4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AIR SUPPORT A/S
Odense Se rejsetid

WPF-udvikler til vores flight planning platform

Vi søger en erfaren WPF-udvikler til at hjælpe os med at videreudvikle den software, der dagligt holder vores kunders fly i luften. Du vil indgå i en udviklingsafdeling på ca. 20 medarbejdere, som arbejder i mindre agile teams med dedikerede SCRUM masters tilknyttet.

TICRA
Copenhagen Se rejsetid

Software Development Engineer

We are looking for a talented C++ programmer with experience in user interface design and implementation for our Qt desktop applications. Your role will be to create user interfaces and data visualizations to our constantly evolving electromagnetic modelling and analysis methods.

Feriepartner Danmark
Frederiksberg Se rejsetid

UX Specialist med stort forretningsfokus

Er du en sand schweizerkniv, når det kommer til identificering af nye digitale brugerbehov, som skal beskrives og forankres i IT-udvikling? Din UX-ekspertviden og stærke kommercielle indsigt gør dig til den kobling mellem marketing og IT-udvikling, vi søger.

Et Al ApS
Åbyhøj Se rejsetid

/et al. søger en dygtig UX/UI studiedesigner

Du tænker i billeder og forstår at omsætte andres tanker til visuelle koncepter. Du er interesseret i mennesker, og hvordan de interagerer med produkter. Du vil være den bedste designer og elsker derfor at arbejde i diverse Adobe-programmer. Du er grafisk stærk og forstår at designe gode brugeroplevelser.