17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BEC
Roskilde or Warsaw Se rejsetid

Domain architect to lead and support across BEC

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Teamleder til Coreservices, Koncern IT, Region Sjælland

Vi søger en teamleder, der kan være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse? Er du en erfaren og dygtig personaleleder med flair for it? Så er dette en spændende mulighed for dig, som både kan og vil gøre en forskel.

Jobindex A/S søger for PII Guard ApS
Greve Se rejsetid

Udvikler til unik og fagligt udfordrende stilling

Er du klar til at dyrke dit udviklertalent hos en virksomhed, som er verdensledende inden for løsninger til beskyttelse af persondata? Og vil du arbejde med en teknologi-stack, der bl.a. inkluderer Java, SQL, cloud og en bred vifte af andre teknologier?

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Vær med til at gøre en forskel i Region Sjælland - vi søger nye kliniske IT-konsulenter til helt nyt team

Koncern IT i Region Sjælland er ved at etablere et nyt team af kliniske IT-konsulenter. Hvis du kan højne brugen af Sundhedsplatformen og hjælpe med til at sikre en bedre udnyttelse, så har vi jobbet til dig.

Region Sjælland
Slagelse Se rejsetid

Supporttekniker til Onsite IT Support på Slagelse Sygehus søges

Er du serviceorienteret og ønsker at arbejde med IT-support i Region Sjælland, Koncern IT? Som supporttekniker vil du blive en del af Onsite IT Support. Vi varetager bl.a. opsætning, vedligeholdelse og udskiftning af pc’er, skærme, printere, mobiltelefoner, tablets og videokonferenceudstyr.

Geopartner Landinspektører a/s
Danmark

GIS-konsulent og softwareudvikler - Arbejdssted på et af vores 24 kontorer i Danmark

Er softwareudvikling, data jonglering og GIS lige dig? Og vil du med på vores hold, der har ansvaret for Geopartners GIS-løsninger? Så er det dig, vi søger! Som GIS-konsulent og udvikler hos Geopartner får du ansvar for, sammen med GIS&CAD-teamet, at vedligeholde og videreudvikle de løsninger vi udstiller til vores kunder.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Backup driftstekniker søges til Koncern IT

Brænder du for data og backup? Er du selvkørende og motiveret for at bringe vores Hosting Services sikkert til næste niveau? Så er du måske den, vi leder efter. Stillingen er en spændende mulighed for at udfordre dig selv i en hverdag, hvor teknisk forståelse, bredt IT-kendskab og stærke faglige kompetencer er vigtige parametre for vores succes.

BEC
Roskilde Se rejsetid

Platform/system engineer

Are you passionate about high availability application operation? And do you want to work with critical and central payment infrastructure in the Danish financial sector, where high quality and stable operations are in focus? Then you are the one we are looking for.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

IT-medarbejder til Core services - Telefoni i Koncern IT

Koncern IT søger en engageret og udadvendt kollega til den daglige drift og vedligeholdelse af vores UC platform, som blandt andet indeholder Cisco IP telefoni og DAS installation på regionens sygehuse og mobilplatforme.

Region Sjælland
Ringsted Se rejsetid

Koncern IT søger applikationsspecialist til Regions Sjællands område for bygningsdrift og logistik

Overvejer du et jobskifte? Så kom og bliv en del af vores voksende hold i Koncern IT – vi har brug for dig. Hos os får du masser af udfordringer, stort ansvar, høj frihedsgrad, dejlige kollegaer og en fantastisk kultur.

BEC
Roskilde Se rejsetid

QA coordinator

Do you want to work in an agile development environment, where sparring with others, growth and cross-disciplinary learning is important? Then we might have the right opportunity for you. We are looking for an experienced QA coordinator with strong business analyst skills ready to drive, share and grow.

DLF Seeds A/S
Roskilde Se rejsetid

Supply Chain Business Analyst

Do you want a truly global role in an ambitious, fast-growing company with more than 2000 colleagues worldwide? Are you ready to travel around the world, leading the implementation of a new supply chain management system? Then this could be the perfect role for you.

AquaGreen ApS
Roskilde Se rejsetid

Senior Automation-/Software Engineer

Vil du være en del af en spændende udvikling som skal forbedre både klima og miljø og samtidig give værdi til vores kunder? Vi søger en medarbejder, der kan være ansvarlig for udvikling, modulering og implementering af komplekst PLC-styringssoftware, og som vil være med til at forberede og levere vores innovative procesanlæg til AquaGreens kunder.

Region Sjælland
Ringsted

Teamleder til Systemplatforme, Koncern IT, Region Sjælland

Bliv en del af Koncern ITs driftsenhed og få en unik chance for at deltage i udviklingen af regionens store tværgående systemer. Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for både borgere og klinikere.

BEC
Roskilde or Warsaw Se rejsetid

Domain architect for application hosting, tooling, monitoring & security

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

Roskilde Universitet
Roskilde Se rejsetid

Microsoft Windows Systemadministrator

Vil du være med til at sikre stabil drift og udvikle RUC’s Microsoft Infrastruktur og bidrage til driften og udviklingen af dette, både on-prem og i Cloud? Så søger RUC Digital en medarbejder som dig.

Sinitone A/S
Roskilde Se rejsetid

Full stack-udvikler til international virksomhed

Har du flair for programmering, og kan du udvikle nye og eksisterende IT-systemer, så vores virksomhed altid er opdateret med de nyeste IT-løsninger? Så er det uden tvivl dig, vi mangler i vores innovative team. Hos Sinitone har vi brug for en ambitiøs og passioneret kollega, som formår at arbejde proaktivt med IT-relaterede opgaver.