29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 29 resultater.
Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Brabrand

Senior Java Developer

Vi søger på vegne af JYSK. Er du en passioneret og erfaren Java Developer, der brænder for den gode kode og ønsker at tage ansvar og være med i hele udviklingsprocessen? Bliv en del af JYSKs store og centrale IT-afdeling på hovedkontoret i Brabrand.

Bloom
Allerød

Erfaren Java-udvikler

Er du en erfaren udvikler, der er god til at videreformidle din viden og inspirere dine kollegaer? På vegne af Lessor, søger Bloom en velfunderet Java-profil, der vil være med til at præge udviklingen af deres løn- og HR-løsninger.

BEC
Roskilde

Experienced Kafka DevOps engineer for BEC

Are you passionate about bringing your talent into play in one of BEC's most important strategic tech initiatives? And would you like to work with the focal point for the financial institutions' technological development over the next several years? Then it might be you we are looking for.

Wunderman A/S
Copenhagen

Cloud Engineer

Are you a skilled software or cloud engineer with a passion for Machine Learning and AI? Can you assist in the translation of tangible issues into data driven products and would you like to work wit

Norlys
Aarhus

Ambitiøs Android-udvikler

Vil du være med til at lave fremtidens medieplatform? Vil du arbejde på en unik platform, som er den eneste af sin slags i Danmark? Har du interesse i streaming, og vil du være med til at sikre en enestående oplevelse for slutbrugeren? Din hverdag vil bestå af deltagelse i både små og store udviklingsopgaver.

Twins Consulting ApS søger for kunde
København

Senior Java eller .Net / C# udvikler med konsulenterfaring

Twins Recruitment søger udvikler/konsulent for kunde i København. Virksomheden har kunder inden for mange forskellige brancher og industrier, og der er umiddelbart ingen ”standardprojekter”. Derfor kan du se frem til et job, hvor dine opgaver vil spænde over en bred vifte af udviklingsopgaver og teknologier.

Panorama Consult
Aarhus

Erfaren systemudvikler til IT-virksomhed i Aarhus

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus en systemudvikler, der har god erfaring med programmering i Java samt at arbejde med større og komplekse IT-systemer.

iHeadHunt ApS søger for kunde
Glostrup

Udvikler eller IT-arkitekt (java)

Vil du være udvikler eller IT-arkitekt i en virksomhed, som har et landsdækkende forhandler-net med 2400 ansatte og er en af de mest anerkendte inden for branchen? Lyder det tiltalende, at være med til at påvirke den rejse virksomheden er på, da de er i gang med en større transformation og ansætter mange profiler?

Commentor A/S
Glostrup

Software Developer - Glostrup

Vil du udfordres på teknologi i Danmarks dygtigste IT-virksomhed? Du har nu muligheden for at være med til at gøre en forskel på de mange spændende it-projekter, vi arbejder med. Ud fra devisen om mere kode – mindre bureaukrati søger vi ambitiøse og dygtige udviklere med forskellige profiler.

Bloom
Aarhus

Erfaren softwareudvikler

For Cryptomathic, som udvikler sikkerhedsløsninger til banker og finansielle virksomheder over hele verden søger vi en erfaren udvikler til teamet, der udvikler Cryptomathic Signer.

Systems Engineering A/S
København

Lead developer – Brobygger mellem ingeniør og IT

Sammen med vores Program Manager og øvrige medarbejdere, bliver din rolle først og fremmest at være det engagerede og tekniske bindeled mellem vores civilingeniører i Danmark og udviklerne i udlandet, herunder at være med til at planlægge, specificere og teste vores software.

Systematic A/S
København

Erfaren Java-udvikler til Systematic Consulting i København

Motiveres du af at have masser af variation i dit arbejde, både i form af forskellige typer af opgaver, men også i form af forskellige kunder samt brancher? Så grib muligheden for at blive udvikler i Systematics Consulting afdeling.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

Senior IT Consultant

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Netcompany
København, Aarhus eller Aalborg

IT Consultant

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Netcompany
København eller Aarhus

Developers med erfaring

Vi søger dygtige udviklere med erfaring til vores Application Services, der fra dag ét kan være med til at sikre, at vores IT-løsninger bliver ved med at klare den opgave, de er sat i verden for at løse. Har du lyst til at udvikle dine evner i vores Application Services og Danmarks dygtigste softwaremiljø?

De Forenede Dampvaskerier
Smørum

DFD søger Java-udvikler til udvikling af ny Java Enterprise applikation fra bunden

Brænder du for at være i et agilt team med højt fagligt niveau, som er i gang med at opbygge en Java platform fra bunden af i en landsdækkende servicevirksomhed? De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger en ambitiøs Java/Spring-udvikler, der er klar til at spille en central rolle i udviklingen af vores nye Java Enterprise Applikation.

Netcompany
København eller Aarhus

Netcompany søger IT-diplomingeniører til praktikforløb

Netcompany søger allerede nu dygtige IT-diplomingeniør studerende til et spændende og udfordrende praktikophold til foråret 2021. Praktikopholdet er en lønnet periode på 20 uger med start til 1. februar 2021.

Capgemini Danmark A/S
Copenhagen

Data Engineer

With the ambition of rapidly growing the team, we are looking for talented data engineers at all levels of experience. We have great ambitions, and we are growing very fast! Joining us now, means that you will become a part of a fast paced and growing Data Engineering team.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg

Udviklere med ambitioner og lyst til faglige udfordringer

Er du en faglig skarp udvikler, der motiveres af høje kvalitetskrav og kan levere på dem? Vil du arbejde med moderne teknologier og udvikle it-løsninger, der er væsentlig for finansieringen af Danmark? Så har vi brug for dig!

BEC
Roskilde

DevOps code coach

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Are you among the best developers when it comes to code design and code quality? Then we might have the right opportunity for you.

BEC
Roskilde

DevOps spe­ci­a­list for De­ve­l­op­ment Ex­cel­len­ce

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

Liva Healthcare ApS
Copenhagen

iOS Developer

Are you a skilled iOS Developer that are interested in working with digital healthcare in order to help thousands of patients with lifestyle diseases, then we may have a dream job for you in Copenhagen.

Systematic A/S
Aarhus

Software Developer for DevOps Team

Would you like to have a say in how we work with DevOps culture at Systematic? And do you want to contribute to the operation of critical systems with a focus on stability, robustness, and scalability? If so, we have the perfect job for you.

Netcompany
København

Studentermedhjælpere til Danmarks mest betydningsfulde IT-projekter

Vi søger studerende i København, der har lyst til at være med på nogle af Danmarks mest spændende og udfordrende projekter. Det er en unik chance for at få foden indenfor i Danmarks mest succesfulde IT-virksomhed, og du får mulighed for sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange projekter.

CGI Danmark A/S
Ballerup

Lead-udvikler til it-projekter hos CGI’s store offentlige kunder

Kan du li’ at kode dig frem til den perfekte løsning, for herefter at dele din viden med dine kollegaer? Vi søger en ambitiøs, teknisk stærk udviklerprofil, der motiveres af at være med til at kickstarte projekter. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø.