23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 23 af 23 resultater.
Multi:it as
Kolding

Full Stack PHP / Python udvikler

Multi:IT søger en Full Stack udvikler i PHP og/eller Python til vores kontor i Kolding. Ved Multi:IT udvikler og implementerer vi softwareløsninger til transportbranchen. Vi farer fremad med fuld fart for øjeblikket og søger derfor den rigtige kandidat som kan bidrage til vækst og succes.

Epico
København og Aarhus

EPICO NextGen søger juniorsoftwareudviklere, der gerne vil tage næste skridt i deres karriere

Var du blandt de dygtigste på dit studie? Har du mod på – og ønsker du – at udfordre den måde, vi tænker ’IT’ i dag og hjælpe vores kunder med at beholde den digitale førertrøje på? Så læs her!

Configit A/S
Copenhagen

Cloud Operations Engineer

Do you have a passion for Cloud and are you motivated by having the operational responsibility for the solutions provided to our customers? Then our Cloud Operations team would be the right fit for you. As our new Cloud Engineer, you will maintain and operate the cloud solution in Configit.

Commentor A/S
Glostrup

Software Developer - Glostrup

Du har nu muligheden for at være med til at gøre en forskel på de mange spændende it-projekter, vi arbejder med. Ud fra devisen om mere kode – mindre bureaukrati søger vi ambitiøse og dygtige udviklere med forskellige profiler.

Semler IT
Brøndby

Java-udvikler til automatiseret test hos Semler IT

Har du stor erfaring med at udvikle automatiseret test? Er du motiveret af at skulle starte i en nyoprettet afdeling? Kunne du tænke dig at være med til at sætte automatiseret test på dagsordenen i Semler IT, hos Danmarks største bilimportør? Så er du muligvis vores nye kollega.

BEC
Roskilde

Kafka DevOps engineer

Are you passionate about bringing your talent into play in one of BEC's most important strategic tech initiatives? For BEC, we are looking for an experienced and innovative Kafka DevOps engineer to contribute to the development and integration tasks on the Kafka platform.

Lessor A/S
Allerød

Java-udviklere, API-udvikler, teknisk tester eller migreringsekspert?

Vi har en venlig, uformel og ambitiøs virksomhedskultur, hvor vi arbejder aktivt med vores værdier i hverdagen. Vi værdsætter faglig sparring og frirum til at udfolde nye idéer og projekter – og en kultur, hvor du er og kan andet og mere end din oprindelige jobbeskrivelse.

Jyske Bank
Silkeborg

Lead it-udvikler søges til udvikling af Jyske Banks kreditsystemer

Vi ønsker at forstærke holdet, der arbejder med data- og modeldrevet udvikling til Jyske Banks kreditsystemer, yderligere på it-siden og søger en ny kollega, der brænder for at udvikle komplekse it-løsninger i komplekse sammenhænge.

Stofa A/S
Aarhus

Java-udviklere der vil gøre en forskel

Kunne du tænke dig at have et job, hvor resultatet af dit arbejde hver dag bidrager til at vores mange tusinde kunder får de allerbedste tv-oplevelser, hvad enten det er foran tv’et i stuen, på telefonen i bussen eller en iPad i børneværelset? Så er du måske vores nye Java-udvikler…

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

VP SECURITIES A/S
København

Udviklere til agilt univers og fremtidens teknologiske løsninger

Du får 20 kolleger i afdelingen Application Development Issuer og et tæt samarbejde på tværs af 3 udviklingsafdelinger. Fra dag 1 deltager du i et grundigt udviklings- og onboardingforløb med mentorordning.

Rambøll Management Consulting
Aarhus

Softwareudvikler til Stakeholder Intelligence

Tror du, at beslutninger bliver bedre, hvis de sker på et datainformeret grundlag? Vil du være med til at lave moderne webbaserede løsninger, der samler og visualiserer data for ledere, lærere, pædagoger og andre beslutningstagere? Vil du være en del af en afdeling med unge skarpe kolleger, der arbejder agilt efter DevOps-principperne?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
København og Frederiksberg

Engagerede og ambitiøse IT-udviklere til sikring af fremtidens momsløsning

Som IT-udvikler i vores relativt nye kontor "Udvikling OSM" vil du have mulighed for at præge den agile udvikling og at være med til at udvikle centrale IT-løsninger til fremtidens skattevæsen. Arbejdet vil være forankret i agile teams, og hvor din nysgerrighed, ambition og evner til at udfordre ift. optimering af løsningsdesign vil være i centrum.

MaCom A/S
København

Softwareudvikler til Lectio

Vil du være med til at præge udviklingen af Danmarks mest besøgte site? Du kommer til at bruge de nyeste udviklingsværktøjer og agil udvikling sammen med en supportafdeling, som består af akademikere og studenter med et sabbat(arbejds)år.

DSV
Hedehusene

Frontend developer for DSV Innovation Hub

Would you like to create value by developing innovative IT solutions for the future transport industry? Then we offer you a position in one of the world’s largest transportation companies, with global operation and opportunities to make huge impact.

BEC
Roskilde

Software developers for BEC's Talent Program

Are you ready to develop new skills? BEC is looking for new, talented graduates. within IT, mathematics, or natural sciences with a strong desire to become part of a unique education program in a well-established fintech company.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

Senior IT Consultant

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Netcompany
København eller Aarhus

Developers med erfaring

Vi søger dygtige udviklere med erfaring til vores Application Services, der fra dag ét kan være med til at sikre, at vores IT-løsninger bliver ved med at klare den opgave, de er sat i verden for at løse. Har du lyst til at udvikle dine evner i vores Application Services og Danmarks dygtigste softwaremiljø?

Capgemini Danmark A/S
Aarhus

Senior Java-udvikler

Vi søger erfarne full-stack Java-udviklere til Bookplan teamet i Aarhus, som vil være med at udvikle verdens førende planlægnings- og bookingløsning til Hospitaler.

CGI Danmark A/S
Ballerup

Erfarne udviklere/konsulenter

Trænger du til nye og spændende faglige udfordringer? Vi søger ambitiøse .Net/Java-udviklere/konsulenter til en af vores divisioner, der leverer komplekse løsninger til store offentlige kunder.

NMP Network of Music Partners
København

Network of Music Partners søger udvikler til at drive Cloud-rejse

Kunne du tænke dig at arbejde i en organisation, hvor medlemmerne skriver musik, og hvor kunderne primært er musikbranchen? Og kunne du tænke dig at være med til at udvikle en IT-platform i skyen, som bygger fremtiden for Network of Music Partners’s kunder både i Danmark og internationalt?

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

Senior Architect

Som Senior Architect har du ansvaret for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning; baseret på de mest velegnede systemer, frameworks og valg af arkitektur. Det betyder, at du skal have en forståelse for mange forskellige systemer og aktivt følge den tekniske udvikling for at kunne matche kravspecifikationen bedst muligt.

KMD A/S
Ballerup, Aalborg, Aarhus, Odense

IT Graduates who have te­ch­no­lo­gy at heart

Are you ready to make your mark on the digitalization of the future? Have you recently graduated or are about to graduate with a Master’s degree? Our world is IT and technology and we love it! If you share the same passion, then KMD might be the place to kickstart your career! Join our Graduate Program in the beginning of September 2020.