25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sentia Denmark A/S
Herlev Se rejsetid

Internal IT Engineer

Are you up for an excited journey together with a successful company that delivers innovative technological solutions to our customers? Would you like to be a part of a team that wants to deliver world class IT support to our colleagues? Do you want to work in a professional service organisation where we work with and for our customers?

Recruit IT ApS søger for SPORTMASTER
Ballerup Se rejsetid

IT-supporter

SPORTMASTER ønsker en erfaren og alsidig IT-supporter, der kan deltage i at levere den bedste IT-service for alle medarbejderne i SPORTMASTER, både på hovedkontoret og i butikkerne. Som IT-supporter er du den første, dine kollegaer møder, når de har brug for hjælp.

Region Midtjylland
Herning (Gødstrup Se rejsetid

Tele- / IT-tekniker søges til Teknisk Afsnit Hospitalsenheden Vest - Herning (Gødstrup)

Vil du være med til at idriftsætte det nye hospital i Gødstrup inden for Mobility og telefoniområdet? Til Teknisk Afsnit, Hospitalsenheden Vest søger vi to Tele-/IT-teknikere på fuld tid hurtigst muligt, eller senest pr. 1. juli 2021.

Jobindex A/S
Roskilde Se rejsetid

Teknisk supporter – har du styr på automation og er god service dit mellemnavn?

Kunne du tænke dig at supportere vores kunder i at anvende vores unikke specialudviklede program, så de får mest muligt ud af det? Hos PCSHEMATIC er vi kendt for vores effektive og kompetente support.

Acrelec Danmark
Rødovre Se rejsetid

IT-supporter

Acrelec søger en IT-supporter til at indgå i vores dynamiske organisation. Du vil, fra vores kontor i Rødovre, yde support til vores kunder via vores helpdesk, med alt fra software og hardware til PC, netværk og servere.

Ecit Solutions A/S
Viby J Se rejsetid

IT-supporter til ECIT Solutions

Er du på udkig efter en spændende arbejdsplads, hvor du kan få selvstændigt ansvar og være omgivet af gode kolleger? ECIT Solutions Danmark A/S vækster, og derfor søger vi endnu en dygtig kollega til vores Support and Operations afdeling.

Basisbank A/S
Brøndby Se rejsetid

IT-support / Software- og integrationssupport

Din primære arbejdsopgave er at supportere vores interne forretning i forbindelse med vores servicedesk. Du vil også have ansvaret for at hjælpe vores partnere med at integrere deres løsninger med vores monitorering samt support af disse.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
København Se rejsetid

IT-medarbejder til helpdesk

Metroselskabet søger en kompetent, serviceminded, selvstændig og stabil IT-medarbejder til varetagelse af den daglige helpdesk funktion samt forskellige infrastrukturopgaver. Som IT-medarbejder i helpdesken er din vigtigste opgave at sikre support og service overfor slutbrugerne.

nemlig.com
Brøndby Se rejsetid

IT-supporter til Danmarks største online supermarked

Sammen med dine kolleger i teamet har du det udførende ansvar for supporten på software, hardware og IT-løsninger rundt i huset, således at vi altid bevarer en høj oppetid, og sikre alle requests løses – både pludselig opståede incidents, sager i sagssystemet og fysiske henvendelser.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
København Se rejsetid

Rådgivning og support af nyt studieadministrativt it-system

Er du en dygtig supporter, og har du indsigt i studieadministration og studieadministrative forretningsprocesser på de videregående uddannelsesinstitutioner? Har du lyst til at bistå uddannelsesinstitutionerne med rådgivning og brugersupport efter ibrugtagning af et nyt studieadministrativt system – esas, så er du måske vores nye kollega.

Plantorama
Lystrup Se rejsetid

Plantorama søger NAV-supporter til hovedkontoret

Har du solid hands on erfaring med Microsoft Dynamics NAV og har du generel flair for IT? Er du en dygtig kommunikatør, der nemt kan forklare selv komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye NAV-supporter til hovedkontoret.

Forbrugerrådet Tænk
København Se rejsetid

Studentermedarbejder til spændende og alsidigt studiejob inden for IT-support

Har du brug for et studiejob og har du flair for IT og god brugersupport, så er du måske vores nye studentermedarbejder i Forbrugerrådet Tænk? Du skal yde IT-support via telefon og personlig henvendelse samt hos kollegerne rundt i huset, der ligger centralt i Fiolstræde i hjertet af København.

J. H. Schultz Information A/S
Valby Se rejsetid

IT-elev til vores it-drift og supportafdeling

Er du klar til at gribe udfordringen og koble din IT-viden til praktisk eksekvering? Er du nysgerrig på at gøre en forskel og skabe tryghed med dine supportevner? Så har vi måske den rette elevstilling til dig.

Region Syddanmark
Vejle Se rejsetid

IT-Supporterelev til IT-afdelingen på Sygehus Lillebælt

Vil du gerne have en uddannelse som IT-Supporter inden for Sundheds IT og gøre en forskel for Region Syddanmarks patienter? IT-Afdelingen på Sygehus Lillebælt søger en engageret og videbegærlig IT-supporterelev, der vil være med, hvor tingene sker.

Supporters A/S
Roskilde Se rejsetid

It-konsulent med begejstring

Som vores nye konsulent får du det daglige ansvar for at sikre en høj driftsikkerhed og yde service i kontakten med dine udvalgte kunder. Overordnet bliver din opgave at yde support og sikre en stabil, effektiv og veldokumenteret drift af systemerne.

Knowledge Cube A/S
København Se rejsetid

Studentermedhjælper til Service Desk i Knowledge Cube

Er du serviceminded og god til kundekontakt, og interesserer du dig for IT, og har du lyst til at få indsigt i den daglige drift i en IT-virksomhed, så er du måske den nye supporter vi søger til et af vores kundeteams. Som supporter i Service Desk vil du blive en del af et af vores kundeteams, der varetager driften på alle vores løsninger.

Gladsaxe Kommune
Søborg Se rejsetid

IT-supporter til Gladsaxe Kommunes digitaliseringsafdeling (Genopslag)

Gladsaxe Kommune søger en IT-supporter med sans for god service og teknisk problemløsning. Motiveres du af at yde god service og kan du sætte dig ind i en kollegaes IT-udfordringer? Så har vi måske det rigtige job til dig!

TrueCommerce Denmark ApS
Birkerød Se rejsetid

Customer Connection Specialist med teknisk know-how og et stærkt servicehjerte

Vil du være med til sikre IT-drift i verdensklasse, og har du lyst til at blive en del af et cloudbaseret miljø? Kan du sikre, at vores løsninger kører stabilt 24/7/365, og sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunderne? Så er du måske vores nye kollega.

CA a-kasse
Gentofte Se rejsetid

Serviceminded IT-konsulent til drift og support

CA søger en serviceminded IT-konsulent til drift og support af vores IT-systemer med primært fokus på vores medlemssystemer Modulus & MS Dynamics CRM. Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling med gode ansættelsesvilkår. Du møder en fri, rummelig og fleksibel arbejdsplads med gode personlige udviklingsmuligheder.

Apport Systems A/S
Risskov Se rejsetid

Applikationssupporter Apport WMS

Vores kollega har valgt at rykke teltpælene op og flytte udenlands, vi får derfor behov for en ny dygtig applikationssupporter til vores unge og dynamiske team. Kunne du tænke dig at arbejde med kendte virksomheder i ind og udland, og sikre at varer kommer frem til tiden? Så er du allerede godt på vej til at blive vores nye applikationssupporter.

Accenture
Aarhus or Copenhagen Se rejsetid

Security Operations Center (SOC) Manager

This role will be responsible for performing investigations, helping to implement and develop solutions supporting the incident response function, be comfortable leading the daily work of security analysts in triaging incoming alerts, and prioritizing response and effective remediation of threats.

cBrain A/S
København Se rejsetid

Serviceminded IT-administrator med lyst til intern IT-support samt applikationssupport til eksperterne hos vores kunder

Vil du være med til at sikre, at der er styr på cBrains interne hardware og software som en del af vores interne IT-team? Vil du samtidig være med til at løse teknisk komplicerede opgaver for vores kunders superbrugere, administratorer og eksperter som en del af vores tekniske applikationssupport? Så er det dig, vi leder efter!

cBrain A/S
København Se rejsetid

Forretningsorienteret supportkonsulent med teknisk flair og lyst til applikationssupport

Brænder du for at hjælpe kunder med, hvordan de teknisk mest effektivt kan understøtte deres arbejdsprocesser? Er du nysgerrig, og kan du tænke kreativt? Så er det dig, vi leder efter til vores supportteam i cBrain midt i Nordhavn!

cBrain A/S
København Se rejsetid

cBrain søger tekniske konsulenter med SQL-viden til serverinstallation og -opgraderinger

Vil du arbejde med Microsoft SQL, applikationsinstallation og -opgraderinger på servere i komplekse omgivelser og i tæt samspil med vores kunder og dygtige udviklere i et unikt softwarehus med meget høj faglighed? Så har vi måske jobbet til dig.

DSV
Horsens eller Hedehusene Se rejsetid

IT-specialist til Business Services - skab smil hos dine kolleger på tværs af DSV

Er det dig, vi mangler til at supportere alle vores danske applikationer? Så bliv en del af vores erfarne nordiske team – og hele vores globale IT-netværk. Med base i enten Horsens eller Hedehusene får du fokus på vores 30 danske applikationer, herunder fx vores toldsystem.