4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for C2IT
Kolding, Åbyhøj eller Herning Se rejsetid

ERP-konsulent – sæt strøm til kundernes økonomi- og for­ret­nings­pro­ces­ser

I denne rolle er du med til at bygge og vedligeholde IT-løsninger for en perlerække af spændende kunder, ligesom du kommer til at bidrage aktivt til vores fælles fremtid.

Magenta ApS
Nuuk Se rejsetid

Projektleder til implementering af ESDH-projekt i Grønland

Vil du på eventyr, eller bor du i Grønland og kunne tænke dig et særdeles spændende arbejde, så læs og søg. Grønlands fællesoffentlige IT har netop udbudt en opgave på projektledelse af implementering af et ESDH-system i de grønlandske kommuner.

Easyday ApS
Herning Se rejsetid

Talentfuld backend-udvikler søges til en spændende vækstrejse

Har du sans for detaljen? Kan du konvertere kundernes ønsker til innovative, individuelle og brugervenlige webløsninger, og brænder du for at udvikle løsninger fra øverste hylde? Så er det måske dig, der skal være en del af vores high performance udviklingsteam!

NetIP A/S
Thisted eller Herning Se rejsetid

IT-supporter til Service Desk

Vi søger endnu en dygtig kollega til vores velfungerende Service Desk - med tilknytning til kontoret i Thisted eller Herning. Vores Service Desk er ikke bare et callcenter - det er et sted, hvor der ydes både first og second level-support, og som medarbejder kan du selv få indflydelse på på hvilken type opgaver, der sendes din vej.