445 job matcher din søgning 445 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bloom is recruiting on behalf of SumUp
Copenhagen Se rejsetid

Senior Backend Engineer with Node.js experience

In this job you will have the opportunity to focus on new products with worldwide reach to millions of customers in over 33 countries worldwide. The office in Copenhagen has around 50 employees and you will be working in a minor team with four other team members.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

Test & Quality Assurance Manager med løsningsorienteret mindset

Du kommer til at spille en vigtig rolle i QA-teamet i Danske Spil. Teamet varetager alle relevante QA-aktiviteter for projekterne i Danske Spil, heriblandt planlægning-, koordinering- og udførsel af test. Du bliver kollega med fem andre QA-ressourcer, som alle vægter socialt samspil, hjælpsomhed og god kvalitet højt.

Columbus A/S
Aarhus og Ballerup Se rejsetid

Data Rockstar med fokus på PowerBI

I Data & Analytics er vi på en vild rejse med vores store passion om at gøre verden mere datadreven. Deler du samme passion? Vi søger vores næste kollega og forretningskonsulent med fokus på Microsoft PowerBI til at tage del i vores Data Rockstarteam, som er et af de helt store strategiske fokusområder i Columbus

GLS Denmark A/S
Kolding Se rejsetid

Senior Architect og Software Lead

Vil du have en nøglerolle som vejviser og mentor på vores rejse mod agil Azure cloud udvikling? Hvis du også har lyst til at være del af et team med et ekstraordinært godt sammenhold og lige så stor motivation for at lære nyt, så har du lige fundet dit drømmejob.

Brødrene A & O Johansen A/S
Albertslund Se rejsetid

IT-supporter til Danmarks førende digitale virksomhed

Som IT-supporter i AO bliver du en del af IT-afdelingens driftssektion. Du skal, sammen med dine dedikerede kolleger, servicere vores 750 medarbejdere og være med til at registrere og håndtere alle IT-relaterede henvendelser til supporten.

Gyldendal A/S
København Se rejsetid

RPA-udvikler med speciale i automatisering

Er du Robotic Process Automation (RPA) udvikler og vil du spille en væsentlig rolle i at sætte fokus på Gyldendals data og datadrevne beslutninger? Så læs videre her.. I datateamet, som du bliver en del af, har vi for nyligt etableret en datahub, som holder en stigende mængde data.

Jobindex A/S søger for Webnuts A/S
Aarhus Se rejsetid

Typescript & Javacript-udvikler søges - en arbejdsplads hvor du har lyst til at blive hængende

Som vores nye kollega får du plads i et agilt innovationsmiljø, hvor anerkendelse og samarbejde er i højsædet. Her programmerer du cutting-edge-løsninger med de nyeste browser- og webteknologier og bygger React-komponenter, services og integrerer dem.

inforevision a/s
Søborg Se rejsetid

IT-Revisor

Kan du se din fremtid som IT-Revisor i et område, der er i konstant udvikling? Vi tilbyder en stilling, hvor du hver dag udvikler din faglighed, mens du er en del af et godt arbejdsmiljø med fleksible arbejdstider og hjælpsomme kolleger.

Derant ApS
København Se rejsetid

IT-security specialist til dataanalyse og SOC-design/implementering

Vi finder de hackere andre misser hos vores kunder – vil du hjælpe os? Vi er inde i en spændende udvikling og skal derfor ansætte flere kollegaer for at få Derant til at vokse yderligere og vi har derfor brug for en IT-sikkerhedsspecialist.

Røde Kors
København Se rejsetid

System-administrator

Vi søger en ny engageret kollega til vores Drift og Support sektion på i alt 10 personer. Sektionen består af et helpdesk-team på 6 medarbejdere, et infrastruktur-team på 4 medarbejdere og en sektionsleder. Vi er i midten af et stort og spændende udviklingsprojekt, der skal bringe Røde Kors i front, når det handler om digitalisering.

Dept Agency
Copenhagen Se rejsetid

Senior .Net Developer

As a Senior .Net Developer, you will combine good coding standards, creativity, technology and data to design and develop complex E-commerce solutions, .Net based CMS implementations, customized components and back-end integrations for our enterprise customers.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

.NET Developer, for Derivatives, Risk & Asset Management

We are looking for a .NET Developer to join our highly skilled team. This is your opportunity to work for a modern IT company with high ambitions. You’ll be the specialist within financial business knowledge and develop your career within the banking Area, especially Capital Markets Sector.

Bloom søger for ForeFlight
Odense Se rejsetid

Ambitiøs og kreativ UI/UX-designer

For vores kunde ForeFlight, a Boeing Company, søger vi en UI/UX designer til at styrke deres danske softwareteam i Odense med designkompetencer. Du har erfaring med at designe flotte front-end designs til web apps og gerne også til mobil apps.

Jobindex A/S søger for A-TEX
Herning Se rejsetid

Webudvikler til IT-afdeling i vækst

Har du solide kompetencer inden for webudvikling? Som vores nye webudvikler kan du se frem til at blive en del af et mindre, erfarent team af webudviklere og 1 ERP-udvikler i Danmark samt samarbejde med andre udviklingsteams på vores udenlandske kontorer.

Ellab A/S
Hillerød Se rejsetid

Full stack web developer til spændende Cloud-projekter

Har du erfaring med full stack webudvikling, og har du lyst til at udvikle dine evner i et dygtigt udviklingsmiljø, hvor din indsats gør en forskel? Ønsker du desuden at arbejde i en international virksomhed med en stærk kultur og ambitiøse mål indenfor vækst, diversitet og bæredygtighed, så kan det være dig, vi søger.

Ellab A/S
Hillerød Se rejsetid

Softwareudvikler til spændende .NET-projekter

Brænder du for at udvikle software med et godt formål for øje? Trives du i en dynamisk R&D-afdeling, og har du lyst til at udvikle dine evner i et innovativt udviklingsmiljø, hvor din indsats gør en forskel? Så er du måske den nye kollega til vores R&D Softwareteam.

Too Good To Go ApS
Copenhagen or Madrid Se rejsetid

Senior Data Engineer

Your mission will be building the infrastructure to make data insights widely available - internally for our business critical use cases, but also externally to enhance the use of data insights in our mobile and web applications. What you help build will be used daily by our millions of users, our partners and our internal business stakeholders.

Too Good To Go ApS
Copenhagen Se rejsetid

Analytics Engineer

We are looking to hire a committed Analytics Engineer to develop our data logic, transformations and help to deliver a strong foundation on our data. We imagine that you’ve worked as an Analytic Engineer before, and are keen to ensure to build further on your experience in a high growth global company.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen Se rejsetid

Experienced Management Consultants

Do you have what it takes to help shape Capgemini Denmark’s management consulting practice? And are you passionate about future-proofing your clients’ businesses – turning disruption into opportunities and allowing them to succeed in a market increasingly shaped by digital technologies?

IBM Client Innovation Center
København Se rejsetid

Cloud Architect – IBM CIC

Som Cloud Architect vil du få adgang til IBM’s banebrydende teknologi-stack og komme til at rådgive kunder i deres digitaliserings-processer. Du vil deltage i varierende projekter på flere platforme (IBM Hybrid Cloud, Azure, Google). På samme tid får du mulighed for at udfolde og udvikle dine tekniske-, konsulent- og ledelsesmæssige færdigheder.

IBM Client Innovation Center
København Se rejsetid

Senior Developer – IBM CIC

Er du interesseret i back-end, og mestrer du programmeringssprog som Java eller C#? Er du skarp til front-end og har erfaring med moderne front-end JavaScript bibliotek (ex. Angular, React, Vue)? Er du i stand til at tage udgangspunkt i kunders teknologiske platforme og kombinere dem med de nyeste teknologier? Så læs mere her.

Jeudan A/S
København Se rejsetid

IT-udviklingschef

Har du ambitioner om at stå i spidsen for en hastigt voksende IT-udviklingsafdeling med ambitiøse, kompetente og talentfulde medarbejdere? Trives du med at være sparringspartner og leverandør af IT-services til en udviklingsorienteret virksomhed med et stort fokus på data, processer og digitalisering? Så er det vigtigt du kigger med her.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Nyuddannet Softwareudvikler

Er du nyuddannet eller snart nyuddannet softwareingeniør, datalog eller tilsvarende? Ønsker du at bruge dine evner til at skabe værdi for tusindvis af kunder? Du har her muligheden for at komme til at udvikle innovative investeringsløsninger på en moderne teknologistak direkte til bankens kunder.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Erfaren Agil Coach

Vi søger en erfaren Agil Coach, som kan være med til – i samarbejde med vores øvrige coaches – at sætte retning og støtte den fortsatte udvikling af vores empowered Squads samt støtte til de ledende roller.

Bloom is recruiting on behalf of CV Partner
Copenhagen Se rejsetid

Senior Software Engineer

Working in a small team, you will participate in the full software lifecycle from story analysis to development, frontend, testing and deployment as well as setting up any monitoring and alerting necessary. You’ll have a large degree of autonomy with time set aside both for customer-focused work and developer-driven work.