innovativ afdeling, der primært bygger sine softwareløsninger på AWS med Docker som den gennemgående teknologi.