4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

People Company søger for Geoinfo A/S
Aalborg, Glostrup eller Kolding Se rejsetid

Enterprise Systemspecialist – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S en udadvendt, erfaren og kundeorienteret Enterprise Systemspecialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler om drift, support, systemarkitektur, forskellige projekt- og konsulentopgaver ude hos kunder og internt.

Banedanmark
Ringsted Se rejsetid

GIS-specialist

Vil du være med til at videreudvikle brugen af GIS i Banedanmark? Vi søger en ny kollega til team Banedata, der arbejder med opdatering og vedligeholdelse af Banedanmarks asset data i GIS og SAP-PM.

People Company søger for Geoinfo A/S
Glostrup Se rejsetid

Tech Team Lead – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S en teknisk stærk Tech Team Lead til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler om system- og løsningsarkitektur, systemintegration, analyse, bearbejdning og fremstilling af offentlige data.

Banedanmark
Ringsted Se rejsetid

LER-assistenter til digitaliseringsprojekt (tidsbegrænset stilling)

Har du erfaring med - og lyst til at arbejde med anlægstegninger og geodata? Så er du den, vi leder efter til vores digitaliseringsprojekt. I Banedata, der hører under sektionen Asset Management, søger vi flere assistenter, der kan bidrage til at organisere vores anlægstegninger.