17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
JCD A/S
Aalborg eller Glostrup

Teknisk it-arkitekt

Er du it-arkitekt, og har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier - og bidrage til både JCDs og vores kunders forretning? Vi søger en profil, der har drive og lyst til at være it-arkitekt for JCDs fremtidige Microsoft Azure- og Cloud-løsninger.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

Managing Architect - Kan du lede og designe?

Har du flere års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at prøve kræfter med at arbejde på samfundskritiske løsninger? Og sætter du en ære i at finde gode tekniske løsninger til komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega til rollen som Managing Architect i Netcompany.

KMD A/S
Aalborg eller Aarhus

Erfaren Fullstack Softwareudvikler i .NET

Vil du være med til at udvikle en af landets bedste softwareløsninger? Er du hjemmevant i backend og måske lidt i frontend? Har du et DevOps-mindset? Så brug et par minutter på dette opslag, for det er dig, vi leder efter.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

Senior Architect med styr på JAVA og C#

Som Senior Architect har du ansvaret for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning; baseret på de mest velegnede systemer, frameworks og valg af arkitektur. Det betyder, at du skal have en forståelse for mange forskellige systemer og aktivt følge den tekniske udvikling for at kunne matche kravspecifikationen bedst muligt.

Centrica Energy Trading A/S
Aalborg

Cisco Network Security Engineer

The primary responsibility for the role holder will be managing and developing our network infrastructure and participating in security operations. You will work closely with our support, infrastructure and security teams during office hours, and at some point, be part of our AHS (after-hours support) rotation.

Telenor
København eller Aalborg

Cloud PBX Architect

Brænder du for at arbejde i snitfladen mellem den tekniske og kommercielle verden? Vil du være med til at forme fremtidens kommunikationsløsninger til Telenors erhvervskunder? Og kan du som teknisk profil navigere mellem den strategiske, operationelle og kommercielle forretning?

CGI Danmark A/S
Aarhus, Ballerup, Kolding, Aalborg

Senior Project Manager med erfaring inden for Microsoft AX/Dynamics 365

Vil du have ansvaret for store udviklings- og projektopgaver? Er du skrap til projektledelse med fokus på planlægning, opfølgning, kontraktstyring, budget, kvalitet og motivation? Kan du navigere i et internationalt miljø?

Recruit IT ApS søger for MapsPeople
Aalborg

iOS-Udvikler til MapsPeople

MapsPeople oplever en stor interesse for deres MapsIndoors-platform, der sætter MapsPeoples kunder i stand til at udvikle løsninger til indoor-navigation. Derfor søger de nu efter dig, som ønsker at være med til at forme og udvikle fremtiden inden for indoor-navigation.

COMM2IG A/S
Aalborg eller Aarhus

Microsoft 365 Cloud Specialister til COMM2IG

Kan du rådgive om komplekse it-projekter? COMM2IG er en af landets største leverandører af it-infrastruktur, og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige virksomheder. Hvis du bliver en af vores nye Cloud specialister, skal du være med til at sikre, at de altid får den helt rigtige løsning.

KMD A/S
Ballerup/Aalborg/ Aarhus/ Odense

Management Consultant with focus on Data Science

Fungerer du bedst i en skaberrolle, hvor du kan kombinere data, kundeindsigt og udvikling? Vil du sætte dit præg på morgendagens løsninger inden for IT og Data Science, og er du en kreativ problemløser? Så er du måske vores nye Management-konsulent.

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Hune, Blokhus

Systemudvikler - backend søges

Kan du trylle med .NET og C# og tør du udfordre status quo? Vil du sætte dit præg på systemudvikling og være en del af Sol og Strands spændende transformation med fokus på innovation, nærhed og excellente gæsteoplevelser? Så har vi jobbet til dig.

Columbus A/S
Aalborg, Aarhus eller Ballerup

Senior Modern Data Platform Architect

Vil du bringe din backend og Modern Data Platform erfaring i spil, samtidigt med at du har plads til din familie? Vil du være med på data beatet og arbejde med de nyeste metoder og tendenser? Og ønsker du at få skræddersyet en stilling, så den passer lige nøjagtigt til dig? Så er vores Data Rockstar team noget for dig.

Columbus A/S
Aarhus, Ballerup eller Aalborg

Senior Advanced Analytics Architect

Vil du bringe din backend og Advanced Analytics erfaring i spil, samtidigt med at du har plads til din familie? Vil du være med på data beatet og arbejde med de nyeste metoder og tendenser? Og ønsker du at få skræddersyet en stilling, så den passer lige nøjagtigt til dig? Så er vores Data Rockstar team noget for dig.

CGI Danmark A/S
Aarhus, Kolding, Aalborg eller Ballerup

Functional Solution Architect med speciale inden for finans

Har du spidskompetencer inden for Microsoft Dynamics 365 FO finansområdet? CGI søger en erfaren Functional Solution Architect med en stærk faglig ballast, som vil trives i et dynamisk, frit og inspirerende miljø med fokus på vores kunder og partnere.

EPICO NextGen
Danmark

NextGen søger IT-talenter & softwareudviklere der er klar til next level

Hos EPICO NextGen søger vi næste generations IT-talenter med 0-5 års erfaring, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar fra dag 1. Du vil komme til at arbejde som IT-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Perfion ApS
Aalborg

Teknisk support til kompleks virksomhedssoftware

Drømmer du om en hverdag med varierende udfordringer, indflydelse på processer samt dygtige kollegaer? Du vil blive del af et mindre team i en spændende virksomhed med vækstambitioner. Du får chancen for at sætte dit eget præg på vores fortsatte rejse og kan blive en nøgleperson i den fortsatte udbygning af virksomheden.

Centrica Energy Trading A/S
Aalborg

Senior Software Developer

Are you interested in working with software development and building a data platform as a foundation for analytics for a growing international business? Do you want to be part of an experienced, competent and agile development team? If yes then we believe we can offer this in the role of Senior Developer within our Asset Planning Scrum Team.