222 job matcher din søgning 222 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 222 resultater.
KMD A/S
Ballerup

Senior Developer for Nexus

KMD Nexus is looking for a Senior Developer who wants to make a difference. This role comes with the opportunity to work with the latest technologies and to have a significant impact not only on how modern IT products are developed but also on how the Danish welfare sector performs.

Knowledge Cube A/S
København S

Studentermedhjælper til Service Desk i Knowledge Cube

Er du serviceminded og god til kundekontakt, og har du lyst til at få indsigt i den daglige drift i en IT-virksomhed, så er du måske den nye supporter vi søger til vores Application Management-team. Som studentermedhjælper forventer vi, at du kan være hos os i gennemsnit 10-15 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet omkring eksamensperioder.

SDC A/S
Ballerup

Senior Business Analyst til Kredit i Advisory & Sales Banking

Kan du bygge bro mellem forretningen og IT, er du ambitiøs, og evner du at holde overblikket på komplekse løsninger og projekter? Bliv en del af et stærkt fagligt miljø i SDC.

Rigspolitiet (PET)
Søborg

Faglig teamleder til Digital Indhentning i PET

Som faglig teamleder for Digital Indhentning skal du udvikle metoder og kapaciteter til digital indhentning, som matcher PET’s overordnede digitale efterretningsbehov. Du får mange samarbejdsflader internt i PET samt både internationale og nationale eksterne samarbejdspartnere.

Rigspolitiet (PET)
Søborg

Sektionsleder til Operativt Teknisk Støtte i PET

Vil du være med til at sikre at vores operative enheder står helt skarpe? Vi tilbyder en central rolle som leder for sektionen for Operativ Teknisk Støtte (OTS), der er en del af Operativt Teknisk Center. Du bliver ansvarlig for, at teknik og it understøtter de operative behov i den skarpe ende.

Rigspolitiet (PET)
Søborg

Sektionsleder for Strategi og Styring i PET

Samfundets digitalisering ændrer trusselsbilledet – vil du bidrage i Center for Digitalisering og It, så vi er på forkant af den udvikling? Vi tilbyder en central rolle ifm. at gennemføre og styre aktiviteterne i lyset af den kommende it- og digitaliseringsstrategi.

Rigspolitiet (PET)
Søborg

Sektionsleder til Udvikling og Applikationer i PET

Vi tilbyder en vigtig lederrolle i forhold til at vedligeholde og udvikle PET’s større og fælles it-systemer. Du kommer til at have en bred kontaktflade både med eksterne specialister og beslutningstagere på tværs af organisationen. Du indgår i centerets ledelsesgruppe og vil referere til centerchefen for Digitalisering og It.

DSV
Hedehusene

Software License and Contract Manager

As License and Contract Manager, you will be involved in the management of software acquisition, compliance, maintenance renewals, life cycle planning and consultancy contract handling.

Domstolsstyrelsen
København

Teknisk tung it-supporter til Danmarks Domstole

Domstolsstyrelsen søger en erfaren it-supporter, der vil være med til at sikre gode brugeroplevelser og høj driftssikkerhed på Danmarks Domstoles it-systemer. Som vores nye it-supporter, bliver du en del af vores it-service og supportteam i it-drift som foruden dig består af 12 kolleger, hvoraf de 6 arbejder med teknisk it-support.

Sharp Business Systems Danmark A/S

Bliv en af vores nye account managere til Aarhus eller København

Vil du prøve kræfter med IT- & løsningssalg? Og er du klar til en account manager rolle, hvor du også kan lave lidt opsøgende salg? I denne stilling får du en attraktiv lønpakke, imens du sælger kvalitetsprodukter, du kan stå inde for.

cBrain A/S
København

Delivery Manager til digitaliseringsprojekter

Vil du være leveringsansvarlig for innovative digitaliseringsprojekter, hvor vi leverer prisvindende software? Ønsker du en karriere, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team, og hvor vi dyrker tillid og udvikling fremfor hierarki? Så er du måske vores nye Delivery Manager i cBrain.

cBrain A/S
København

Solution Developer til digitalisering og effektivisering af fagprocesser

Vil du arbejde agilt med optimering og effektivisering af fagprocesser og levere prisvindende software? Ønsker du en karriere som del af et fagligt stærkt team, hvor du designer og udvikler softwareløsninger? Så er du måske vores nye Solution Developer i cBrain.

Systematic A/S
København

Erfaren JAVA -udvikler til Systematic Consulting i København

Som softwareudvikler i Systematic vil du være med til at gøre en forskel i arbejdet med at udvikle velfungerende og unikke it-løsninger til spændende offentlige samt private kunder. Du bliver ansat i vores Consulting-enhed i København, men du vil også indgå i et faglig stærkt fællesskab på tværs af hele Systematic.

Systematic A/S
København

Senior Cyber Security Consultant

Vil du være en del af landets foretrukne arbejdsplads blandt IT-konsulenter? Kan du omsætte regler, standarder og metoder inden for it-sikkerhed til værdiskabende rådgivning og effektive, brugervenlige løsninger? Til en ny rolle i Systematic Consulting søger vi en erfaren og kundeorienteret Cyber Security konsulent.

Liva Healthcare ApS
Copenhagen

Senior Data Engineer to support Data analysis and reporting

Are you motivated by finding efficient technical processes in the data domain and have a generous interest in the insights that can be found in healthcare data? Then this position might be for you!

Liva Healthcare ApS
Copenhagen

Product Designer

Are you a specialist making UX for digital products? Do you thrive designing beautiful UI and working as a team to achieve excellent results? Then we have a dream job for you!

cBrain A/S
København

Forretningsorienteret supportkonsulent til cBrains supportteam

Motiveres du af at rådgive, løse udfordringer og bruge din tekniske forståelse til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse? Ønsker du at være en del af et fagligt stærkt team, hvor tillid og udvikling er vigtigt for os enkeltvis og som gruppe? Så er det dig, vi leder efter til vores supportteam i cBrain midt i Nordhavn!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Forretningsanalytiker/Product Owner til analyser og gennemførelse af IT-projekter

Som forretningsanalytiker/product owner kommer du til at spille en nøglerolle i analyser og gennemførelse af it-projekter, hvor du er med til at sikre, at projektet eksekveres med fokus på forretningsgevinsterne. Du vil arbejde i spændingsfeltet mellem forretning og it.

Cortex Consult A/S
Valby

Netværksspecialist til moderne IT-konsulenthus

Kunne du tænke dig en rolle, hvor du står for drift, rådgivning og udvikling af Enterprise-netværksløsninger? Som netværksspecialist står du for at levere gode, stabile løsninger i store og komplekse infrastrukturmiljøer i et traditionelt netværk. Du får din daglige, faste gang hos en stor offentlig kunde med kontor på Christianshavn.

Landbrugsstyrelsen
København

Sæt retning som enhedschef for It-driften

Vil du være med til at udvikle og drifte it-løsninger, der understøtter EU’s fremtidige landbrugspolitik og sikrer et konkurrencedygtigt landbrugserhverv på bæredygtige vilkår? Har du tekniske kompetencer og flair for at udvikle og sikre robuste driftsløsninger? Og har du stærke ledelsesmæssige kompetencer?

Elbek & Vejrup A/S
Herlev

Elbek & Vejrup søger Microsoft Dynamics 365 Business Central-udviklere og -konsulenter

Vil du være en del af et team i rivende udvikling? Brænder du for Microsoft Dynamics 365 Business Central? Brænder du for at dele din viden og for at optimere vores kunders forretninger? …så læs med her.

iHeadHunt ApS søger for Politiken
København

Backend-udvikler med DevOps-interesse

Er du backend-applikationsudvikler med interesse og viden om infrastruktur/Cloud, der gerne vil være del af Politiken.dk? Vil du være med til at udvikle fremtidens medieplatform fra bunden af og få os succesfuldt i Cloud’en (AWS)? Vi er et lille team, og du vil komme til at få stor indflydelse på hvad der bliver lavet.

SCR Freelance ApS søger for kunde
København

Freelance Enterprise IT-arkitekt til stor kunde i København

For vores kunde, en stor international rådgivningsvirksomhed, søger vi en Enterprise IT-arkitekt, som skal deltage i et meget stort projekt i relation til forsyningssektoren. Du kommer til at indgå i et stort team, som løser en lang række opgaver i et kundeorienteret projekt.

AKA-IT
Valby

Ny kollega til Modulusdriftteamet i AKA-IT

Vil du være med til at holde hjulene i gang og hjælpe andre til at yde deres bedste? Har du en praktisk og nysgerrig tilgang til it-opgaver? Vi søger en person, der sammen med 5 kollegaer kan være med til den daglige drift af a-kassesystemet Modulus.

Jobindex A/S søger for CIMCO A/S
København

C++ udvikler til succesfuld virksomhed

Er du flydende i C++? Og kunne du tænke dig at være en del af et professionelt og produktorienteret udviklerteam? Som udvikler hos os arbejder du både med at opdatere vores eksisterende kode, ligesom du også har hænderne nede i nyudvikling.