210 job matcher din søgning 210 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PensionDanmark
København Se rejsetid

It-systemadministrator

Kunne du tænke dig at gå på arbejde i en virksomhed, hvor driften og udviklingen af vores it-systemer er lige så højt prioriteret som udviklingen af vores medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

Som vores nye it-systemadministrator bliver det dit primære ansvar at sikre høj driftsstabilitet på vores interne og eksterne systemer.

PensionDanmark
København Se rejsetid

It-supporter

Er du god til at yde effektiv og kompetent it-support?

Som vores nye it-supporter bliver du hurtigt et populært ansigt i PensionDanmark, når du går en runde på kontoret for at sikre synlig og lettilgængelig it-support.

Din vigtigste opgave er nemlig at yde kompetent og venlig service til alle medarbejdere og eksterne kollegaer i huset.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Skal du have nye udfordringer som Projektleder hos SDC?

Projekterne handler om IT og bank i bred forstand og spænder fra implementering af infrastruktur til udvikling af fintech-løsninger. Overskrifterne er lovgivning og sektorkrav, net- og mobilbank, og meget andet. Vi gør os umage med at koble de rigtige projekter og projektledere sammen.

Rigspolitiet
Hvidovre Se rejsetid

Gør en forskel for politiet som Linux-specialist

Har du lyst til at arbejde med administration og videreudvikling af Linux Server-platformene? Og vil du være med til at understøtte en samfundsmæssig vigtig opgave ved at sikre stabil drift af politiets systemer? Så er du måske vores nye Linux-specialist.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

Ansvarsbevidste netværksadministratorer til DMI

Brænder du for netværk og informationssikkerhed, og vil du gerne arbejde i en IT-afdeling som udvikler samfundskritisk IT-infrastruktur, der understøtter Danmarks grønne omstilling, så er du måske vores nye Netværksspecialist.

Danmarks Meteorologiske Institut
København Se rejsetid

IT-operatør søges til DMI

Er du detaljeorienteret og grundig og har du flair for IT? Kunne du tænke dig at være en central medarbejder i 24/7-overvågningen af DMI’s forretningskritiske IT-løsninger til støtte for varsling af farligt vejr og overvågning af vejr, klima og hav? Så er jobbet som IT-operatør på DMI noget for dig!

Netcompany
København Se rejsetid

Ambitiøs og kommercielt orienteret Legal Advisor med fokus på IT

Har du erfaring med IT-kontrakter, og brænder du for at arbejde i en international virksomhed i vækst? Du vil primært arbejde med forhandlinger og gennemgang af IT-kontrakter, hvor du vil agere rådgiver i spændingsfeltet mellem jura og forretning. Du får således en bred berøringsflade med hele forretningen.

Købstædernes Forsikring
København Se rejsetid

Kundeorienteret og struktureret IT-forretningsudvikler

Vi har en tydelig kundeorienteret vækststrategi og nærvær, engagement og handlekraft som vores kerneværdier. En effektiv og struktureret tilgang til produktudvikling er en væsentlig forudsætning for realisering af vores vækstambitioner, og derfor søger vi endnu en kollega til at styrke vores IT-afdeling.

Københavns Erhvervsakademi
København Se rejsetid

Er du vores nye it-projektleder (junior- eller senior-profil)?

Som vores nye kollega bliver du en del af et visionært erhvervsakademi i hjertet af Nørrebro på København, hvor der er plads til, at du kan bringe din faglighed og erfaring i spil. Arbejdsmiljøet er præget af, at mange ildsjæle er samlet på ét sted, og vi vægter den gode, faglige diskussion lige så højt som en uhøjtidelig omgangstone.

Continia Software A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Solution Manager

Continia is looking for a Senior Solution Manager to lead our Document Capture team and product line. A motivated self-starter who is passionate about managing a team and leading the development of cutting-edge solutions within Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Banedanmark
København Se rejsetid

Nysgerrig og skarp Cybersikkerhedsspecialist

Har du interesse for cybersikkerhed, og brænder du for at holde en del af Danmarks samfundskritiske infrastruktur sikker? Så er det dig, vi søger som Cybersikkerhedsspecialist.

Du får et job i et spændende, udfordrende og uformelt miljø, der giver gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

SDC A/S
Ballerup Se rejsetid

Senior React Native Engineer

Would you like to be part of building and rolling out a new digital banking solution for our customers in the Nordic markets? Are you excited about delivering compelling digital user experiences? Then we need you!

Unique Human Capital søger for Danmarks Statistik
København Se rejsetid

It-chef til én af Danmarks største statslige it-afdelinger

Så står et spændende job klar til dig på Østerbro, hvor du som it-chef til dagligt kan beskæftige dig med applikationsudvikling og personaleledelse i forbindelse med udvikling og drift af systemer og processer, der understøtter essentiel viden for samfundet, staten og erhvervslivet.

Andel Holding A/S
Virum, Haslev og Svinninge Se rejsetid

SAP FICO-applikationskonsulent til spændende opgaver i et bredt SAP-miljø

Vil du arbejde i et stærkt team, hvor du får en central rolle i vores SAP S/4 HANA-projekt i 2023 og i den efterfølgende videreudvikling og vedligeholdelse af Andels økonomiprocesser? Vi har mange projekter, som giver dig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer, og du får en central rolle i samarbejdet med forretningen.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg or Aarhus Se rejsetid

Developer - SAP Identity Management

Our solution is based on SAP Netweaver IdM and is implemented in more than 90 of the 98 Danish municipalities. The solution integrates to a number of platforms and must be even further expanded. If you want to impact the ongoing development of IT security and Identity Management, we have an interesting job for you.

KMD A/S
Ballerup Se rejsetid

Testkonsulent til kundeleverancer i Ballerup

Vi søger en erfaren tester, der syntes det er sjovt at arbejde med test på kundeprojekter, hvor vedligehold og videreudvikling af kundeejede løsninger fylder hverdagen. Som ny kollega bliver du en del af Public området i Ballerup, bestående af meget kompetente og engagerede kollegaer med mange års erfaring.

Continia Software A/S
Aalborg or Copenhagen Se rejsetid

Corporate Counsel

Continia is looking for you – a highly skilled Corporate Counsel passionate about doing the right thing and driving legal and compliance programs in an international setting.

If you are experienced in designing and executing compliance programs and can turn complex information into simple and actionable matter, this role may be for you.

Capgemini Danmark A/S
Vallensbæk Se rejsetid

SAP S/4HANA Transformation Pursuit Lead

As S/4HANA Transformation pursuit lead you will lead large strategic SAP S/4 transformation deals with global scope, taking end to end responsibility for the pursuit, working closely with the Solution Architect, Engagement lead and the rest of the bid team.

Egmont
København Se rejsetid

End-user specialist til Egmont IT

Danmarks største medievirksomhed Egmont søger en dygtig kollega til vores Modern Workplace afdeling. Med fokus på at styrke vores stærke medie-positioner og nye digitale forretningsområder leder vi efter en kollega, som brænder for IT-service og udvikling.

Tabellae A/S
Vejle og Brøndby Se rejsetid

Implementeringskonsulent til Configurable Business Documents for Dynamics 365 F&O

Vil du være med til at opbygge et nyt forretningsområde i en dansk succesvirksomhed med gode kollegaer, humor, fællesskab og spændende opgaver?

Så er det måske dig, der fremover skal hjælpe vores partnere og kunder med at få succes med Microsoft Dynamics 365 projekter.

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Product Owner til Team IT Operations

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Har du erfaring med IT-drift og formår du at sætte dig ind i både eksterne og interne kunders forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Seniorkonsulent til SAP-roller og autorisationer

Vil du arbejde i et stærkt team, hvor du får en central rolle i vores SAP S/4 HANA-projekt i 2023? Og hvor du bliver mindst lige så vigtig i fremtiden, når du videreudvikler og vedligeholder vores roller og autorisationer? Vi går forrest i den grønne omstilling, og det kræver robuste og fleksible løsninger, der lever op til compliancereglerne.

Jobindex søger for Flatpay ApS
Herlev Se rejsetid

Backend-udvikler med interesse for frontend – og en iværksætter i maven

Har du erfaring med Java? Og vil du dyrke dit udviklertalent i en succesfuld startup, der i løbet af ét år er gået fra 2 til 50 kolleger og stadigvæk vokser? Så bliv en del af Flatpay-familien.

Andel Holding A/S
Virum Se rejsetid

Frontend-udvikler til SAP Fiori

Vil du arbejde i et stærkt team, hvor du får en central rolle i vores SAP S/4 HANA-projekt i 2023? Og hvor du bliver mindst lige så vigtig i fremtiden, når du videreudvikler og vedligeholder vores skræddersyede brugergrænseflader?

Continia Software A/S
Copenhagen, Aalborg Se rejsetid

Instructional Designer - User Experience

Continia is looking for you – a highly skilled Instructional Designer passionate about digital communication and delivering top-class learning experiences. If you are experienced in creating and implementing effective learning solutions, and you have the ability to make people want to learn more, this job is for you.