74 job matcher din søgning 74 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Erhvervsakademi Aarhus
Aarhus Se rejsetid

Undervisere til professionsbachelor i it-arkitektur

Brænder du for at gøre en forskel og vil du være med til at uddanne fremtidens it-arkitekter? Så er det måske lige præcis dig vi står og mangler. Vi har en spændende, ny uddannelse – en 3½ årig professionsbachelor i it-arkitektur, som har brug for flere initiativrige og inspirerende undervisere.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Python developer

Do you have experience working with Python development? And are you motivated by working in an organisation where the foundation and business rely on a strong data and software setup? Then join our Data Engineering team and get the opportunity to shape the technical landscape of our Python scraper setup.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Produktforvalter til administrative systemer i stor it-afdeling - barselsvikariat

Har du gode it-evner og mod på at samarbejde med dygtige kolleger om at supportere administrative it-systemer? Vi søger en barselsvikar, der sammen med sit team, vil være engageret i at gøre det nemmere at være borger, patient og medarbejder i Region Midtjylland.

Matas A/S
Lystrup

Teknisk projektleder til Matas Group

I denne rolle vil du have ansvaret for at lede og koordinere tekniske projekter fra start til slut, på tværs af forskellige løsninger og platforme. Din evne til at håndtere mange sideløbende projekter og opgaver på tværs af forskellige afdelinger og eksterne leverandører vil være afgørende for succes i denne rolle.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Forretningsudvikler til Betalingsprodukter

Har du teknisk flair og evne til at jonglere med alsidige opgaver? Du vil blive en del af et professionelt team, som vægter kvalitet og de gode relationer højt. Er du samtidig en person, der er motiveret af facilitering, optimering af agile processer og samarbejde, er der mulighed for at varetage Scrum Master-rollen i teamet.

DSV
Hedensted og Horsens

IT-specialist - Automatisering og optimering

Vil du være en del af én af verdens største logistik- og transportvirksomheder, hvor udvikling, forandring og ansvar står højest på dagsordenen? Og kan du lide at gøre en forskel? Vi tilbyder et spændende og alsidigt job forankret i Global IT, hvor din daglige arbejdsplads er sammen med Control Tower.

Jobindex søger for MAKEEN Energy
Randers Se rejsetid

Vil du være en del af et internationalt team, som står for drift og udvikling af vores software til maskinløsninger

Vil du arbejde med egenudviklede løsninger såsom controllers og industrisoftware?

”Du kommer til at udvikle avancerede løsninger inden for industrisoftware, og du er med til at tegne fremtidens standarder for software til industristyringer,” fortæller afdelingsleder Peter Bruun Jensen.

Er du klar til helt nye udfordringer?

Capgemini Danmark A/S
København og Viby J. Se rejsetid

Oracle Database Administrator

AMS er en vigtig del af strategien for Capgemini Danmark og vores fokus på dette forretningsområde bærer heldigvis frugt. Vores AMS-forretning vokser, og vi søger derfor en Oracle Database Ad­mi­ni­stra­tor.

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Quantitative analyst for Risk Modelling

Are you curious about the energy industry? Do you have experience with programming? And would you like to kickstart your career in a global energy company in a job where you get to use your quantitative skills? Then grab this opportunity to join the Risk Modelling team of a global energy trading company!

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Quantitative analyst for Automated Trading

Would you like a job with a direct impact on the energy transition? And does working with machine learning to support the optimisation of flexible assets sound like fun to you? Then you might be the new quantitative analyst to join our Automated Trading team.

Mentor IT
Ballerup, Viby J, Esbjerg eller Kolding Se rejsetid

Cloud Presale Architect

Har du styr på IT – måske fra et tidligere job som konsulent - og kan du forene teknisk viden med kommerciel forståelse, når det kommer til kundens cloudrejse? Så er det dig vi leder efter! Ved Mentor IT er vi på en spændende vækstrejse, hvor vi har brug for flere dygtige kollegaer til blandt andet at bygge bro imellem salg, teknik og kunde.

Dustin A/S
Brøndby, Aarhus Se rejsetid

Network Specialist

Do you have the passion and the right competence to lead Dustin's internal network infrastructure? We are looking for a Network Specialist lead. In this role you will be responsible for Dustin´s internal Network structure, including setting the vision, coordinating work tasks, and maintaining the existing platform.

Bloom søger for Cryptomathic A/S
Aarhus Se rejsetid

Erfarne softwareudviklere til Cryptomathic

Er du drevet af høj faglighed, og har du lyst til at blive en del af et passioneret team, der udvikler markedets bedste sikkerhedsløsninger? Som softwareudvikler hos Cryptomathic bliver du en del af et stærkt team, hvor faglig stolthed, sparring med dygtige kolleger og gode udviklingsmuligheder er nøgleordene.

Vertica A/S
Aarhus Se rejsetid

Tester / Senior quality engineer med teknisk flair / QA specialist / QA Engineer

Hos Vertica kommer du til at arbejde på flere projektteams sammen med nogle af e-handelsbranchens dygtigste projektledere, udviklere, UX-konsulenter osv. Vores opgaver som testere inkluderer review af opgavebeskrivelser, planlægning og udførelse af løbende tests i sprintet, facilitering af kundernes End2End-tests med mere.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

IT Manager

Som IT Manager i Netcompany er du ansvarlig for at lede IT-projekter sikkert i mål. Du vil have personaleansvar for dit projektteam og skal kunne risikostyre store projektleverancer samt tage ansvar for både kvalitet og fremdrift. Du vil også være ansvarlig for rådgivning og forretningsudvikling hos kunden samt tilbudsskrivning.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Managing Architect

Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye Managing Architect i Netcompany.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Senior Architect

Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdesign og systemarkitektur? Så er du måske vores nye Senior Architect i Netcompany.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Er du vores nye Chief Product Owner til investeringsområdet?

Har du et godt blik for markedsudviklingen på investeringsområdet, evner du at sætte kundeoplevelsen i fokus og kan du omsætte forretningsmæssige behov til it-løsninger? Så kan det være dig, vi mangler til jobbet, som Chief Product Owner i Bankdata-fællesskabet.

PeopleLink søger for Nissens Cooling Solutions A/S
Horsens Se rejsetid

IT Business Consultant

Virksomhedens ekspertise er højt efterspurgt, da den blandt andet leverer produktionskritiske kølesystemer til vindmøllebranchen. På grund af virksomhedens centrale rolle i den grønne omstilling såvel som i andre industrielle brancher står den nu overfor en spændende rejse – en rejse som du med din ekspertise kan blive en del af!

Danske Commodities A/S
Aarhus Se rejsetid

Portfolio manager

Would you like to develop European trading strategies for a global energy trading company? Are you motivated by carrying out complex analyses? And are you curious about the commercial drivers of the European power markets? If so, keep reading – it could be one of the best career decisions you ever make!

BEC
Roskilde or Herning Se rejsetid

Development director for Wealth Management & Trading

Can you demonstrate a comprehensive understanding of how to build complex IT solutions – ideally within financial services? Are you a talented people manager with experience in transforming your area to new challenges? Then we are looking forward to hearing from you.

Jyske Bank
Silkeborg Se rejsetid

Erfaren frontend-udvikler til ny web-platform

Vi mangler den helt rette person til at bidrage til et spændende projekt, hvor vi bygger vores websites op igen fra bunden. Der er lagt en hel ny designlinje, lavet et nyt billedbibliotek og udviklingen foregår på en ny platform med moderne udviklingstools og med afvikling i cloud.

BAADER Logistix A/S
Risskov Se rejsetid

Erfaren .NET-softwareudvikler

En unik mulighed for indflydelse og programmering i .NET i den videre udvikling af vores ”Production Software Platform” (MES). Din hverdag foregår blandt et passioneret hold udviklere med en vision om at digitalisere fødevareindustrien. Vi er på en spændende rejse med de nyeste teknologier i ryggen.

BAADER Logistix A/S
Risskov Se rejsetid

Erfaren C++, .NET-softwareudvikler

En unik mulighed for indflydelse og programmering i C++ og .NET i den videre udvikling af vores ”Control Software Platform” og ”Production Software Platform” (MES). En spændende stilling, hvor du kommer til at arbejde med højt uddannede kolleger, i et team hvor du aldrig kommer til at stå alene.

Notora A/S
Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Erfaren ERP-udvikler til Microsoft Dynamics - Business Central

Vi leder efter dig! Hvis du har praktisk erfaring med programmering i Microsoft Dynamics Business Central (gerne 3-4 år), kan det være dig vi mangler som nyt medlem i vores team af dygtige Business Central konsulenter og udviklere i Aarhus eller Aalborg.