22 job matcher din søgning 22 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bloom søger for ForeFlight
Odense Se rejsetid

Passioneret og kreativ UI/UX Product Designer

Du får mulighed for at udvikle dig sammen med engagerede kollegaer, som konstant udfordrer teknologier indenfor luftfartsindustrien, hinanden og sig selv for at levere det bedste resultat. Du bliver en del af et ungt, dynamisk og meget passioneret team.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Product Owner til Team IT Operations

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Har du erfaring med IT-drift og formår du at sætte dig ind i både eksterne og interne kunders forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Unik System Design A/S
Vejle eller Aalborg Se rejsetid

Systemspecialist til Microsoft Cloud

Til Team IT i Unik søger vi en ambitiøs systemspecialist med masser af gåpåmod og viden om løsninger i Microsoft Cloud-miljøer, såsom Azure Infrastructure, Microsoft 365 og Dynamics 365.

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense eller Glostrup

Frontend-udvikler

Til FTZ+ teamet søges en Frontend Developer – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger. Kom og vær med på rejsen!

Recruit IT ApS søger for FTZ
Odense eller Glostrup

C# softwareudvikler

Til FTZ+ teamet søger vi en C# softwareudvikler – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger. Kom og vær med på rejsen!

Jobindex søger for SPECTRA SYSTEMS A/S
Odense Se rejsetid

IT-supporter til cloud-løsninger

Er du klar til nye udfordringer hos en virksomhed, hvor du står for drift af egne hostede og public cloud-løsninger hos den førende spiller inden for hotel- og oplevelsesindustrien? Hos SPECTRA SYSTEMS bliver du en del af en virksomhed med store digitale ambitioner.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

DevOps Engineer

Som vores nye DevOps Engineer vil du i høj grad være med til at præge hvordan vi arbejder og være med til at skabe rammerne for, at videndeling er ’top of mind’ på tværs af drift og udvikling. Du får du her mulighed for at tage ejerskab og sætte dit eget præg på hvordan udfordringerne løses og gribes an.

Recruit IT ApS søger for IT Forum Gruppen
Odense Se rejsetid

Project Manager til IT Forum Gruppen

For vores kunde, IT Forum Gruppen, leder vi efter en dygtig Project Manager og frem for alt en god kollega, som trives i et stærkt fællesskab med fokus på design og implementering af infrastrukturløsninger til en bred vifte af kunder.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Team Astro needs a senior Front-end developer

Imagine working in a market-leading company that is among Denmark’s Best IT workplaces. You are part of an experienced agile team working on a greenfield SaaS project based on the latest technologies. Here is your chance to realize that! At Unik, we invest in you and give you time to add to your competencies and furthering your career.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

MS Office-specialist

Er du specialist eller en skarp superbruger indenfor MS Office-produkterne og har du lyst til at dele din viden og få en hverdag med alsidige opgaver? Så har vi stillingen til dig! For at understøtte vores kunder bedst muligt leder vi lige nu efter en MS Office-specialist, der skal hjælpe vores eksterne kunder samt interne kolleger.

Pharma Nord
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler med regnskabsforståelse

Med base i Vejle står IT-udviklingsafdelingen for alle ERP-systemer i Pharma Nord koncernen, og i forbindelse med vores tilstedeværelse på 45 udenlandske markeder søger vi at udvide og styrke IT-udviklingen på flere niveauer.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Passioneret .Net Backend-udvikler til virksomhed i vækst

Vores kunde Logos Payment Solutions i Odense har rygende travlt, og vi søger derfor en .Net backend-udvikler til deres udviklingsteam. Du bliver den en del af et spændende udviklingsmiljø med meget kompetente og hjælpsomme kollegaer. Der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring samt for at have indflydelse på dit arbejde.

EPICO NextGen
Ballerup Se rejsetid

Leder du efter dit IT-drømmejob? Og vil du være en del af næste generations IT-talenter hos ét af Danmarks største IT-konsulenthuse

Send dit CV til EPICO NextGen og lad os hjælpe dig! Vi er bindeleddet mellem den næste generation IT-talenter og en række forskellige virksomheder, der kan tilbyde spændende jobs. Og i EPICO NextGen, leder vi altid efter nye IT-talenter.

TV2
Odense Se rejsetid

TV 2 søger Technology Operations Specialist med interesse for digitale løsninger

Kan du vurdere, udvikle og effektivisere digitale løsninger, og vil du bidrage til, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de møder os digitalt? Vi søger en proaktiv Technology Operations Specialist til vores Operations Center-team, der er en del af afdelingen Operations & Service Development på TV 2.

Tabellae A/S
Vejle og Brøndby Se rejsetid

Konsulent/specialist til Electronic Reporting CBD, Output Management for D365FO

Vil du være med til at opbygge Nordens mest professionelle afdeling indenfor Electronic Reporting og Configurable Business Documents (CBD)? Vores nye implementeringskonsulent skal bistå vores ERP-partnere med konsulentassistance til at opbygge eksterne rapporter fra Dynamics 365FO i CBD.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Softwareudvikler med bred kodeerfaring

Vi søger dig, der har erfaring som udvikler, og som kan læse og kode i eksisterende applikationer. On prem og WEB-applikationer. Vil du bruge din kodeviden til at drifte, vedligeholde og videreudvikle vores kernefunktionalitet til administration af ejendomme kan vi tilbyde et job med fleksible arbejdstider og timer.

Bloom søger for Logos Payment Solutions A/S
Odense Se rejsetid

Head of Development til virksomhed i vækst

Vil du være med til at sætte retningen for et hold af specialister, der laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark? Som Head of Development vil du komme til at sidde i en spændende og udviklende stilling i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer.

Recruit IT ApS søger for Good Food Group A/S
Vejle Se rejsetid

M3 ERP-konsulent til Good Food Group A/S

I samarbejde med dine kolleger i ERP-afdelingen vil du få en alsidig hverdag med mange projekter og ad hoc-opgaver. Du vil få rig mulighed for at anvende din faglighed og medvirke til at styrke kvaliteten i udvikling og support af M3 i koncernen.

TV2
Odense Se rejsetid

React frontend-udvikler til TV 2 PLAY

Kom og bliv en del af holdet i én af Danmarks største MediaTech virksomheder! TV 2s strategi for 2025 er at nå 1,3 millioner abonnenter. Den første million er allerede rundet. Vil du være med til at indfri den forventning, og sætter du en ære i at optimere den kommercielle forretning i samarbejde med dine dygtige kollegaer - så læs med her.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Product Owner til Team IT Operations

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Har du erfaring med IT-drift og formår du at sætte dig ind i både eksterne og interne kunders forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

KMD A/S
Ballerup eller Odense Se rejsetid

Solution Architect

Som Solution Architect kommer du til at hjælpe med afklaring, design og specifikationer af API’er i et større igangværende kundeprojekt. Du vil skulle deltage i kundemøder og workshops med fokus på afklaring & specifikation af forretningsbehov som efterfølgende skal omsættes til realiserbare løsningsspecifikationer.

T. Hansen Gruppen A/S
Middelfart Se rejsetid

IT-supporter

Brænder du for teknik og support, så er du måske vores nye IT-supporter til Koncern IT, som i dag beskæftiger 25 mand fordelt på både udvikling og drift. Som IT-supporter kommer du til at arbejde med computere og andet it-udstyr, samt hjælpe brugere med umiddelbare IT-udfordringer.