14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recruit IT ApS søger for SBS Automotive
Silkeborg

ERP Project Manager (D365) til SBS Automotive

For vores kunder SBS Automotive søger vi en erfaren ERP Project Manager. Du vil arbejde med udgangspunkt i Silkeborg, men qva din rolle som ERP Project Manager vil der være nogen rejseaktivitet til bl.a. Tyskland, Frankrig & Polen.

Bloom recruiting on behalf of Concordium
Aarhus Se rejsetid

Lead DevOps

For our client Concordium, we are looking for a Lead DevOps to fill this new position in their highly qualified Tech team in Aarhus, Denmark. As Lead DevOps you will be responsible for taking part in and managing the DevOps activities together with a small team of DevOps engineers.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Se rejsetid

Incident manager

Du kan se frem til at blive en del af en innovativ arbejdsplads præget af tæt samarbejde og viljen til at lykkes. Vi tilbyder et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, således, at du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Da det er en nyoprettet stilling, får du i høj grad mulighed for at sætte dit eget præg på løsningen af opgaverne.

PensionDanmark
København Se rejsetid

PensionDanmark søger Incident Manager

Som Incident Manager kan du se frem til en travl hverdag i et professionelt miljø. Vi har også tid til at have det sjovt, og vi er gode til at sparre med hinanden. Teamet har et tæt samarbejde med de øvrige teams i PensionDanmark, og du bliver en del af en moderne projektorganisation, som giver plads og rum til stor faglig udfoldelse.

Netcompany
København Se rejsetid

Systemadministrator med interesse for Microsoft SQL

Har du interesse for og erfaring med Microsoft teknologier, og brænder du for at arbejde med forretningskritisk applikationsdrift? – Så har du nu muligheden for at blive vores nye Systemadministrator i Netcompany Operations, hvor du vil få en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende løsninger.

Netcompany
København Se rejsetid

Netcompany Operations søger skarpe elever!

Læser du til Datatekniker, og brænder du for at arbejde med IT-support og -drift, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VMware? Så har vi den rigtige stilling for dig! Vi søger i øjeblikket skarpe elever til Netcompany Operations, der har 1-2 år tilbage af deres uddannelse og ønsker at bruge deres faglige viden i praksis.

Danske Bank
Glostrup Se rejsetid

Data Centre Operations & Compliance Manager

In the role you will be a direct report of the Head of DC Technologies & Services, working with peers in Solutions Design and Engineering, managing internal and external stakeholders to report on and meet SLAs, maintain and optimize the date centre and IT Infrastructure processes.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Program Manager for Global Projects in Group PMO

Are you looking to develop your career in a global company? Do you want to manage large scale projects & programs and make an impact on the everyday lives of 56.000 DSV employees? As program manager, you will be a valued and trusted partner to the business and top management.

Banqsoft Denmark A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Business Consultant

We are looking for a Senior Business Consultant to join our growing team in Copenhagen. As a Senior Business Consultant in Banqsoft, you will become a specialist within the financial/leasing industry with focus on our platform Foqus Finance.

DSV
Hedehusene Se rejsetid

Change Manager

As our new change manager, you will work with all tiers in DSV, ranging from support teams to management. You will be responsible for validating change tickets for our processes and governance, maintaining and updating changes policies, procedures, metrics and processes that can help improve the change processes in DSV.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Aarhus eller Odense Se rejsetid

Support & Operation Engineer

Som Support & Operation Engineer kan du se frem til en hverdag i en succesfuld international virksomhed, hvor vi tror på empowerment og frihed under ansvar. I Sentia arbejder vi tæt sammen og tror på, at vi lykkes bedst sammen som et team. Vi har et stort fokus på medarbejdertrivsel og på, at du som person udvikler dig løbende.

timengo
Ballerup Se rejsetid

Cloud DevOps Engineer

timengo har succes og er en hurtigt voksende Microsoft-partner med fokus på Cloud Management. Som Cloud DevOps Engineer hos os, bliver du en del af et af Danmarks førende konsulenthuse inden for optimal udnyttelse af Microsoft Cloud.

Bloom søger for Timengo
Ballerup Se rejsetid

Cloud DevOps Engineer til Timengo

Du vil blive en del af et team af erfarne kollegaer. Her arbejder de med kundernes cloudløsninger og har fokus på at levere en høj kvalitet af services gennem automatisering og dyb forståelse af, hvad der er kundernes behov.

Danske Spil A/S
Brøndby Se rejsetid

IT-studentermedhjælper med stærke kommunikationsevner

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Incident Management.