7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Magenta ApS
Nuuk Se rejsetid

Projektleder til implementering af ESDH-projekt i Grønland

Vil du på eventyr, eller bor du i Grønland og kunne tænke dig et særdeles spændende arbejde, så læs og søg. Grønlands fællesoffentlige IT har netop udbudt en opgave på projektledelse af implementering af et ESDH-system i de grønlandske kommuner.

Statens IT
Sønderborg Se rejsetid

Skarpe og ambitiøse it-supportere til Statens It’s 31.000 brugere

Vi søger it-supportere, der vil yde en førsteklasses support til de mange ansatte i staten. Hos os er det både meningsfuldt, udviklende og sjovt at gå på arbejde. Og servicedesken kan være din indgang til en spændende karriere i en stor og yderst samfundsvigtig organisation med mange muligheder.

Hansen Technologies Denmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

Wintel Engineer

We are now looking to find an IT Systems Administrator with a focus on desktop support to join our team based in Sønderborg, Denmark office. You will work within the IT Services to provide quality services to internal business units as well as external clients.

Statens IT
Ballerup, Aarhus eller Sønderborg Se rejsetid

Netværksspecialist med gåpåmod og godt humør

Trives du i en omskiftelig hverdag, og har du erfaring med etablering og drift af LAN og Wifi netværk? Så kan du meget vel være min kommende kollega. Du vil blive en del af vores decentrale netværksteam, der indgår i infrastruktur og datacenter området i Statens It. Teamet er ansvarlige for drift, vedligeholdelse og projekter.

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

IT Manager for our growing organization

Do you want to work as a manager in a company that develops systems to help keep people and society safe? We are looking for an IT Manager, who can work closely with our skilled IT professionals and stakeholders in the organization. 

Bloom søger for Frontmatec
Sønderborg Se rejsetid

C# .NET Softwareingeniør til Frontmatec

Vil du være med at løfte dansk produktion med leading edge softwareløsninger? Vores kunde Frontmatec er i rivende udvikling, hvorfor vi søger en dygtig Softwareingeniør til kontoret i Sønderborg. Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.

JKS søger for Lachenmeier Monsun A/S
Sønderborg Se rejsetid

IT-supporter/superbruger

Er du en ildsjæl og måske endda en haj udi Axapta? Står der Supporter og Superbruger med stort S på din ryg? Har du måske tidligere erfaring fra en projektorienteret produktionsvirksomhed? Så kan dit nye job være lige her... Lachenmeier Monsun A/S søger til en nyoprettet stilling en kollega til IT-afdelingen.