95 job matcher din søgning 95 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bolia A/S
Aarhus Se rejsetid

IT Solution Consultant

Vil du være en del af et dynamisk og succesfuldt team, hvor du aldrig vil kede dig? Og drømmer du om at blive en del af noget større? F.eks. i en kreativ og innovativ designvirksomhed med høje, bæredygtige ambitioner? Så er muligheden her.

SPORT 24 A/S
Funder ved Silkeborg Se rejsetid

IT Supporter

Kan du lide at hjælpe dine kollegaer med deres IT-udfordringer? Vil du samtidig gerne være en del af Danmarks største sportskæde og en del af et innovativt hus med fleksible arbejdsforhold, så har du muligheden nu.

SPORT 24 A/S
Funder ved Silkeborg Se rejsetid

IT Logistik solution specialist

SPORT 24 søger dig som er passioneret omkring logistik. Du har flair for data, analyse og dataintegrationer. Du trives i et miljø med driftsfolk, hvor vi afdækker arbejdsgange, problemstillinger og løsningsmuligheder i samarbejde.

SPORT 24 A/S
Silkeborg, Aalborg eller Vejen Se rejsetid

Erfaren backend PHP-udvikler

Vil du være med til at bygge Danmarks største sportsbutik på nettet? SPORT 24 søger lige nu dig, der gerne vil inddrages i beslutninger og arbejde med noget, der skaber værdi. Du er passioneret omkring e-commerce webudvikling og har et agilt mindset.

Norlys Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Ambitiøs studerende til test og kvalitetssikring af norlys.dk

Her er en unik mulighed for at komme helt tæt på det udviklingsteam, der udvikler norlys.dk. Vi søger en studerende, der kan hjælpe os med at teste og kvalitetssikre vores leverancer og releases – i tæt samarbejde med teamet og Product Owner.

Norlys Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Ambitiøs studenterudvikler til udvikling af kunde- og selvbetjeningsløsninger

Som studenterudvikler bliver du tilknyttet et fast udviklingsteam på seks personer, som på nogle aftalte dage vil have sin arbejdsplads på INCUBA. I bliver således et tæt team, som i fællesskab løser udviklingsopgaver inden for professionelle it-systemer.

Norlys Holding A/S
Aarhus Se rejsetid

Ambitiøs studenterudvikler til udvikling af TV-streamingløsninger

Brænder du for softwareudvikling og moderne teknologier? Har du interesse i streaming-applikationer, og vil du være med til at sikre en enestående oplevelse for slutbrugeren? Vil du være en del af et high performance-team, som er klar til at understøtte din udvikling? Så er du måske vores nye studenterudvikler til WebTV-teamet i Norlys.

Jobindex A/S søger for Green Meadow Sales Nordic Aps
København, Aarhus eller fuldt remote Se rejsetid

Frontend-udvikler til København, Aarhus eller fuldt remote

Du bliver den første rendyrkede frontend-udvikler i et mindre men stærkt team af udviklere. Vi tilpasser sammen din rolle, så du får de bedste muligheder for at bruge dine styrker og arbejde med det, der interesserer dig.

Erhvervsakademi Aarhus
Viby J Se rejsetid

Underviser til professionsbachelor i økonomi og it

Har du erfaring med it-projekter, og har du lyst at være med til at uddanne fremtidens it-folk, så de får de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger? Så er du måske den dygtige underviser, som Erhvervsakademi Aarhus søger til vores professionsbacheloruddannelse i økonomi og it.

Erhvervsakademi Aarhus
Viby J Se rejsetid

Underviser til datamatikeruddannelsen

Har du erfaring med it-projekter, og har du lyst at være med til at uddanne fremtidens it-folk, så de får de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger? Så er du måske den dygtige underviser, som vi på Erhvervsakademi Aarhus søger til vores datamatikeruddannelse.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Områdeleder for Masterdata-teamet, Region Midtjylland

Vi søger nu en leder, der kan hjælpe og støtte os i vores videre udvikling. Hvis du har lyst til ledelse, med afsæt i vores værdier, og hvis du har erfaring med varestamdata, så er her chancen for at blive områdeleder for et stærkt hold i en sund organisation.

Fosvaret
Fredericia/Karup/Aalborg eller Ballerup Se rejsetid

IT-driftsmedarbejder eller teknisk driftskonsulent

Til Danmarks måske mest atypiske IT-arbejdsplads søger vi specialister til IT Operations, som vi er godt i gang med at opbygge. Vi har brug for en nye kollegaer, der skal deltage i drift, overvågning og udvikling af Forsvarets nye datacenter setup, infrastruktur og serverdrift. Måske er det dig?

Cornerstones
Herning Se rejsetid

Vi søger en stærk kommunikator til at opbygge vores kunderelationer

Du vil få ansvaret for salg og marketing i Cornerstones. Herunder også ansvaret for at udarbejde vores værktøjer til lead og kundeopfølgning. Derudover vil du skulle lede og drive vores marketingsaktiviteter, samt deltage i netværk, events og andre salgsfremmende aktiviteter.

Cornerstones
Herning Se rejsetid

Vi søger en skarp profil til vores fortsatte vækst

Hos os får du muligheden for at opnå en unik indsigt i hvordan virksomheders forandringsprocesser kan styres og modnes. Du vil hurtigt få ansvaret for gennemførsel af projekter der gør en forskel for virksomheder, samt løbende opkvalificeres til at drive større ERP implementeringer? Læs mere her.

Energi Danmark A/S
Aarhus Se rejsetid

Algorithm/Software Developer

Are you quick to find smart solutions? Are you keen to see your ideas realized in practice quickly? Are you a driven team player and dedicated to improve the team’s performance? If you thrive in a fast-paced international environment and want to be a key player in our continued success, Energi Danmark may just be the place for you.

KMD A/S
Ballerup / Aalborg / Aarhus / Odense Se rejsetid

SAP Technology Architect

Er du en erfaren SAP Arkitekt og klar til nye udfordringer? Er du interesseret i at arbejde i et af Danmarks største SAP-huse med mange dygtige kollegaer? Så er du måske vores nye SAP Technology Architect.

Bloom søger for Unitek
Viborg Se rejsetid

Dygtig softwareingeniør

For vores kunde Unitek i Viborg søger vi en dygtig softwareingeniør, der sammen med et mindre team skal stå for at designe og videreudvikle tredje generation af deres PC software-suite. Softwaren er baseret på Microsofts .NET platform og udvikles i C#.

Recruit IT ApS søger for OK a.m.b.a.
Viby J. Se rejsetid

IT Business Partner til OK a.m.b.a.

Er du klar til at indtage en ledende rolle i den ambitiøse digitaliseringsproces, der er igangsat i OK a.m.b.a.? Som IT Business Partner vil du få en afgørende rolle i en omfattende strategisk satsning i OK’s IT-område, hvor der arbejdes intensivt med at tage samarbejdet med OK’s forretningsorganisation til nye højder.

extri:co A/S
Herning Se rejsetid

Power Platform Consultant

Du er måske i dag i en lignende position som konsulent med mindst 2 års erfaring og med lyst til mere ansvar. Du kan også sagtens være ansat som intern IT-medarbejder med mindst 3 års erfaring, hvor du arbejder med Power Apps og Power Automate med lyst og mod på at skifte over i en konsulentrolle.

extri:co A/S
Herning Se rejsetid

Microsoft Cloud Security Consultant

Vi lægger vægt på en sikkerhedskonsulent, som er selvkørende og samtidig kan deltage aktivt i vores team af Microsoft-konsulenter. Hovedfokus for dig er at levere sikkerhedsløsninger og rådgivning til vores kunder og videreudvikle dig inden for din spidskompetence.

extri:co A/S
Herning Se rejsetid

Microsoft Cloud Solutions Architect

Vi lægger vægt på en arkitekt/konsulent, som er selvkørende og samtidig kan deltage aktivt i vores team af konsulenter. Hovedfokus for dig er at levere kvalitetsløsninger til vores kunder og videreudvikle dig inden for din spidskompetence.

Bloom søger for Sepior
Aarhus Se rejsetid

Softwareudviklere

Vores kunde Sepior er et aarhusiansk start-up, der leverer state-of-the-art kryptografiske løsninger til key management inden for cloud, fintech, blockchain og kryptovalutaer. Vi søger nu flere skarpe softwareudviklere til deres udviklingsteam.

Easyday ApS
Herning Se rejsetid

Talentfuld frontend-udvikler med en stærk grafisk profil

Har du sans for detaljen? Kan du konvertere kundernes ønsker til visionære, individuelle og brugervenlige webløsninger, og brænder du for at udvikle løsninger fra øverste hylde? Så er det måske dig, der skal være en del af vores high performing team.

Evida
Viborg Se rejsetid

Systemadministrator med Cloud-kompetence

Rækker dine it-kundskaber op i skyerne, og vil du være med til at understøtte Evidas videre overgang til brugen af mere cloudbaseret-teknologi? Du skal sammen med de øvrige infrastrukturteknikere stå for udvikling, installation, drift, arkitektur, service og support af vores to datacentre samt vores cloudbaserede miljøer.

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Aarhus Se rejsetid

Senior rekrutteringskonsulent

Som rekrutteringskonsulent hos SCR Rekruttering vil du blive ansvarlig for at lede og gennemføre salgs- og rekrutteringsprocesser fra start til slut. Du vil få en bred kontaktflade til såvel virksomheder som kandidater inden for IT-området.