82 job matcher din søgning 82 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Midtjylland
Herning (Gødstrup Se rejsetid

Tele/IT-tekniker søges til Teknisk Afsnit Hospitalsenheden Vest - Herning (Gødstrup)

Vil du være med til at idriftsætte det nye hospital i Gødstrup inden for Mobility og telefoniområdet? Til Teknisk Afsnit, Hospitalsenheden Vest søger vi to Tele / IT-tekniker på fuld tid hurtigst muligt, eller senest pr. 1. juli 2021.

BEC
Herning Se rejsetid

Business analyst for the Corporate Actions team

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Do you want to be the one, who understand our customers’ needs and are able to transform these into IT requirements? Then, you are the one we are searching for.

Twins Consulting ApS is recruiting on behalf of Spillehallen.dk
Aarhus

Senior Software game developer for Spillehallen.dk

Spillehallen.dk is in search of a Senior Software developer to aid in building and developing our game backend team. Are you an aspiring architect, tech lead, or generally just an expert in the technologies below, you should consider yourself a candidate for this amazing chance.

Capgemini Danmark A/S
Aarhus or Vallensbæk Se rejsetid

Test Analysts for QA, automation and test projects

Are you ready to make the crucial decisions that make all the difference for our clients’ businesses? As a part of Capgemini, you will be the one to find and apply the right test solutions for our many clients, bringing you a wide variety of projects to work with and conquer.

DSV
Horsens Se rejsetid

Teamleder til global support af Transport Management System (TMS)

Kan du lede og fordele fra distancen, og samtidig få noget fra hånden? Så er dig vi søger som Teamleder til en rigtig spændende, udfordrende og alsidig stilling. Som Teamleder for vores globale supportafdeling får du ansvaret for vores 2. linje support af vores primære Transport Management System, CargoWise One.

Ecit Solutions A/S
Viby J Se rejsetid

IT-supporter til ECIT Solutions

Er du på udkig efter en spændende arbejdsplads, hvor du kan få selvstændigt ansvar og være omgivet af gode kolleger? ECIT Solutions Danmark A/S vækster, og derfor søger vi endnu en dygtig kollega til vores Support and Operations afdeling.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Norlys Holding A/S
Aarhus, Silkeborg eller Esbjerg Se rejsetid

Studentermedhjælper i Digital workplace team

Brænder du for at formidle, planlægge og drive kommunikationskampagner samt skabe lækkert digitalt indhold? Interesserer du dig for IT og digitale værktøjer. Vil du være med til at sætte IT og Digital Workplace på dagsordenen i Norlys? Så skynd dig at læse videre!

IT Minds ApS
Aarhus Se rejsetid

Studiejob: Software Developer

Som deltids Software Developer hos IT Minds kommer du ikke til at sidde i et hjørne og lave bugfixing eller drift af legacy-systemer! Tværtimod, så har vi stor tiltro til dine evner, og vi arbejder ud fra principperne om tillid og fleksibilitet.

JP/Politikens Hus
Aarhus Se rejsetid

Android-udvikler

Har du bred erfaring med Android-udvikling? Trives du med at arbejde selvstændigt krydret med regelmæssig sparring fra dygtige og flinke kollegaer? Vil du være med til at drive app-udviklingen for et af Danmarks største mediehuse? Hvis du kan svare “ja” til ovenstående, så er det dig vi står og mangler!

Jobindex A/S søger for EWII

Internet- og netværksspecialist

Forestil dig selv 1 år ude i fremtiden: Så er du lige netop den, vi gerne vil have med på holdet i EWII. Her får du mulighed for at blive en nøglespiller og sætte dit aftryk på en virksomhed med en helt klar vækststrategi – og sætte din viden om netværksdrift i spil.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Teknisk it-specialist til Region Midtjyllands elektroniske patientjournal

Brænder du for at videreudvikle vores succesfulde elektroniske patientjournal, MidtEPJ? Vil du være en del af et fantastisk team, som har stor indflydelse på aktiviteter med konkret og meningsfuld betydning for regionens hospitaler? Så er chancen her.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Vil du gøre en forskel som BI-udvikler og datahaj

Brænder du for at udvikle og levere dataprodukter af høj kvalitet, der skaber værdi for sundhedspersonale, ledere og andre medarbejdere i Region Midtjylland? Så er det dig, vi søger. Du kommer til at arbejde med systematisk at bearbejde regionens data til forståelig information i form af datamodeller, analyser og visualiseringer.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

It-produktforvalter til patientkommunikation

Ønsker du et job med indflydelse for patienterne i Region Midtjylland? Og motiveres du af et stærkt fællesskab, hvor faglig dygtighed går hånd i hånd med solide samarbejds­værdier? Så har du muligheden for at engagere dig i en central rolle i produktforvaltningen af patientkommunikation og den Digitale Forløbsguide i Region Midtjylland.

Plantorama
Lystrup Se rejsetid

Plantorama søger NAV-supporter til hovedkontoret

Har du solid hands on erfaring med Microsoft Dynamics NAV og har du generel flair for IT? Er du en dygtig kommunikatør, der nemt kan forklare selv komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye NAV-supporter til hovedkontoret.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen or Aarhus Se rejsetid

IGNITE Graduate Program

Capgemini IGNITE Graduate Program provides a tailor-made development path for junior consultants and helps them grow from a graduate to a fully qualified consultant. The IGNITE Graduate Program runs for 18 months in parallel with your customer assignments and provides training adapted to your skills as well as your consultant techniques.

Recruit IT ApS is recruiting on behalf of Danske Commodities
Aarhus Se rejsetid

Senior Backend Developer for Danske Commodities

On behalf of our customer, Danske Commodities in Aarhus we are looking for an experienced backend .NET developer who can lead the way in the pursuit of building the best solutions in the market. You will become an integral part of Danske Commodities development team and contribute directly to the success of their business.

Mediehuset Herning Folkeblad
Herning Se rejsetid

Fullstack PHP-udvikler med tech-lead ambitioner

Vi søger en fullstack PHP-udvikler med fokus på backend, der har lysten til at sætte et stort præg på vores digitale platforme, så de understøtter vores publicistiske mission og vores forretning.

Nasure A/S
Horsens Se rejsetid

Passioneret softwareudvikler

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle spændende og brugervenlige løsninger til sundhedsvæsenet, og er du interesseret i webudvikling og Windows desktop-udvikling? Vi er en mindre virksomhed, hvor du er med til at følge løsningerne fra idé til implementering hos slutbrugerne – vi glæder os til at få dig med på holdet!

Recruit IT ApS recruiting on behalf of Boyum IT
Aarhus Se rejsetid

Software Developer / Cloud Architect for Boyum IT

On behalf of our customer, Boyum IT we are currently seeking a software developer with experience architecting and developing software and services on Microsoft Azure or similar platforms. We are looking for a strong team player who contributes positively to the team dynamic and has a lean and agile mindset.

Sharp Business Systems Danmark A/S
Aarhus eller København Se rejsetid

Bliv en af vores nye account managere

Vil du prøve kræfter med IT- & løsningssalg? Og er du klar til en account manager-rolle, hvor du også kan lave lidt opsøgende salg? I denne stilling får du en attraktiv lønpakke, imens du sælger kvalitetsprodukter, du kan stå inde for.

Flexfone A/S
Skanderborg Se rejsetid

Backend-udvikler til .NET Core og med mod på ny teknologi

Som backend-udvikler hos Flexfone er du med til at udvikle innovative, bruger- og kundevenlige løsninger, som er på forkant med den teknologiske udvikling. Du bliver en del af et af fire udviklingsteams, som arbejder efter udviklingsmetoden Scrum.

Flexfone A/S
Skanderborg Se rejsetid

Tele udvikler med god energi til VoIP og Asterisk

Har du erfaring med udvikling af tele-systemer, og leder du efter et job, hvor du kan bringe dine udviklingskompetencer i spil, i en virksomhed der holder af en god udfordring - så er det dig, vi søger!

Flexfone A/S
Skanderborg Se rejsetid

Nysgerrig Frontend-udvikler med mod på Javascript og Angular

Har du erfaring med udvikling af Frontenddelen af IT-systemer, og leder du efter et job, hvor du kan bringe dine udviklingskompetencer i spil - så er det dig, vi søger!

Lind Capital A/S
Aarhus Se rejsetid

Experienced Software Developer

Are you looking for an opportunity to develop high-quality software in an informal, team-oriented, and entrepreneurial environment in the heart of Aarhus?