459 job matcher din søgning 459 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

T. Hansen Gruppen A/S
Aarhus Se rejsetid

Frontend-udvikler

Derfor søger vi en ny kollega til vores webafdeling, der kan styrke vores digitale identitet på alle vores touchpoints – du kommer til at arbejde tæt sammen med andre front- og backend-udviklere om at bygge markedets bedste B2C og B2B sites og tilhørende services.

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart Se rejsetid

Frontend-udvikler

Som Frontend-udvikler hos thansen, får du ikke alene en stilling i en af dansk detailhandels store kæder. Du kommer også ind i en koncern der er veletableret på det norske marked – og som forsyner danske autoværksteder med varer og services.

T. Hansen Gruppen A/S
Aarhus el. Middelfart Se rejsetid

Frontend-udvikler med stærk grafisk profil

Vi søger vi en ny kollega til vores webafdeling, der kan styrke vores digitale identitet på alle vores touchpoints – du kommer til at arbejde tæt sammen med andre front- og backend-udviklere om at bygge markedets bedste B2C og B2B sites og tilhørende services.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

To it-projektledere til en af Danmarks største it-afdelinger

Har du it-viden og solid erfaring med projektledelse? Motiveres du af at bidrage til et godt samarbejde i et hektisk projektmiljø? Så har du muligheden for at blive kollega med vores 25 engagerede projektledere, hvis største fokus er at gøre en forskel for patienter og hospitaler i Region Midtjylland.

LAIT ApS
Odense Se rejsetid

Er du vores nye skarpe studentermedhjælper til UI/UX Design?

Vi tilbyder muligheden for et studiejob, hvor du vil blive tilknyttet til vores Visual Creators team, og kommer til at samarbejde tæt med vores UX’er og Chief Creative Officer. Som en del af Visual Creators teamet vil du medvirke til at udvikle innovative digitale løsninger.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande and Skovlunde Se rejsetid

Software Release Manager

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Brande Se rejsetid

Backend Developer

For our Diagnostics Platform Development team in the Services business unit, we are looking for a talented Software Developer in Denmark, looking to drive continuous improvement activities and development of our systems. You will become part of a dynamic and engaged Agile team, focused on delivering high value to our customers.

Bloom søger for Praxis A/S
Odense Se rejsetid

Lead PHP-udvikler

Hvis du har passion for kvalitet i open source-udvikling og kan lide både at udvikle standardløsninger til virkelig mange brugere samt kundespecifikke løsninger til store virksomheder i Danmark og udlandet, kunne du helt sikkert trives i dette job hos vores kunde Praxis.

Jyske Bank
Lyngby Se rejsetid

Udvikler til Jyske Banks Ejendoms- og Vurderingssystemer

Jyske Bank søger en C# udvikler med styr på udviklingshåndværket og forretningsmæssigt fokus. Vi er åbne for både erfarne og mindre erfarne. Væsentligst er den rigtige indstilling, og at du er entusiastiske omkring dit programmeringsmæssige håndværk.

Energinet
Fredericia Se rejsetid

Gruppeleder til nyoprettet område, med fokus på udvikling og tværfagligt samarbejde

Forandringen kommer primært fra to steder; tilgængeligheden af flere anlægsdata og at der sker en organisering med ansvar for at bruge data. For at drive denne forandring har du nok allerede snust lidt til indirekte eller direkte ledelse som f.eks. teamleder, projektleder eller andet og har et ønske om på sigt at bedrive ledelse.

Fonden for Socialt Ansvar
København Se rejsetid

Microsoft 365-specialist og -supporter

IT-teamet i Fonden for Socialt Ansvar søger ny kollega, der har stærke kompetencer inden for Microsoft 365 og Azure-administration. Du bliver del af vores IT-team, som kommer til at arbejde med vores nye digitaliseringsstrategi og ikke mindst udbredelsen af denne til glæde for dine kommende kollegaer samt vores mange frivillige.

Statens It
Ballerup Se rejsetid

Erfaren Change & Release manager til Statens It

Som Change og Release manager er det vigtigt, at du både kan være operationel men også drive udvikling med fokus på det værdi- og resultatskabende. Du har det daglige operationelle ansvar for change management i tæt samarbejde med teamets anden Change manager.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Finance/Risk Management Professional to strengthen Data Platform

Are you passionate about data? Do you dream of a job in which you can clearly see the value you create for your colleagues every day? And are you eager to challenge the status quo? Then you might be our new colleague to join our ambitious team of Data Engineers.

Københavns Professionshøjskole
København Se rejsetid

It-supporter med fokus på videostøttet undervisning og formidling

Har du lyst at udvikle og supportere virtuelle arrangementer og brug af videostøttet læringsteknologi? De seneste år er der kommet øget efterspørgsel på virtuelle arrangementer og brug af videobaseret læringsteknologi, og vi leder derfor efter en skarp medarbejder, der kan styrke og udvikle den tekniske support og service på dette område.

Københavns Professionshøjskole
København Se rejsetid

Ildsjæl til support og fortsat implementering af digital læringsteknologi

Er du en serviceminded og stærk tekniker, så har vi jobbet til dig. Vi vil gerne sikre at undervisere og studerende får den rette hjælp og kan bruge værktøjerne i KP’s digitale læringsplatform. Derfor søger vi en skarp kollega, som kan bidrage til den it-pædagogiske support.

Kriminalforsorgen
København Se rejsetid

Enhedsleder til it-drift

Ser du også stabil og sikker it-drift som fundamentet i it-organisationen? Til vores it-driftsfunktion søger vi nu en enhedsleder, der kan støtte op om videreførelse og udbygning af it-driften i Kriminalforsorgen.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Cloud Migration Architect

The Cloud Migration Architect works closely with clients, partners, and other business units to ensure consulting engagements are successful meeting client’s business needs, and will bring demonstrated experience in cloud migration project migrating workloads to public clouds such as Azure or AWS.

Recruit IT ApS søger for Mekoprint
Støvring Se rejsetid

Product Owner der skal styrke Mekoprints digitale udvikling

Er du motiveret af digital forretningsudvikling og vil du gerne udløse potentialet i en nøglerolle med fuld ledelsesopbakning? Mekoprint søger en Product Owner, der kan lykkes med den digitale udviklingsambition i et tæt samarbejde med forretningen, intern IT-udvikling og nye IT-partnere.

Cphbusiness Lyngby
Lyngby Se rejsetid

Undervisere til progressive IT-uddannelser (programmering, systemudvikling og backend)

På Cphbusiness Lyngby tænker vi vores IT-uddannelser i en kontekst af teknologi og innovation. For at fremme den udvikling søger vi spændende profiler til at undervise inden for avanceret programmering og systemudvikling med forankring i vores fagmiljø på datamatikeruddannelsen.

Jeudan A/S
København Se rejsetid

Data Engineer

Sætter du en ære i at indsamle, modulere, validere og levere data i høj kvalitet? Og har du en interesse i at være med i en ambitiøst IT-udviklingsafdeling omgivet af dygtige kollegaer? Så læs med her. For det kan være, at du er vores nye data engineer.

Ørskov Gruppen
Skjern Se rejsetid

Vi søger en dygtig webudvikler til udvikling af websites og e-handelsløsninger

Har du lyst til at blive en del af et dynamisk web- og kommunikationsbureau, som udvikler skræddersyede løsninger til kunder i hele Danmark? Så har du mulighed for at blive webudvikler i Ørskov Web, som er et webbureau under Ørskov Gruppen.

ORTEC Nordic A/S
Glostrup Se rejsetid

Relationsskabende Sales Manager

Du skal indgå i teamet i vores nordiske kontor i Glostrup, 3 minutters gang fra Glostrup Station, hvor du vil få ansvaret for at opsøge nye kunder og identificere forretningsmuligheder. Det nordiske team er et lille, lean-team, hvor du vil få stor frihed til at selv planlægge din arbejdstid, arbejde hjemme og flexe dine timer.

Silverbullet A/S
København eller Aarhus Se rejsetid

IT-arkitekter til Silverbullet A/S med kendskab til KOMBIT, SKAT og SUNDHED

Vi har travlt, og der er stor efterspørgsel på IT-arkitekter og tekniske projektledere. Ikke mindst i forbindelse med de nye rammeaftaler, Silverbullet har vundet – alene og sammen med partnere – indenfor det seneste år: I sundhedssektoren, SKAT og KOMBIT. Og så er vi netop kommet på SKI 02.15 sammen med Rambøll.

Børns Vilkår
Valby Se rejsetid

Digital Integrations Specialist til Børns Vilkår

Vi har lige nu behov for at styrke og supplere vores team af digitale projektledere med en dygtig digital integrationsspecialist, som vil få mulighed for at sætte et solidt fingeraftryk på en række digitale projekter på tværs af organisationen, samt bidrage til en styrkelse af vores eksisterende infrastruktur.

SOS Børnebyerne
København Se rejsetid

CRM System Manager til SOS Bør­ne­by­er­ne - Et job, der giver mening!

Vi søger en ambitiøs digitaldrevet kollega, som vil være med til at varetage organisationens digitale infrastruktur og skabe datagrundlaget for vores fundraising aktiviteter. Vores nuværende CRM System Manager flytter og vi har derfor brug for en skarp afløser, der både kan eksekvere projekter og tænke strategisk.