17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
Novo Nordisk A/S
Hillerød

IT System Supporter in Device Research and Development

Are you looking for a career opportunity where you can use your solid knowledge of IT to support the various IT needs of a diverse and everchanging organisation? Then you could be our new colleague in Device Research and Development in Hillerød, Denmark.

3C Retail
Odense

IT-Supporter

Går du løsningsorienteret og nysgerrigt til opgaver? Har du lyst til at indgå i et team hvor faglighed, viden og humor er på et højt niveau? Er service og kommunikation med alle typer mennesker en del af din natur? 3C Retail A/S søger en IT-Supporter til vores Helpdesk.

Cortex Consult A/S
Valby

IT Cloud Support Specialist

Vi søger til vores kontor i Valby en dygtig Cloud Supporter, som brænder for at levere god service til vores kunder, på både store og små IT-infrastruktur miljøer. Du bliver en del af et yderst velfungerende og professionelt team af IT-specialister, og en del af vores konsulent- og ServiceDesk organisation.

IT Forum Gruppen
Århus eller Odense

It-supporter til Århus eller Odense

Du skal være en fast del af vores Helpdesk-team, der dynamisk er bemandet med 5-8 erfarne systemkonsulenter, der alle yder 1st, 2nd og 3rd level support til vores ca. 700 kunder. Vi fungerer som SPOC for en del af disse, og med reference til vores CTO, Kenneth Hansen, vil du deltage i løsning af forskellige opgaver.

Statens It
Ballerup

Serviceminded og løsningsorienteret supportkonsulent til Statens It’s servicedesk

Vi søger en fast medarbejder til aften og weekendarbejde. Er du mødestabil, serviceminded og har analytisk sans? Og har du lyst til at gøre en forskel for ca. 26.000 ansatte i staten ved at levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support, så er det dig, vi søger.

Creuna Danmark A/S
Aarhus

IT-studentermedhjælper

Vi er på udkig efter en gæv og smilende IT-problemknuser, der to eftermiddage om ugen vil hjælpe os med at varetage den administrative IT-support for vores ca. 60 medarbejdere - herunder implementering og support af personlige computere samt tilhørende udstyr.

RIT A/S
Lystrup

IT-systemkonsulent – cloud infrastruktur specialist

Du skal fungere som teknisk konsulent og rådgiver over for en række udvalgte kunder. Du skal selvstændigt tage dig af både opgaver, projekter og drift hos dine kunder. Du vil få et tæt samarbejde med de øvrige IT-systemkonsulenter samt vores helpdesk-funktion.

2B Networks ApS
København

IT-supporter til stort ingeniørfirma

Til stort ingeniørfirma i København, søger vi en IT-supporter til daglig support af firmaets medarbejdere i Danmark, freelance, opstart i august. Firmaet er en del af en global koncern, som har kunder, kontorer og medarbejdere i rigtig mange lande.

GlobalConnect A/S
Taastrup og København

Teknisk supporter til Customer Support Center

Har du flair for og motiveres af at skabe gode kunderelationer og oplevelser, er du en kompetent og effektiv problemløser, der trives med at have mange bolde i luften og en travl hverdag? Så tilbyder vi spændende udviklingsmuligheder i GlobalConnect/IP-Only Operations.

Enghouse Interactive A/S
Aarhus

Infrastructure and Operations Specialist

As our new Infrastructure and Operations Specialist you will have a great combination of high responsibility and problem solving approach. The overall purpose of the position is to secure day2day operation of our infrastructure and at the same time take lead in evolving it to fit future needs.

Timemsystem ApS
Glostrup

Applikationssupporter

TIMEmSYSTEM søger en ny kollega som er dygtig til IT og brænder for at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Vores nye kollega skal have en solid erfaring med at levere support til kunder, der er på forskelligt niveau, når det kommer til IT, og det er centralt, at du forstår at kommunikere efter deres behov.

Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
København V

Vi søger en stu­den­ter­med­hjæl­per til IT-support

Vi søger en frisk og engageret studentermedhjælper til IT-support med stort servicegén og som motiveres af kontakt til mange mennesker i løbet af dagen. Du kan varetage mange forskellige typer IT-supportopgaver, arbejde i et højt tempo og samtidig bevare fokus. Stillingen er 15-20 timer om ugen.

Svendsen Sport A/S
Gadstrup

Engageret Systemkonsulent til systemautomatisering og -integration

Svendsen Sport A/S, der er blandt Europas største designere og leverandører af fiskegrej til detailbranchen, søger den rette kandidat til en nyoprettet stilling som systemkonsulent til tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er med reference til firmaets Group IT manager.

Certa Intelligence & Security
København

Assistant IT-specialist

CERTA tilbyder en studentermedarbejderstilling, hvor du vil komme til at arbejde med opsætning, drift og support af vores interne it-systemer i samarbejde med vores hosting-udbydere og eksterne konsulenter.

Bytelab A/S
Aarhus

Bytelab søger dygtig DevOps-profil

Kan du hjælpe med at udvikle og sikre fremdriften af vores Agile Release Train? Og brænder du for at gøre en forskel for både kunder og kollegaer ved at sikre stabil, professionel og løsningsorienteret IT-drift?

2B Networks ApS
København

Kundeservicemedarbejder med kendskab til finans/økonomisystemer

Til mindre softwarefirma i København, søger vi udadvendt kundeservicemedarbejder med kendskab til finans/økonomisystemer til fastansættelse.

Netcompany
København

Datateknikere til Netcompany Operations

Vil du arbejde med infrastruktur eller drift af store, komplekse IT-løsninger, der gør en konkret forskel for både vores samfund og private virksomheder? Har du passion for enten Linux, Windows, Oracle, Azure eller VMware – eller måske dem alle sammen?