38 job matcher din søgning 38 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Twins Consulting ApS
Fyn og Jylland

Ambitiøs og erfaren IT-rekrutteringsspecialist med hunterprofil søges

Har du erfaring med rekruttering af IT-specialister? Kan kunderne lide dig? Motiveres du af tæt kunde- og kandidatkontakt og kan du finde det rigtige match og ønsker du at indgå i et tæt og professionelt team af 10 kolleger, hvor vi løfter både sammen og hver for sig?

Ziebel AS
Stavanger or remote

Frontend Developer

As an experienced Frontend Developer, you will become a vital part of the software development team. You will collaborate closely with the Backend Developer to deliver a state-of-the-art user-friendly web-based user interface.

Fiftytwo A/S
Århus/Glostrup/Kolding Se rejsetid

Test Release Manager

I Fiftytwo er vi netop nu på udkig efter en Test & Release Manager, der samtidig skal fungere som Scrum Master. Som Scrum Master driver du det daglige stand-up, følger op på fremdrift og arbejder med forbedring af processen. Du arbejder med teamet og vor Product Owner.

Lidl Danmark K/S
Kolding Se rejsetid

International Graduate - IT

Hvis du har lysten og viljen, får du forudsætningerne for at lykkes i en spændende projektlederstilling og på længere sigt måske også mulighed for at opnå en lederstilling. Men i Lidl har vi altså også mange andre karrieremuligheder, for vi har #GrænseløseAmbitioner.

PRO&CO søger for Mentor IT
Esbjerg, Kolding, Viby J eller København Se rejsetid

IT-konsulent - Consulting & Projects

Er du ambitiøs inden for dit felt, og motiveres du af at være i et team, hvor videndeling er en essentiel faktor for succes? Så er det måske dig, vi søger! Mentor IT vækster, derfor søger de en IT-konsulent, der kan bidrage til Consulting & Projects fortsatte udvikling.

Solar A/S
Vejen Se rejsetid

Vi søger en lad-mig-fejlfinde-og-give-den-bedste-service IT-supporter

Er du en imødekommende og servicemindet person, der har erfaring med IT-support? Er du erfaren og uafhængig til at håndtere det uventede såvel som dét at følge op på længerevarende opgaver? Genkender du dig selv, når vi siger, at du ikke er tilfreds, før de interne kunder er? Hvis ja, så læs videre.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Vi sætter fart på den agile transformation og søger derfor en Scrum Master

Som vores nye Scrum Master får du en væsentlig rolle i vores agile transformation. Med fokus på at skabe de optimale betingelser for teamet, har du et stort drive og øje for teamets trivsel ved at fjerne de forhindringer, der står i vejen for teamets fremdrift.

Unit IT
Kolding Se rejsetid

Service Delivery Manager

Vi søger en erfaren Service Delivery Manager, som kan sit håndværk, har en solid kommerciel baggrund og som har erfaring med drift af IT­-løsninger baseret på Microsoft teknologi, både on­premise og i Cloud. Du vil indgå i et stærkt team med opgaver og kontakt på tværs af de forskellige units i koncernen og med stor berøringsflade til vores kunder.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Azure infrastrukturkonsulent med ekspertise i Microsoft 365

Vil du hjælpe med at udvikle vores Azure platform fra bunden og bruge din ekspertviden om Microsoft 365, Azure og Azure Stack HCI, til at give vores kunder den bedste kundeoplevelse? Så kan vi tilbyde dig job på en af Danmarks Bedste IT-arbejdspladser.

Twins Consulting ApS

Ambitiøs og erfaren IT-sourcing specialist til Twins Fyn og Jylland

Har du erfaring med rekruttering af IT-specialister? Motiveres du af tæt kandidatkontakt og kan du finde det rigtige match? Trives du med at arbejde hjemmefra og har du den nødvendige arbejdsdisciplin, som kræves? Så er DU måske vores nye kollega.

Jobindex A/S søger for C2IT
Aarhus, Ballerup, Kolding eller Herning Se rejsetid

ERP-konsulent – sæt strøm til kundernes økonomi- og forretningsprocesser

Kunne du tænke dig at komme med på holdet hos en af de skarpeste leverandører af 360-graders IT-løsninger? I denne rolle er du med til at bygge og vedligeholde IT-løsninger for en perlerække af spændende kunder, ligesom du kommer til at bidrage aktivt til vores fælles fremtid.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Enterprise-arkitekt med forståelse for koblingen mellem teknologi og forretning

Som enterprise-arkitekt er du med til at sikre en sammenhængende arkitektur-retning for it-landskabet i Energinet. Du operationaliserer visioner og strategi gennem formulering af rammer og road-maps til brug i forbindelse med projektgennemførelse og produktudvikling.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Proces- og compliancekonsulent

Har du interesse for IT, og mod på at have en synlig position i organisationen? Og kan du arbejde ind i både ledelse og direktion, såvel som vores medarbejdere? Så er du måske den helt rigtige kollega vi mangler til vores team.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Account Manager til Unik Advosys

Tiltrækker det dig at arbejde selvstændigt med en bred kundeportefølje, hvor hverdagen er spændende, uforudsigelig, og altid med kundepleje og salg i fokus på en af Danmarks Bedste IT-Arbejdspladser?

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

PHP-udvikler

Vil du gerne være med til at forbedre arbejdsflowet i Pharma Nord og vores 25 datterselskaber? Lige nu søger vi en PHP-udvikler til vores IT-afdeling i Vejle, der bl.a. skal være med til at videreudvikle og vedligeholde vores interne systemer. Der er rig mulighed for alsidighed i de opgaver du får, og du kan udvikle dig i flere retninger.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

DevOps Engineer til kommunikationsplatform

Er du nysgerrig på både at lære nyt og anvende din erfaring på nye områder, så er her en unik mulighed for at sætte dit præg på opbygning af kommunikationsnetværk i Danmark og det øvrige Europa. Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet står højt på dagsordenen.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Digital forretningsudvikler med erfaring i data og digitalisering

Som digital forretningsudvikler er du med til at sætte retning for udviklingen af Energinet DataHubs forretning med udgangspunkt i data - og på den måde bidrage til, at data anvendes på en måde, som skaber værdi for samfundet. Samtidig har du fokus på at sikre, at udviklingen sker i tæt samarbejde med den øvrige organisation.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Praktikant til kommunikationsopgaver og ledelsesbetjening

Som praktikant hos Energinet bliver du en del af et uformelt miljø, som er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, tværgående samarbejde og fokus på faglig og personlig udvikling. Vores opgave er at sikre forsyningen af el og gas i Danmark, samtidig med at den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

SAP-konsulent med fokus på CO- og PS-området

Som vores nye SAP CO/PS-konsulent kan du være sikker på komplekse opgaver og bredt samarbejde i en forretningsvendt rolle, hvor du i tæt dialog med forretningen har fokus på at skabe løsninger, der systemunderstøtter processerne på tværs af organisationen.

NTI A/S
Vejle eller Værløse Se rejsetid

Application Engineer/Systemkonsulent søges til en spændende og alsidig stilling

Opgaverne kommer til at spænde fra det tekniske i form af installation, konfiguration og test af løsninger til mere kundetilrettede opgaver som design-, data-, og behovsanalyser, virksomhedssparring, præsentationer, seminarer og undervisning.

PRO&CO søger på vegne af Mentor IT
Esbjerg, Kolding, Aarhus eller København Se rejsetid

Netværksspecialist til datacentre og platforme

Er du skarp inden for core-netværk, og har du lyst til at bruge dine evner i et team, hvor samarbejde, faglighed og frihed er kerneværdier? Trives du med forskelligartede opgaver, og kan du se dig selv i en rolle, som både er drift- og projektorienteret? Så læs med her!

Bloom søger for DGI IT
Vingsted Se rejsetid

Angular udvikler

Du vil blive ansat i DGI IT´s udviklingsafdeling som har ansvaret for at levere en lang række af de digitale produkter, organisationen efterspørger. Du kan glæde dig til at blive en del af et unikt udviklingsteam, hvor du med dine kompetencer som frontend-udvikler vil få rig mulighed for at udvikle dig fagligt.

PRO&CO søger på vegne af Mentor IT
Esbjerg, Kolding, Aarhus, København Se rejsetid

Infrastrukturspecialist til datacentre og platforme

Er du dygtig til at se helheden inden for infrastruktur, og kan du både sikre drift og stabilitet, samtidig med at du designer og gennemfører automatiseringsprojekter? Motiveres du af at arbejde med mange berøringsflader i et dygtigt, samarbejdsorienteret team? Så er det måske dig, vi søger!

Hansen Technologies Denmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

Senior Software Developer

Are you ready to join Hansen’s dynamic delivery team and take the lead on a wide range of exciting development projects? Then please read on!

Fiftytwo A/S
Kolding Se rejsetid

.Net-udvikler

Er performance og skalerbarhed nøgleord for dig? Vil du være med til at tage ejerskab for en solid platform med stort potentiale? Som .Net-udvikler hos Fiftytwo bliver du en del af et lille og højt specialiseret team, der sammen designer, udvikler og optimerer fremtidens eCommerce platform.