97 job matcher din søgning 97 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 97 resultater.
Elbek & Vejrup A/S
Aarhus

Elbek & Vejrup søger to nysgerrige og ambitiøse udviklere

Er du nyuddannet (eller forholdsvis nyuddannet)? Drømmer du om en karriere som app- og webudvikler? Vil du dygtiggøre dig i udviklingen og brugen af de nyeste teknologier? Vil du være en del af en arbejdsplads i verdensklasse? …så læs med her.

Elbek & Vejrup A/S
Aarhus

Elbek & Vejrup søger erfaren og ambitiøs Full Stack-udvikler

I Elbek & Vejrup er vi ambitiøse, succesfulde og i rivende udvikling. Vi vækster og søger derfor en erfaren udvikler, der er velbevandret inden for web-teknologier, og som vil være med til at føre succesen videre i vores Cloud & Services-team.

Region Midtjylland
Aarhus

It-driftstekniker til Præhospitalet

Har du lyst til at arbejde med teknik i Præhospitalet samtidig med at du har en bred berøringsflade med alle Præhospitalets forskellige afdelinger? Er du en teknisk funderet alt-mulig-person, der brænder for det du laver og vil du være med til at sikre stabil drift tæt på brugerne? Så er du måske vores nye kollega.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus or Vallensbæk

Test Analysts for QA, automation and test projects

Are you ready to make the crucial decisions that make all the difference for our clients’ businesses? As a part of Capgemini, you will be the one to find and apply the right test solutions for our many clients, bringing you a wide variety of projects to work with and conquer.

Systematic A/S
Aarhus

Lead Architect for samfundskritiske projekter

Som Lead Architect sætter du rammerne og definerer arkitekturen for vores IT-projekter i den offentlige og private sektor. Vi udvikler løsninger til fremtidens brugere, og du får rig mulighed for at arbejde med de nyeste trends og teknologier indenfor både containerbaseret infrastruktur og kundevendte applikationer.

Mjølner Informatics A/S
Aarhus

User Experience Team Lead

Bliv en del af et fagligt og socialt fællesskab som User Experience Team Lead hos en af Danmarks bedste it-arbejdspladser - Mjølner Informatics. Vi har travlt med spændende projekter og søger derfor en erfaren og ambitiøs Team Lead til at lede vores team af User Experience konsulenter.

Bloom søger på vegne af Cryptomathic
Aarhus

Erfaren softwareudvikler

Hos Cryptomathic vil du indgå i et velfungerende arbejdsmiljø med høj faglighed, og der er åbenhed overfor individuel videreuddannelse. Du har mulighed for at udvikle dig enten som ekspert indenfor et område eller gå projektleder– eller arkitektvejen, og Cryptomathic forfremmer internt til denne type stillinger.

Sam Executive Search søger for Obton
Aarhus

Dataarkitekt

Vil du stå i spidsen for at løfte Obton ind i fremtiden som en endnu mere datadrevet virksomhed? Så er stillingen som Dataarkitekt hos Obton i Århus - Danmarks førende grønne investeringshus - måske dit næste karriereskridt.

IT Minds ApS
Aarhus

Studiejob: Software Developer

Som deltids Software Developer hos IT Minds kommer du ikke til at sidde i et hjørne og lave bugfixing eller drift af legacy-systemer! Tværtimod, så har vi stor tiltro til dine evner, og vi arbejder ud fra principperne om tillid og fleksibilitet.

Cruit Consult ApS søger for Skanderby A/S
Viby

Systemkonsulent - installation, videreudvikling og vedligeholdelse af tekniske platforme til ERP-løsninger

Du får en interessant og udfordrende rolle i teamet, der har ansvar for installation, videreudvikling og vedligeholdelse af tekniske platforme. Dit arbejde vil bestå af både projekter og mindre opgaver, som skal praktiseres såvel selvstændigt som i samarbejde med kollegaer, partnere og kunder.

2people A/S
Aarhus

Udvikler med forretningsforståelse og gerne med en CTO i maven

Vi søger en udvikler, som har erfaring med at bygge ”SAAS” (software as a service)-løsninger. Du skal kunne definere de tekniske krav til løsningen, samt være klar på at varetage ansvaret for løsningens arkitektur. Derudover skal du sikre at alt nyudvikling passer ind i arkitekturen, og at tekniske løsninger er langtidsholdbare.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus

Business Unit Manager Industry

Are you the experienced and passionate leader who we are looking for to grow our business in Denmark? As a Business Unit Manager, you will build client relations, tailor and propose services and close contracts in collaboration with account executives.

Bloom søger for Trusted A/S
Silkeborg

Firmware-udvikler

Til vores kunde Trusted A/S søger vi en skarp firmware-udvikler til deres udviklingsteam for hardware og firmware. Stillingen er en nyoprettet stilling i et velfungerende og erfarent team. Jobbet vil indebære udvikling af kvalitetsfirmware samt opbygning af struktur og system for flere programmører.

SCR Freelance ApS søger for kunde
Silkeborg

Freelance Test Analytiker til Midtjylland

Til stor kunde indenfor energisektoren søges en tester/test analytiker til D365 implementeringsprogram, hvor kunden har behov for assistance til test. Dels til aflastning af superbrugere, som har ansvaret for testen, og dels til at sikre en god kvalitet i den test, som gennemføres.

SCR Freelance ApS søger for kunde

Freelance backend eller fullstack developer, Herning-området

Vores kunde skal have bygget en "moderne" udgave af et eksisterende ældre system – baseret på web API´er. Det drejer sig konkret om et tilbudssystem/prisberegner hvortil de har brug for en senior konsulent med stærke kompetencer omkring udvikling i C#, .Net samt .Net Core.

Region Midtjylland
Aarhus

Databaseadministrator til stor it-afdeling med mange gode kolleger

Vi tilbyder dig spændende opgaver, som det er vigtigt, at du har fokus på at få ført ud i livet ved at drive processen fra start til slut med engagement og initiativ. For at trives i jobbet er det nødvendigt, at du er struktureret, analytisk og serviceorienteret.

Human Point Recruitment søger for SOS In­ter­na­tio­nal

Senior udvikler søges til SOS International i Aarhus

Er du en erfaren og kompetent udvikler som også kan arkitektur? Og brænder du for at løse komplekse problemstillinger og udvikle skarpe applikationer som gør en forskel for vores kunder? Så er du den helt rigtige for SOS International – en af Nordens førende assistance-organisationer!

Jyske Bank
Silkeborg

Forretningsvendt systemudvikler, Investering og Formue

Vi søger nu en ambitiøs systemudvikler, som brænder for at gøre en forskel, og som vil være med til at sikre den optimale systemunderstøttelse af kapitalforvaltningsområdet. Området understøttes af en række komplekse købesystemer og egenudviklede systemer, som tilsammen udgør en essentiel del af bankens systemlandskab.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus

IGNITE Graduate Program

Capgemini IGNITE Graduate Program provides a tailor-made development path for junior consultants and helps them grow from a graduate to a fully qualified consultant. The IGNITE Graduate Program runs for 18 months in parallel with your customer assignments and provides training adapted to your skills as well as your consultant techniques.

Bloom søger for Sepior
Aarhus

Driftsansvarlig

Vores kunde har nu brug for en erfaren og dygtig specialist, som skal varetage drift og optimering af Sepiors hostede løsninger med det formål at sikre et stabilt og skalerbart driftsmiljø for deres kunder. Med Sepiors vækst vil du på længere sigt skulle opbygge et driftsteam og tage ansvar for dette.

Bloom søger for Luxion
Aarhus

Senior Web Developer with PHP experience

Come and join our customer Luxion if you are passionate about web development and want to further develop yourself in an innovative company with a personal touch, a flat organizational structure and with a lot of exciting challenges as they grow.

Incom ApS
Herning

C# / .Net Webudvikler til nye udviklingsprojekter

Vi søger en dygtig og erfaren C#/.Net Webudvikler, der brænder for a-z udviklingsprojekter baseret på de nyeste teknologier. Du bliver fra dag ét en del af det samlede udviklingsteam, hvor du løbende arbejder sammen i teams med 1-4 andre udviklere på forskellige spændende projekter.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Statens It

Kundepartner til Statens Its Kundeområde ved kontoret i enten Århus eller Ballerup

Som It Kundepartner har du ansvaret for, at der fortsat udvikles og vedligeholdes professionelle og tillidsfulde relationer til de kunder, du får ansvaret for, og at Statens It yder proaktiv kundehåndtering samt rådgivning til kunderne i forhold til deres digitaliserings- og it-mæssige ønsker og behov.

Region Midtjylland
Aarhus

It-specialist til stort driftsmiljø

Har du lysten og evnerne til at give teknisk sparring? Og kunne du tænke dig at indgå i det team, der har fokus på og driftsansvar for MidtEPJ-applikationen, som er et sundhedsfagligt system, som bruges i hele regionen og skal være tilgængeligt for brugerne i døgndrift? Så har du muligheden her.