12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 12 af 12 resultater.
Loomis Danmark
Taastrup

Senior IT-projektleder med ledelsesansvar til IT Development i Loomis Danmark A/S

Loomis Danmark søger en erfaren IT-projektleder med ledelsesansvar til vores IT Development-team i Taastrup. Med direkte reference til vores Økonomichef, bliver du leder for tre dygtige og dedikerede kollegaer, og sammen udgør I vores IT Development-team.

PANDORA A/S
Copenhagen

Director, Data and Analytics

We are building a new world-class digital team of thinkers, makers, and doers to ensure digital is at the heart of our business. And we are looking for a Director of Data and Analytics to join the journey and truly exciting time in the history of Pandora.

Ingeniørforeningen, IDA
København

Bliv en del af IDA-familien som vores nye Scrum Master

Vi er vilde med sprint og veldefinerede arbejdsopgaver, som kan føres ud i livet indenfor en overskuelig fremtid i IDA. Derfor leder vi nu efter vores nye Scrum Master, som kan gøre vores processer og adaptioner endnu bedre.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Holbæk

IT souschef til Sparekassen Sjælland-Fyn

Vil du være en del af en sparekasse i udvikling, der gennem de sidste 10 år har forvandlet sig til et moderne, regionalt pengeinstitut med økonomien i orden? Vi søger lige nu en souschef til vores IT-afdeling i Sparekassen Sjælland-Fyns hovedsæde i Holbæk.

Region Sjælland
Ringsted

Koncern IT søger teamleder til Applikationer med kendskab til Sundhedsplatformen

Er du en dygtig og erfaren personaleleder med flair for kundeorienteret ledelse og it-leverancer? Vil du være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse?

Bloom
Aarhus

Teknisk Projektleder

Vi søger på vegne af Cryptomathic. Som projektleder for Signer teamet får du et stort ansvar: du forestår den daglige ledelse af et team på 6-8 udviklere, og du sikrer at teamet når i mål med projektet inden for de aftalte rammer.

Sentia Denmark A/S
Herlev, Odense eller Aarhus

Lead architect

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde inden for innovative teknologiske løsninger? Og vil du tage de vigtige beslutninger som en del af ledergruppen?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Kongens Lyngby

Scrum Masters til Implementeringscenter for ejendomsvurderinger (ICE)

Kunne du tænke dig at være Scrum Master for et udviklingsteam og sikre faglig udvikling inden for de agile metoder?

Egmont Publishing A/S
Copenhagen

IT department manager for Subscription Development

As our new Head of Subscription Development, you supervise the application landscape, which includes daily operations, prioritized changes, and planned projects. We run an agile setup with bi-weekly sprints, and you will act as consultant for future subscription choices.

nemlig.com
Brøndby

Teamleder til IT Udvikling hos et af Danmarks største e-handelssites

Er du en motiverende leder, der elsker tekniske udfordringer? Og kan du som spillende træner få dit team til at udvikle innovative og skarpe løsninger til vores mange glade kunder? Så har vi jobbet til dig!

Bonnier Publications A/S
København

Teamleder til udviklingsteam

Har du teknisk erfaring indenfor udvikling af web apps med moderne PHP og JavaScript frameworks? Så er du måske den nye teamleder til udviklingsteamet i Business Technology. Som teamleder refererer du til den tekniske udviklingschef og har ansvar for udviklingsteamet.

Brøndby Kommune
Brøndby

IT- og digitaliseringschef

Brøndby Kommune søger en IT- og digitaliseringschef, der kan fortsætte og udbygge en spændende udvikling. En karrierefremmende stilling, hvor du er centralt placeret som et væsentligt omdrejningspunkt, når det handler om at bruge teknologiens muligheder i kommunal forvaltnings tjeneste.