39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LEGO® House
Billund Se rejsetid

Technology Engineer

Are you driven by an overwhelming technical curiosity and does your childish playfulness repeatedly get you stuck in exploration of technological possibilities and digital opportunities? Then you are well on the way to be a perfect fit for one of the two open positions as Technology Engineer in LEGO House.

AUTOProff A/S
Vejle or Copenhagen Se rejsetid

IT Project Manager

As our new IT Project Manager, you’ll join us in this newly created role and will be responsible for managing our IT- and Technology implementation projects.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Product Manager til Medico-området

Som Product Manager i Planlægningsafdelingen i Regional IT får du sammen med gode kollegaer ansvaret for at håndtere og udvikle integrationslaget (MDIC) mellem måleapparaterne på sygehusene og de regionale kliniske systemer – fx regionens elektroniske patientjournal. Product management opgaven omfatter alle aspekter omkring produktet.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Systemadministrator søges til Incident Response Teamet i Regional IT

Som systemadministrator er man med til at sikre et stabilt driftsmiljø, primært igennem håndtering af opgaver fra vores Incident system i ServiceNow på 2. og 3. level niveau, men naturligvis også i forhold til proaktivitet på platformen via håndtering af alarmer fra vores overvågningssystem.

Statens IT
Sønderborg Se rejsetid

Skarpe og ambitiøse it-supportere til Statens It’s 31.000 brugere

Vi søger it-supportere, der vil yde en førsteklasses support til de mange ansatte i staten. Hos os er det både meningsfuldt, udviklende og sjovt at gå på arbejde. Og servicedesken kan være din indgang til en spændende karriere i en stor og yderst samfundsvigtig organisation med mange muligheder.

Region Syddanmark
Kolding Se rejsetid

Vil du være sygehusapotekets lokale IT-systemadministrator og hovedperson i Apovision? Så er det dig, vi har brug for på Apoteket Sygehus Lillebælt.

Som forretningsspecialist skal du løbende afdække behov, krav og ønsker til videreudvikling af Apovision, så systemet understøtter forretningen og ikke forældes, men også være primus motor og sparringspartner for at lokale arbejdsgange tilpasses og tilrettelægges, så Apovision anvendes mest optimalt i hverdagen.

Geopartner Landinspektører a/s
Danmark

GIS-konsulent og softwareudvikler - Arbejdssted på et af vores 24 kontorer i Danmark

Er softwareudvikling, data jonglering og GIS lige dig? Og vil du med på vores hold, der har ansvaret for Geopartners GIS-løsninger? Så er det dig, vi søger! Som GIS-konsulent og udvikler hos Geopartner får du ansvar for, sammen med GIS&CAD-teamet, at vedligeholde og videreudvikle de løsninger vi udstiller til vores kunder.

Hansen Technologies Denmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

Wintel Engineer

We are now looking to find an IT Systems Administrator with a focus on desktop support to join our team based in Sønderborg, Denmark office. You will work within the IT Services to provide quality services to internal business units as well as external clients.

Færdselsstyrelsen
Ribe Se rejsetid

Digitaliseringskonsulent

Motiveres du af at arbejde med teknologi og digitalisering, hvor dine resultater med garanti kommer til at gøre en stor forskel for borgere og samarbejdspartnere i Danmark? Så har du nu muligheden for at komme med på vores spændende rejse.

Logos Consult A/S
Vejle Se rejsetid

Dynamics 365 Business Central/NAV-konsulent til Vejle

Har du en økonomisk baggrund i forbindelse med tidligere job og/eller uddannelse? Og har du har haft en rolle som superbruger af et ERP-program eller har du arbejdet som ERP-konsulent?

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

It-arkitekt til Regional IT i Region Syddanmark

Har du lysten og evnerne til at arbejde med arkitekturen på store og komplekse it-systemer? Vil du samtidigt arbejde med meningsfyldt IT, så vi også fremadrettet har et godt sundhedsvæsen i Region Syddanmark? Som it-arkitekt hos os er du bl.a. med til at sætte den overordnede retning for udvikling af regionens it-landskab.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Teknisk service delivery manager - vær med til at drifte det nye patientjournalsystem i Region Syddanmark

Vil du være med til at sikre de tekniske leverancer i et stort komplekst systemområde, hvor du samtidig kan holde en god balance mellem arbejde og fritid? Du skal bidrage med opgaverne knyttet til de tekniske leverancer, som er essentielle for at sikre en stabil og sikker drift.

Statens IT
Ballerup, Aarhus eller Sønderborg Se rejsetid

Netværksspecialist med gåpåmod og godt humør

Trives du i en omskiftelig hverdag, og har du erfaring med etablering og drift af LAN og Wifi netværk? Så kan du meget vel være min kommende kollega. Du vil blive en del af vores decentrale netværksteam, der indgår i infrastruktur og datacenter området i Statens It. Teamet er ansvarlige for drift, vedligeholdelse og projekter.

Uptime Development A/S
Vejle Se rejsetid

Full-stack udvikler til softwarehus i Vejle søges

Kunne du tænke dig at udvikle gennemtænkte softwareløsninger sammen med landets skarpeste hjerner? Uptime Development søger en erfaren udvikler. Du har en relevant IT-uddannelse og arbejdet professionelt med udvikling softwareløsninger I minimum 3 år.

Uptime Development A/S
Vejle Se rejsetid

IT-projektleder/Business analyst

Vil du være med til at skabe fremtidens IT-løsninger og løfte standarderne inden for branchen? Vi leder lige nu efter en projektleder, som er hurtig til at sætte sig ind i komplekse problemstillinger, er en fremragende kommunikator samt en opmærksom og omsorgsfuld teamleder.

Saab Danmark A/S
Sønderborg Se rejsetid

IT Manager for our growing organization

Do you want to work as a manager in a company that develops systems to help keep people and society safe? We are looking for an IT Manager, who can work closely with our skilled IT professionals and stakeholders in the organization. 

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

Product Owner til IT-platformsteam

Sætter du en ære i at sikre en prioriteret og visionær backlog for dit team? Formår du at sætte dig ind i og forstå kundernes forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Unik System Design A/S
Vejle Se rejsetid

It-sikkerheds- og netværksspecialist

Vil du være med til at sikre et fornuftigt sikkerhedsniveau i vores it-løsninger både internt og eksternt? Formår du at sætte dig ind i og forstå både vores egen og kundernes forretning og behov? Så vil vi gerne høre fra dig i en fart!

Bloom søger for Frontmatec
Sønderborg Se rejsetid

C# .NET Softwareingeniør til Frontmatec

Vil du være med at løfte dansk produktion med leading edge softwareløsninger? Vores kunde Frontmatec er i rivende udvikling, hvorfor vi søger en dygtig Softwareingeniør til kontoret i Sønderborg. Vi leder efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som drives af at udvikle software.

Region Syddanmark
Kolding

Funktionschef til Netværk og Operationel Sikkerhed i Regional IT

Regional IT søger en funktionschef og personaleleder til det vigtige funktionsområde i IT Drift – Netværk og Operationel Sikkerhed. Funktionsområdet har gennemgået en rivende udvikling og sporene er lagt for den videre kurs. Funktionsområdet består af to teams. Et med fokus på vores netværk og et med fokus på den operationelle sikkerhed.

CGI Danmark A/S
Ballerup, Kolding, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Functional Solution Architect med speciale indenfor Supply Chain, logistic og WMS i Dynamics365 FO

Som Functional Solution Architect bliver din primære rolle at koordinere med den ledende løsningsarkitekt på et givent projekt og være bindeleddet mellem kunden og udviklerne i forhold til CGI’s løsninger. Du vil bidrage aktivt til udvikling og tilpasning af eksisterende samt nye teknologiske løsninger, der forbedrer rammerne for vores kunder.

CGI Danmark A/S
Ballerup, Aarhus, Kolding eller Aalborg Se rejsetid

Lead Solution Architect Dynamics 365

Kan du analysere, designe, opsætte og beskrive processer og løsninger i Microsoft Dynamics 365? Er kvalitet i arbejdet en naturlig del af din hverdag? Vil du arbejde i en global virksomhed i vækst - med højt til loftet og gode, internationale karrieremuligheder?

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Teknisk Service Delivery Manager søges til Regional IT

Den Tekniske Service Delivery Manager har til opgave at sikre stabil drift samtidig med, at it-systemerne fintunes og tilpasses vagtcentralens og ambulancetjenestens behov. Jobbet indebærer tæt samarbejde med opdragsgiverne samt interne såvel som eksterne samarbejdspartere.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Teknisk Service Delivery Manager søges til Regional IT

Den Tekniske Service Delivery Manager har til opgave at sikre stabil drift samtidig med, at it-systemerne fintunes og tilpasses vagtcentralens og ambulancetjenestens behov. Jobbet indebærer tæt samarbejde med opdragsgiverne samt interne såvel som eksterne samarbejdspartere.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

Regional IT søger Support Specialist til Supportcenteret, 24/7 i Regionshuset i Vejle

Vi søger en dygtig it-supporter til vores 24/7 support i vores Supportcenter i Vejle. En af vores Supportere er gået på pension, og derfor mangler vi en ny dygtig kollega. Vi søger en person, der kan yde support og løser andre it-opgaver.