5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.

Jobindex søger på vegne af Imerco. Du bliver en del af vores IT-afdeling og indgår samtidig i et tæt samarbejde med vores digitale afdeling, som har ansvaret for al content og den kundevendte brug af platformen. Omvendt får du det tekniske driftsansvar, hvor du ud over kollegerne i IT-samarbejder med vores eksterne leverandører.

Vil du være med til at udvikle den digitale understøttelse af arbejdsgangene i over 400 statslige og selvejende institutioner? Og har du evnen til at lede et stort team med omkring 30 dedikerede medarbejdere? Så er denne stilling som kontorchef i en nyoprettet enhed i Moderniseringsstyrelsen måske noget for dig.

Har du tidligere erfaring med IT og ledelse, samt lyst til at stå i spidsen for en afdeling i BEC, der har ansvaret for teknisk uddannelse af udviklere og andre teknikere? Og har du en god forståelse for ledelse og håndtering af især yngre generationer? Så er det dig vi søger.

Netcompany København eller Aarhus

Developers med erfaring

Vi søger dygtige udviklere med erfaring til vores Application Services, der fra dag ét kan være med til at sikre, at vores IT-løsninger bliver ved med at klare den opgave, de er sat i verden for at løse. Har du lyst til at udvikle dine evner i vores Application Services og Danmarks dygtigste softwaremiljø?

You are passionate about e-commerce, omnichannel, ERP and retail? And you want to join one of the leading providers for Danish eCommerce? NaviPartner is expanding rapidly, nationally as well as internationally.