412 job matcher din søgning 412 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 412 resultater.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Forretningsanalytiker/Product Owner til analyser og gennemførelse af IT-projekter

Som forretningsanalytiker/product owner kommer du til at spille en nøglerolle i analyser og gennemførelse af it-projekter, hvor du er med til at sikre, at projektet eksekveres med fokus på forretningsgevinsterne. Du vil arbejde i spændingsfeltet mellem forretning og it.

Cortex Consult A/S
Valby

Netværksspecialist til moderne IT-konsulenthus

Kunne du tænke dig en rolle, hvor du står for drift, rådgivning og udvikling af Enterprise-netværksløsninger? Som netværksspecialist står du for at levere gode, stabile løsninger i store og komplekse infrastrukturmiljøer i et traditionelt netværk. Du får din daglige, faste gang hos en stor offentlig kunde med kontor på Christianshavn.

Landbrugsstyrelsen
København

Sæt retning som enhedschef for It-driften

Vil du være med til at udvikle og drifte it-løsninger, der understøtter EU’s fremtidige landbrugspolitik og sikrer et konkurrencedygtigt landbrugserhverv på bæredygtige vilkår? Har du tekniske kompetencer og flair for at udvikle og sikre robuste driftsløsninger? Og har du stærke ledelsesmæssige kompetencer?

NORDJYSKE Medier
Aalborg

Studentermedhjælper til Forretnings IT

Til at understøtte det daglige arbejde i Forretnings IT søger NORDJYSKE Medier en dygtig studentermedhjælper. Dine primære opgaver bliver at udarbejde dokumentation af as-is for systemer, proces og data. Herudover vil du blive præsenteret for diverse ad hoc-opgaver for både chefgruppen og de øvrige afdelinger i IT.

Elbek & Vejrup A/S
Herlev

Elbek & Vejrup søger Microsoft Dynamics 365 Business Central-udviklere og -konsulenter

Vil du være en del af et team i rivende udvikling? Brænder du for Microsoft Dynamics 365 Business Central? Brænder du for at dele din viden og for at optimere vores kunders forretninger? …så læs med her.

Elbek & Vejrup A/S
Aarhus

Elbek & Vejrup søger to nysgerrige og ambitiøse udviklere

Er du nyuddannet (eller forholdsvis nyuddannet)? Drømmer du om en karriere som app- og webudvikler? Vil du dygtiggøre dig i udviklingen og brugen af de nyeste teknologier? Vil du være en del af en arbejdsplads i verdensklasse? …så læs med her.

Elbek & Vejrup A/S
Aarhus

Elbek & Vejrup søger erfaren og ambitiøs Full Stack-udvikler

I Elbek & Vejrup er vi ambitiøse, succesfulde og i rivende udvikling. Vi vækster og søger derfor en erfaren udvikler, der er velbevandret inden for web-teknologier, og som vil være med til at føre succesen videre i vores Cloud & Services-team.

iHeadHunt ApS søger for Politiken
København

Backend-udvikler med DevOps-interesse

Er du backend-applikationsudvikler med interesse og viden om infrastruktur/Cloud, der gerne vil være del af Politiken.dk? Vil du være med til at udvikle fremtidens medieplatform fra bunden af og få os succesfuldt i Cloud’en (AWS)? Vi er et lille team, og du vil komme til at få stor indflydelse på hvad der bliver lavet.

TV2
Odense

AWS-cloud Specialist til Platform Services

TV 2 søger en AWS-cloud Specialist til Platform Services, hvor du vil blive en del af Infrastructure-teamet. Vi kan tilbyde en spændende, dynamisk og kreativ arbejdsplads med et stærkt kollegialt og fagligt fællesskab. Hvis du kan bidrage med stærke faglige og personlige kompetencer, er du måske vores nye kollega?

Region Syddanmark
Vejle

Chefkonsulent til Forvaltning - Regional IT, Region Syddanmark

Vi mangler en Chefkonsulent, der kan bistå med faglige ledelsesopgaver i forhold til 28 travle it-medarbejdere med stærke product management profiler i Regional IT. Vil du have et job med mening, hvor du er med til at servicere 26.000 kolleger på tværs af hele regionen. Så er det måske dig, vi leder efter.

Region Midtjylland
Aarhus

It-driftstekniker til Præhospitalet

Har du lyst til at arbejde med teknik i Præhospitalet samtidig med at du har en bred berøringsflade med alle Præhospitalets forskellige afdelinger? Er du en teknisk funderet alt-mulig-person, der brænder for det du laver og vil du være med til at sikre stabil drift tæt på brugerne? Så er du måske vores nye kollega.

SCR Freelance ApS søger for kunde
København

Freelance Enterprise IT-arkitekt til stor kunde i København

For vores kunde, en stor international rådgivningsvirksomhed, søger vi en Enterprise IT-arkitekt, som skal deltage i et meget stort projekt i relation til forsyningssektoren. Du kommer til at indgå i et stort team, som løser en lang række opgaver i et kundeorienteret projekt.

AKA-IT
Valby

Ny kollega til Modulusdriftteamet i AKA-IT

Vil du være med til at holde hjulene i gang og hjælpe andre til at yde deres bedste? Har du en praktisk og nysgerrig tilgang til it-opgaver? Vi søger en person, der sammen med 5 kollegaer kan være med til den daglige drift af a-kassesystemet Modulus.

Telenor
Aalborg

Service Delivery Manager

Er du teknisk skarp, struktureret og har hardware som dit faglige anker? Brænder du for at sikre driften af infrastrukturen i et af verdens førende teleselskaber? Og har du lyst til at spille en helt central rolle i forhold til leverandørstyring og -koordinering? Så er du måske den nye Service Delivery Manager, som vi leder efter til Telenor!

BEC
Roskilde

Reporting analyst for Infrastructure and Operations

Are you passionate about writing and excel when it comes to visually communicating complex it-technical topics? Do you thrive when you absorb yourself in analysis of complicated matters to find the right connections? Then you might be the right candidate for the reporting analyst position.

TV2
Odense

Product Owner til Platform Services hos TV 2

TV 2 søger en Product Owner til Platform Services, hvor du vil blive en del af Infrastructure-teamet. Teamet består af engagerede medarbejdere, der dagligt sikrer udvikling, drift, stabilitet og vedligeholdelse af platforme og netværk.

Jobindex A/S søger for CIMCO A/S
København

C++ udvikler til succesfuld virksomhed

Er du flydende i C++? Og kunne du tænke dig at være en del af et professionelt og produktorienteret udviklerteam? Som udvikler hos os arbejder du både med at opdatere vores eksisterende kode, ligesom du også har hænderne nede i nyudvikling.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus or Vallensbæk

Test Analysts for QA, automation and test projects

Are you ready to make the crucial decisions that make all the difference for our clients’ businesses? As a part of Capgemini, you will be the one to find and apply the right test solutions for our many clients, bringing you a wide variety of projects to work with and conquer.

Esbjerg Kommune
Esbjerg

Intranet-webmaster med stærke kommunikationsevner

Brænder du for online formidling og for at få teknik og indhold til at gå hånd i hånd for at skabe den allerbedste oplevelse for brugerne? Har du erfaringer med at udvikle intranetløsninger? Så vil vi rigtig gerne møde dig og fortælle om en spændende jobmulighed i Esbjerg Kommune.

Recruit IT ApS søger for Orifarm
Odense

End User Workspace specialist til Orifarm

Som End User Workspace Specialist vil du indgå i et driftsteam med fokus området. Du vil have et fast samarbejde med 5 tætte kollegaer i IT-drift og have en helt speciel plads i teamet, hvor du vil kunne præge området, idet du har det fulde overblik og ansvar. Det er derfor essentielt, at du er dedikeret, har lyst og gåpåmod.

Shark Gaming Systems A/S
Glostrup

Backend Engineer

Shark Gaming develops and produces high-end gaming equipment. We sell it under our own brand directly to end users, eSports associations and companies via our Nordic web shops. We are growing and have high ambitions for further international expansion. To support the journey, we are currently looking for a sharp backend engineer.

LEMAN A/S
Greve

Enterprise Architect

As an Enterprise Architect you will work closely with colleagues both in IT and in various business areas and become part of the IT leadership team reporting to the Group CIO. You will work both on a strategic level laying out roadmaps and technology strategies aligning into LEMANs overall strategy.

LEMAN A/S
Greve

IT Portfolio Manager

As an IT Portfolio Manager you will work closely with colleagues both in IT and in various business areas and become part of the IT leadership team reporting to the Group CIO. You are expected to develop our IT project management methodology and resource allocation processes with a pragmatic approach to ensure buy-in from stakeholders.

Systematic A/S
Aarhus

Lead Architect for samfundskritiske projekter

Som Lead Architect sætter du rammerne og definerer arkitekturen for vores IT-projekter i den offentlige og private sektor. Vi udvikler løsninger til fremtidens brugere, og du får rig mulighed for at arbejde med de nyeste trends og teknologier indenfor både containerbaseret infrastruktur og kundevendte applikationer.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen

IOT Architect

Join our new fast-growing Insights & Data practice to develop your consulting skills and break the boundaries of data engineering. With the ambition of rapidly growing the team, we are looking for talented Data/ML/Cloud engineers at all levels of experience.