10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
Twins Consulting ApS søger for Datacon
Allerød

Vi søger en Microsoft Dynamics 365 forretningskonsulent til Datacon

Vi søger for Datacon en energisk og resultatorienteret forretningskonsulent til et større Dynamics 365 for Finance and Operations projekt hos en af deres kunder. Har du evnen og modet til at indgå i et tæt partnerskab med Datacon’s kunde og være med til at levere løsninger, der skaber høj værdi? Så er du kommet til det helt rette sted.

Danish Refugee Council
København

ERP System Specialist

Can you bridge business needs and system capabilities and at the same time be service-minded? Do you have solid experience with ERP systems and a passion for both support and development? Then you might be one of our new Dynamics 365 F&O Specialists in the Competency Center in Copenhagen.

Tech Data Denmark ApS
Birkerød

Business Development Manager – Microsoft Dynamics 365

Vi vækster, og du får nu en unik mulighed for at søge en spændende nyoprettet stilling hos Tech Data som Business Development Manager inden for Microsoft Dynamics 365. Brænder du for at arbejde med Microsoft Dynamics 365, er kommerciel og vil være en del af en organisation på en spændende digital rejse? Så har vi jobbet til dig.

NaviPartner
København

Retailkonsulent

Din hverdag hos NaviPartner vil bestå af dialog med vores kunder samt scope deres ønsker. Du vil være en del af et projektteam, men også have opgaver som du håndterer selv. Du vil arbejde med teamet fra kontoret, men også tage ud til kunderne, når det giver værdi.

NaviPartner
København

Microsoft Dynamics 365 BC-forretningskonsulent

Brænd igennem som vores nye Microsoft Dynamics 365 BC-forretningskonsulent til levering af vores brancheførende IT-løsning. For at varetage de daglige opgaver har du erfaring som ERP- eller forretningskonsulent med speciale i Business Central. Du forstår at rådgive, analysere og lave løsningsdesigns, scope, implementere og undervise.

Logos Consult A/S
Allerød eller Vejle

Konsulent til populær ERP-løsning

Vi søger en profil med ERP-erfaring til vores Dynamics NAV/365 Business Central konsulent-team. Vi forventer, at du har et indgående kendskab til Microsoft Dynamics NAV eller andet ERP-software og solid praktisk erfaring med programmets funktionalitet til at understøtte økonomi og handel.

TrueCommerce Denmark ApS
Birkerød

IT-Konsulenter med talent for EDI søges

Vil du være en del af et fantastisk team, der er med til at sikre vores kunder førsteklasses rådgivning, og kan du se dig selv hos en af Danmarks største spillere indenfor EDI og ERP integration... Så har vi jobbet til dig!

Forsvarsministeriet
Hvidovre

IT-konsulent til SAP Access Control

Har du viden og erfaring inden for SAP-autorisationer og roller? Kender du til SAP GRC suiten, med hovedvægt på Access Control? Lige nu søger vi en ny kollega til en tidsbegrænset stilling. Stillingen byder på 10 måneder med udfordrende og meget varierede arbejdsopgaver.

Trafikselskabet Movia
Valby

IT-systemkoordinator til Business Central ERP-system og finansielle data

Danmarks største trafikselskab Movia søger lige nu en IT-systemkoordinator, der vil være med til at udvikle og optimere Movias brug af Business Central (NAV).

Falck Danmark A/S
Copenhagen

IT Architect

As IT Architect at Falck you own the overall architecture of the agile team. You will drive decisions towards standardisation to ensure a more streamlined overall IT landscape and be the lead for choosing supporting technology.