459 job matcher din søgning 459 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S søger for ABENA
Aabenraa Se rejsetid

SAP-specialist til logistikområdet

Er du klar til at få en central rolle i vores globale SAP-implementering og blive specialisten, der bygger bro mellem lokale processer og vores globale IT-system inden for logistikområdet? Som vores kommende SAP-specialist og globale superbruger er du med i et globalt projekt, der får markant betydning for ABENAs fremtid.

Jobindex A/S søger for Abena
Aabenraa Se rejsetid

EDI-konsulent med interesse for integrationer

Som vores nye integrationskonsulent er du med til at bygge det tekniske fundament for en global koncern med vokseværk, når du fx omsætter forretningsbehovet for elektronisk samhandel med eksterne samarbejdspartnere til værdiskabende IT-løsninger.

nemlig.com
Brøndby Se rejsetid

Senior Backend Engineer til Danmarks største e-handelssites

I din dagligdag arbejder du primært med større og mindre features på vores website og de tredjepartssystemer vi integrerer op imod. Dit udgangspunkt er en passion for udvikling og et godt teknologisk overblik, som du bruger i udviklingen af løsninger, der giver endnu bedre brugeroplevelser, når vores kunder handler online.

OJ Electronics A/S
Sønderborg Se rejsetid

Cloud Platform Softwareudvikler

Vi har gjort en særlig plads klar til dig i vores specialiserede dev-ops team. Her bidrager du til, at vores web-baserede cloud-løsninger går op i en højere enhed. Det ved vi, at du kan, for med dit agile og innovative mindset, din proaktive tilgang og solide erfaring kommer du til at passe perfekt ind som vores nye Cloud Platform Softwareudvikler.

STELLA CARE ApS
København Se rejsetid

Tech Lead

Du bliver som Tech Lead det tekniske fyrtårn for vores fire øvrige udviklere. Du forstår, og du kan forbedre logikken i vores systemer, og du kan afvikle teknisk gæld. Du sætter standarden for vores kodning, og du sikrer, at vores løsninger blive lavet bedst muligt, inden de sættes i drift.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

Senior Java-udvikler

Din akademiske baggrund hedder datalog, ingeniør eller, datamatiker, eller lignende, og du har minimum tre års erfaring som softwareudvikler. Du er godt hjemme i moderne udviklingsmetoder som Agile, Test Driven Development, DevOps og Scrum.

Nomeco A/S
Køge Se rejsetid

Nomeco søger WMS Specialist til vores topmoderne distributionscenter i Køge

Brænder du for udvikling og optimering? Så er du måske den, vi søger til stillingen som Specialist i vores Operations Supportteam på et af Nordens største medicinlager.

Novo Nordisk A/S
Bagsværd Se rejsetid

LIMS Project Manager

Do you have expertise within LIMS and looking for a Product Manager position? Perhaps, you are looking for a step up where you can apply your knowledge on LIMS on a global scale and drive the strategy behind this? If so, come join us as an experienced LIMS Product Manager based on our site in Bagsværd.

Nordisk Ministerråds Sekretariat
Köpenhamn Se rejsetid

Vill du vara med och utveckla våra digitala kommunikationsplattformar?

Har du en bakgrund som webbutvecklare eller någon annan roll i gränslandet mellan it och kommunikation? Vill du arbeta med fortlöpande utveckling av webb- och andra digitala plattformar i en internationell politisk organisation mitt i Köpenhamn? Då kanske du är den nya kollega vi letar efter!

Logicmedia
Aalborg Se rejsetid

Vi søger erfaren Scrum Master

Vi leder efter en Scrum Master som i samarbejde med Logicmedias anden Scrum Master skal stå i spidsen for virksomhedens agile processer og indgå som en del af vores fire udviklingsteams. Din primære rolle vil være at udvikle teamene ved hjælp af agile metoder og principper, som understøtter deres modning og guider dem til selvorganisering.

DHI
Hørsholm Se rejsetid

Software engineer for sustai­na­bi­li­ty

This software engineer role is in the data and analytics section of DHI, where we specialize on expertise about environmental data from space satellites, in-situ measurements, industrial sensors, as well as data analysis and assimilation, scalable processing and efficient dissemination.

Jobindex A/S søger for Green Meadow Sales Nordic Aps
København, Aarhus eller fuldt remote Se rejsetid

Frontend-udvikler til København, Aarhus eller fuldt remote

Du bliver den første rendyrkede frontend-udvikler i et mindre men stærkt team af udviklere. Vi tilpasser sammen din rolle, så du får de bedste muligheder for at bruge dine styrker og arbejde med det, der interesserer dig.

ATP
Allerød Se rejsetid

IT-udvikler til digitale kommunikationsløsninger

Vil du være med til at videreudvikle digital dokumenthåndtering til gavn for samfundet? Vi lægger vægt på din interesse for nye teknologier og din strukturerede tilgang til opgaverne. Du arbejder selvstændigt, har sans for detaljer og kan holde overblikket – også i de mere travle perioder.

Erhvervsakademi Aarhus
Viby J Se rejsetid

Underviser til professionsbachelor i økonomi og it

Har du erfaring med it-projekter, og har du lyst at være med til at uddanne fremtidens it-folk, så de får de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger? Så er du måske den dygtige underviser, som Erhvervsakademi Aarhus søger til vores professionsbacheloruddannelse i økonomi og it.

Erhvervsakademi Aarhus
Viby J Se rejsetid

Underviser til datamatikeruddannelsen

Har du erfaring med it-projekter, og har du lyst at være med til at uddanne fremtidens it-folk, så de får de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger? Så er du måske den dygtige underviser, som vi på Erhvervsakademi Aarhus søger til vores datamatikeruddannelse.

Region Midtjylland
Aarhus Se rejsetid

Områdeleder for Masterdata-teamet, Region Midtjylland

Vi søger nu en leder, der kan hjælpe og støtte os i vores videre udvikling. Hvis du har lyst til ledelse, med afsæt i vores værdier, og hvis du har erfaring med varestamdata, så er her chancen for at blive områdeleder for et stærkt hold i en sund organisation.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Testmanager for Major Account

Du bliver en del af en afdeling i KMD, der leverer projekter og vedligehold på tværs af KMDs forretningsområder og vil indgå i vores tværgående team, som består af projektledere og Test Managers.

KMD A/S
Aalborg Se rejsetid

Project Delivery Manager

Vil du være en del af et team, som spiller en central rolle i forhold til at sikre stabil drift og tilfredse kunder? Synes du, at tværgående koordinering mellem it-specialister og kundeprojekter er spændende, og har du lyst til at arbejde i en dynamisk driftsorganisation i rivende udvikling? Så er du måske vores nye Project Delivery Manager.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior Project Director

Are you passionate about leading business-critical Transition and Transformation (T&T) projects to the energy, finance, or public sector? Do you have the capabilities and proven track record of drive large complex it-infrastructure and applications projects to the intended outcome? If so, we need you at KMD.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Technical Product Manager

I rollen som Technical Product Manager vil du arbejde tæt sammen med KMD Atrium-enhedens kunder og vil med de øvrige kolleger i KMD-teamet medvirke til at udvide den indflydelse og forretning, som vi har. Du er erfaren med produkt- og softwareudvikling og har indgående kendskab til den tekniske config- og releasestyring af softwareløsninger./p>

Recruit IT ApS is recruiting on behalf of Wrist Ship Supply
Copenhagen

Product Manager for Source 2 Sea – a digital start-up

On behalf of Wrist Ship Supply Recruit IT is looking for an ambitious and customer centric Product Manager who wants to be part of a digital start-up company – Source 2 Sea. As Product Manager you will get the opportunity to set the new digital standards in the maritime industry.

Timengo DPG
Ballerup Se rejsetid

Teknisk konsulent til Timengo DPG

Vil du være en del af en succes? Vil du arbejde med sikker post og e-Boks? Markedet for sikker post vokser hastigt, og Timengo DPG DPG har succes med vores sikker post-løsning. Løsningen er til Exchange online og Exchange onpremise og integrerer 100% med en Microsoft-infrastruktur.

Jobindex A/S søger for Group88
København Se rejsetid

BI-analyst til førende detailvirksomhed inden for luksusbrands

Som BI-analyst indtager du en nyoprettet rolle, som du selv er med til at forme og udvikle. Du kommer til at tage teten og blive specialisten, som strukturerer Group88s stamdata og skaber den bedste BI-løsning.

Københavns Kommune
København Se rejsetid

Kommunikativ og teknisk stærk BI-konsulent til Koncernservice

Er du stærk til at afdække forretningsmæssige udfordringer og styringsbehov – og til at skabe konkrete dataløsninger, som imødekommer dem? Har du kompetencerne til at skabe handlingsorienterede og forretningsunderstøttende BI-løsninger? Og kan du se dig selv som en del af et stærkt fagligt BI-miljø? Så har vi stillingen til dig.

Københavns Universitet
København Se rejsetid

Informationssikkerhedschef (CISO)

Vil du stå i spidsen for informationssikkerheden på en stor og internationalt orienteret vidensinstitution, så er stillingen som CISO ledig på Københavns Universitet (KU). Du skal i et samspil med kollegaer på KU og via rådgivning, kompetenceopbygning og kvalitetskontrol sikre et højt informationssikkerhedsniveau på universitetet.