327 job matcher din søgning 327 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KIMIK iT
Nuuk eller Viby J Se rejsetid

Softwareudviklere til Skatteteamet

Som udvikler i Skatteteamet vil dine opgaver blandt andet bestå af udarbejdelse af analyser og nyudvikling i forbindelse med ny lovgivning og nye behov fra Skattestyrelsen, samt udvikling og tilpasninger forbundet med skatteårets faste aktiviteter og kørsler.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Teamleder til Statens økonomiløsninger

Leder du efter et job, hvor du kan udnytte din forståelse for at binde forretning og digitale løsninger sammen, og samtidigt gerne vil videreudvikle dine kompetencer inden for agil udvikling og personaleledelse? I så fald har vi det helt perfekte job i Økonomistyrelsen.

PFA
København Se rejsetid

Optimerings- og proceskonsulent til IT

Ser du forbedringsmuligheder, hver gang du møder en proces? Vi leder efter dig, der trives med at analysere, udvikle og designe it-processer, it-services og roller etc. inden for it. Her får du mulighed for at afprøve værdien af at forbedre vores it-processer og måden vi arbejder på i IT

Bloom søger for EazyProject A/S
Roskilde Se rejsetid

Senior .Net-udvikler

Vil du med din ekspertise sætte dit præg på udviklingen af et omfattende All-in-One projektstyringsværktøj?

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • udvikle ny og forbedre eksisterende funktionalitet i EazyProject
  • integrationsopgaver til forskellige ERP-, CRM-, sign-on-løsninger m.fl.
Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Student Assistant til Service Delivery Management

Er du i gang med en videregående uddannelse, og har du en passion for økonomi og tal? Har du erfaring med Excel og Word? Kan du se dig selv udarbejde driftsoplæg til vores kunder, fremskaffe relevante data og videreudvikle vores rapportering? Kan du agere som Service Delivery Managers forlængede arm? Så har vi stillingen til dig!

dn­pVi­sio­sign
Karlslunde Se rejsetid

IT-supporter – kun­desup­port af CMS og skærme til dnpVisiosign

Trives du i en support-rolle og elsker du at give den bedst mulige service til kunder, via telefon og mail? Har du arbejdet med cloudbaserede service-løsninger og har du samtidig en bred IT-teknisk indsigt?

Som IT-supporter hos os får du et spændende og alsidigt job med udfordringer og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

CIM A/S
Hørsholm eller Aarhus Se rejsetid

Systemingeniør – bliv ekspert på LabView og TestStand

Drømmer du om selv at bestemme, hvor og hvornår du vil arbejde – og om det skal være 4 dage om ugen? Og vil du skabe kode, der gør en forskel for verdens største produktionsvirksomheder?

    ”Vi bygger gerne på din faglighed. Så længe du har nysgerrigheden og ønsket om at lære, så kan du ikke undgå at blive dygtigere her,” site director Anders Rohde.
NOVAX A/S
Lystrup Se rejsetid

Tekniker

Er du imødekommende, serviceminded og teknisk velfunderet? Kan du holde overblikket og bevare roen og den venlige tone selv i travle perioder? Så er du måske vores nye tekniker i NOVAX.

Jobbet består både af teknisk IT-support via telefon og servicedesk, samt af teknisk klargøring og opsætning af PC'er, servere og andet teknisk udstyr.

Dansk Metal
København Se rejsetid

It-administrator søges til vores it-afdeling

Vi søger en medarbejder, der trives i et it-miljø, hvor der er rigtig mange opgaver, der skal holdes styr på. Du er erfaren it-administrator og kan dermed være med til at sikre, at vores afdeling bliver set som en god og kompetent samarbejdspartner i resten af organisationen.

Finanstilsynet
København Se rejsetid

BI-udvikler til analyse af Danmarks samlede finansielle data

Vil du være med til at udvikle og drive analytiske løsninger og arbejde med data, der fungerer som beslutningsgrundlag for en vigtig dansk institution? Så søger Finanstilsynet en BI-udvikler til dataenheden.

Blue Power Partners A/S
Aalborg Se rejsetid

IT & Business Systems Lead

Do you want to be part of a global consultancy and project development company dedicated to developing renewable energy? We seek a new colleague to lead Blue Power Partners' IT journey and ensure our IT setup is state-of-the-art and matches our company’s growth.

Recruit IT ApS søger for Ecreo
Odense Se rejsetid

Project Manager til Ecreo

For vores kunde, Ecreo, ønsker at udvide deres team med endnu en dygtig Project Manager, som trives i et stærkt digitalt bureau med fokus på design og udvikling af løsninger indenfor e-handel og online selvbetjening, baseret på Umbraco, Ucommerce, Struct PIM suppleret med andre teknologier.

Dansk Metal
København Se rejsetid

It-administrator søges til vores it-afdeling

I dagligdagen vil du blandt andet fungere 2nd level for vores it-supportere ved blandt andet konkrete problemstillinger med drift af systemer og arkitektur. Du skal sikre dig en grundig forståelse af driftssetup og tage ansvaret for at overbringe det til vores leverandør.

Semler Gruppen
Brøndby Se rejsetid

IT-projektleder til Semler IT

Vil du med på den digitale rejse mod fremtidens mobilitetsforretning?

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem IT og forretning og kunne du samtidig tænke dig at præge udviklingen af Danmarks største bilaktør? (Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT, Porsche m.fl.), så er du måske den nye kollega, som vi søger.

Erhvervsstyrelsen
København Se rejsetid

Erhvervsstyrelsen søger en løsningsarkitekt og en forretningsarkitekt

Vil du være med til at skabe nye, innovative it-løsninger og videreudvikle det eksisterende systemlandskab i Erhvervsstyrelsen? Du får stor indflydelse på, hvordan du tilrettelægger de enkelte arbejdsopgaver, og det forventes derfor, at du er meget selvkørende og proaktivt sørger for den nødvendige sparring og dialog.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

AD-specialist til Koncern IT

Som Active Directory (AD) specialist har du ansvar for identitetsstyringsløsninger til gavn for alle brugere og enheder i politiet. Du finder det spændende at løse opgaver på tværs og drives af at have et tæt samarbejde med en lang række forskellige forretningsområder.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Serverspecialist med fagligt mod til Rigspolitiets infrastruktur

Vil du være med til at understøtte de forretningskritiske operative it-løsninger i Rigspolitiet? Og har du lyst til at sikre, at alle politibetjente har hurtige og sikkerhedsmæssigt forsvarlige adgange til vores it-systemer? Så er du måske vores nye serverspecialist.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Graduate, Forretningsudvikler

Har du interesse for forretningsudvikling, hvor områder som samarbejdsplatforme, arbejdspladsen, compliance og it-sikkerhed er omdrejningspunkt? Motiveres du af samarbejde, struktur og fremdrift, så har du muligheden for at afprøve dine evner indenfor det på vores graduate-program.

Region Sjælland
Ringsted

Specialist for Region Sjællands mobile enheder

Bliv en del af Koncern IT og gør en direkte forskel for personalet på Regionens sygehuse!

Stillingen er nyoprettet, og du vil få høj grad af medindflydelse på, hvordan den skal formes.

Du skal være med til at modne nye mobile enheder, der forbedrer de mobile muligheder og forenkler arbejdsgange for sygehuspersonale.

DHI A/S
Hørsholm Se rejsetid

UX/UI Designer

Would you like to use your skills and experience to solve problems and design software that has an impact on the environment of our planet? We are looking for an experienced Mid or Senior UX/UI Designer who enjoys and excels in the Design Phase of the Double Diamond.

PensionDanmark
København Se rejsetid

It-systemadministrator

Kunne du tænke dig at gå på arbejde i en virksomhed, hvor driften og udviklingen af vores it-systemer er lige så højt prioriteret som udviklingen af vores medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

Som vores nye it-systemadministrator bliver det dit primære ansvar at sikre høj driftsstabilitet på vores interne og eksterne systemer.

PensionDanmark
København Se rejsetid

It-supporter

Er du god til at yde effektiv og kompetent it-support?

Som vores nye it-supporter bliver du hurtigt et populært ansigt i PensionDanmark, når du går en runde på kontoret for at sikre synlig og lettilgængelig it-support.

Din vigtigste opgave er nemlig at yde kompetent og venlig service til alle medarbejdere og eksterne kollegaer i huset.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Skal du have nye udfordringer som Projektleder hos SDC?

Projekterne handler om IT og bank i bred forstand og spænder fra implementering af infrastruktur til udvikling af fintech-løsninger. Overskrifterne er lovgivning og sektorkrav, net- og mobilbank, og meget andet. Vi gør os umage med at koble de rigtige projekter og projektledere sammen.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Gør en forskel for politiet som Linux-specialist

Har du lyst til at arbejde med administration og videreudvikling af Linux Server-platformene? Og vil du være med til at understøtte en samfundsmæssig vigtig opgave ved at sikre stabil drift af politiets systemer? Så er du måske vores nye Linux-specialist.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Ansvarsbevidste netværksadministratorer til DMI

Brænder du for netværk og informationssikkerhed, og vil du gerne arbejde i en IT-afdeling som udvikler samfundskritisk IT-infrastruktur, der understøtter Danmarks grønne omstilling, så er du måske vores nye Netværksspecialist.