10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
Vitec MV A/S
Odense

Erfaren Fullstack udvikler

Har du lyst til at udvikle og modernisere Nordens mest udbredte læse- og skrivestøttende værktøjer der dagligt gør en kæmpe forskel for alle ordblinde? Brænder du for at arbejde med teknologier i forandring og en komponentbaseret tankegang, der skal gøre vores produkter endnu stærkere?

Ernst & Young P/S
Fyn eller Jylland

Manager, Robotics Process Automation (RPA), Fyn eller Jylland

Du kan være med til at skabe den digitale dagsorden hos EY. Vi løser komplekse og forretningskritiske projekter i den private sektor - her får du muligheden for at udnytte dine kompetencer i et miljø hvor der er et stort fokus på udvikling.

Recruit IT ApS
Middelfart

IT-konsulent til ITW Construction Products A/S

For ITW Construction Products A/S søger vi en ambitiøs og erfaren IT Konsulent, gerne med AX kompetencer. Du skal medvirke til at flytte koncernen til en ny Microsoft Dynamics 365-løsning.

Ordbogen.com
Odense

Udvikler til Nordens største ordbogssite

Vi søger en erfaren udvikler til vores team hos Ordbogen.com. Ordbogen.com er med mere end 1 million opslag om dagen Nordens største ordbogssite, og siden 1. januar driver vi ligeledes Gyldendals digitale ordbøger, så vores samlede platform er under kraftig vækst.

PeopleLink
Odense

IT System Administrator hos Orifarm

Vi søger på vegne af Orifarm. Du bliver del af en vækstende IT-afdeling, der for nuværende består af 35 medarbejdere. Sammen med to kolleger er du en del af IT-Operations-teamet. Teamet er ansvarligt for at levere infrastruktur til alle afdelinger i Orifarm Group, som er placeret over hele Europa.

Sahva A/S
København

Office365-specialist

Vil du være med til at præge Sahvas IT i fremtiden og sætte dit digitale aftryk på en virksomhed i forandring? Sahva søger en specialist til vores udviklingsteam, der i samarbejde med driftsteamet går forrest med nytænkning af IT-services og processer.

iHeadHunt ApS
København

Fullstack-udvikler hos IBG Proreact

Vil du være med til at udvikle software som gør en reel forskel? Vil du arbejde på et livsstyringsværktøj der hjælper tusindvis af personer med f.eks. funktionsnedsættelse?

Orifarm
Odense

IT Developer SQL

We are currently looking for a specialist who knows T-SQL inside out and takes pride in optimizing the existing solutions, ranging from simple statements to frameworks built-in SQL.

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart

SQL-udvikler

Dit primære ansvar vil være, at sikre den fortsatte udvikling af vores database landskab, som i dag tæller Oracle, Microsoft SQL Server, Azure SQL og Solr – både on-premise og i Cloud.

Alumeco A/S
Odense

SAP ABAP-udvikler

Du vil indgå i vores SAP-team, hvor du i samarbejde med de øvrige kolleger i IT-afdelingen og på tværs af organisationen deltager i udvikling og support på vores SAP-system, diverse SAP cloud-løsninger samt integration til interne og eksterne platforme.